Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nem csak kick volt?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
A Pláza és a Centrum között.😊
Én multkor beírtam a bamboo-n egy magyar srácnak, hogy : NE álljon a repülõ elé, mert kibannolják. Már csak azért is, mert pont egy servertulajdonos vezeti.
Erre visszaír: Fasza! Ennyit a magyar összetartásról...
<#heureka>#heureka><#kerdes>#kerdes>
Ennyi nekem is jár! elõzö 8 körben szélmalomharcot vívtam melleted és nem én volta Donkihóte!😛
Support azért vagyok, mert pofátlan módon mindenkit lelõsz aki 1mm-el kijön a látótávolságon belül. Gondoltam, akkor néha dobok lõszert azért is jár 1 pont...😄DDD
kiszavazást indítani ellenem!!!!De nincs semmi baj mert szerencsére lámaságod remekûl ellensúlyozza bunkóságod!!! Elnézést kérek a fórum bentlakóitól a közjátékért de pont 1 magyartól nem várom el 1 külföldi pisztolyos szerveren,hogy kiszavazást indítson ellenem mert fa.. láma és nem tud lõni!!!Még jó hogy az egeret tudja használni szavazás indításra!! AAAAAH na !!!!
Amikor meg tankozom akkor meg csak azért üldöz két javítókulcsos, hogyha megállok javítani ellopja a tankom.Az elsõ sarok után lekopnak, a lelkesebbek szokták bírni 3 házsarkot is😄
Egyébként akkor azért vagy mindig support amikor együtt játszunk hogy engem bosszants?<#confused>#confused>
A mákosgubaságról csak annyit, hogy azért ahhoz kevés, hogy a te formádat feljavítsa.Múltkor is az volt, hogy frankón elvittem egy hülyegyereket egy körre, elkoboztam az ellenségtõl a helit Dalianon és amilyen jó szivem van visszamentem a parton lévõ usa bázisra felszedni ezt a noobot...Na és pont akkor bombázott le a j-10 amikor Crem beszállt...<#hehe>#hehe>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
"Gyakran van úgy, hogy ha például helizek, lõnek mindennel mindenhonnan, mégsem kell az egész körön keresztül a spawnképernyõt bámulnom. A többségük csupán annyit ér el azáltal, hogy rám lõ, hogy felhívja magára a figyelmet, lényeges kárt nem tud bennem tenni."
Na itt a kényeg hogy miért unbalanceosak a helik/repcsik.
Ha tankba ülsz, két szerelõ vigyáz rád. Nekem egy sniper üvölt végig, hogy:get out!! Ha gyalog vagy tuti van meletted 2 medic. Nekem 1 support jut, akit meg kell késelni, hogy dobjak lõszert és utánna újraélesztenem...
<#bohoc>#bohoc><#bohoc>#bohoc>
A BF2 nem Kvék ... itt nem a minél több ellenfél lelövése a cél ... lehet hogy csak ezt kellene észrevenni, és megváltozna a világ ...
Szerintem te qrvára rossz játékkal játszol ... kvék, kod meg ezek ... azok lennének a neked valók ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Többek között ezért sem szeretem az infantryt. Most elvonatkoztatva a ténytõl, hogy 1 v 1-ben is simán lelõnének, akkor is én szopnám meg, ha hasonló szinten lennék mint õk.
Mondtam már, hogy nem vagyok egy nagy infantrys, de csak sikerült már olyanokkal összefutnom, akiket még én is le tudtam lõni. De persze, hogy mellette ott volt valaki és ketten együtt már sokak voltak. A második újraélesztette az elsõt, aztán mentek vidáman tovább, én meg nézhettem a spawnképernyõt. Vagyis olyanok ellen is én szopom meg, akik ellen nem lenne muszáj.
Tegyük fel, hogy Te jobb gyalogos vagy nálam. Annyival, hogy tízbõl tízszer lelõnél 1 v 1-be. Viszont annyival nem vagy jobb, hogy kettõt is lelõnél belõlem. Így tízbõl tízszer én foglak lelõni téged, pusztán azért mert nekem van egy cimborám, holott a skillt tekintve meg megennél reggelire.
A conquestben viszont a túlerõ nem minden. Vagy legalábbis ott jobban tudom kezelni. Gyakran van úgy, hogy ha például helizek, lõnek mindennel mindenhonnan, mégsem kell az egész körön keresztül a spawnképernyõt bámulnom. A többségük csupán annyit ér el azáltal, hogy rám lõ, hogy felhívja magára a figyelmet, lényeges kárt nem tud bennem tenni. Míg infantryban minden ellenség halálos sebet tud rajtam ejteni.
Egy szó mint száz: Nekem az jelent szórakozást, ha kinyírok egy halom ellenséget, miközben én a lehetõ legkevesebbszer halok meg. De infantryban erre EGYEDÜL képtelen vagyok. Nekem az infantry nem jelent szórakozást, de persze nem vagyunk egyformák. És ez így is van rendjén. Mindenesetre jó játékot mindkettõnknek!<#wink>#wink>
És honnan szedted le? A földrõl vagy a levegõbõl? De végül is mindegy is. Megtanultad leszedni és kész. Itt is meg lehet tanulni. Annyi különbséggel(?)(nem tudom, sosem játszottam a vietnámmal), hogy itt gyakorlatilag csak a levegõbõl lehet lelõni.
Mit kell sírni egy repûlõ, vagy tank miatt?
pár ember képes pillanatok alatt kinyiffantani egy tankot( nem a medikek 😊...
A repülõt is lelehet szedni okosan...
ja hát az iglaban ûlni és várni a repcsit a legnagyobb baromság, mert egybõl kiszúr!
Megvárni míg az igla fölé ér ahonnan már nem lát, oszt akkor belepattanni, a távolodó gépbe beleereszteni a két raksit, oszt ha nem kampeca neki spuri, mert tuti utána megnézi ott van-e az ember...
A bf meg jármûvek nélkül nem bf....
Bár infantival sincs semmi bajom...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Elastic An-usZ Boys
Beülök 1 tankba conquestben és jön a heli vagy a repcsi. Ez aztán a tuti.
Annyi a különbség köztünk hogy én inkább elintézek egyedûl 3 gyalogost ahelyett hogy küszködjek 1 jármûves pályán.
No és már megbocsáss de még sose volt olyan hogy azért lépjek fel mert van 2 medic a seggemben. Vagy egyedûl megyek vagy egy haverommal de õ sem azért jön hogy élesztgessen.
2 évig játszottam vietnamot conquest modban mert ott csak az van. Soha nem volt azzal problémám hogy jön a heli vagy a repcsi mert igazán egyszerû volt leszedni ha megtanulta az ember. Ezzel a játékkal 1 évet játszottam viszont ez a gyalogos vs légierõ balance nem áll fent.
Hozzáteszem én mindig is csapatorientált voltam és leszek is. Nem véletlenû voltam warokon leader a magam kis szerény csapatában<#kacsint>#kacsint>
Elastic An-usZ Boys

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
1. ctf módban kell elindítani a mapot, ami szerintem el alamein lesz.
- Zászlók vannak, ezért kivitelezhetõ egy zászlóérintéses móka, vagyis minden zászló 1 checkpoint, ha elment mind mellett akkor irány vissza fõbázisra, persze meghatározott sorrendben kell a kijelölt zászlókat, zászlót érinteni. dpv-vel (homokfutó), mert az jó gyors.
- CTF: a. dpv-vel, tankkal, vagy helivel.
Mindenki mindenki ellen: Mindenki átáll egy oldalra, és a cél a másik oldal zászlójának megszerzése. Aki elsõnek megszerzi az nyer.
Csapatjáték: két oldalra eloszlanak a népek, majd a cél itt az hogy az ellenfél zászlóját át kell vinniük a saját bázisukra. Természetesen ez lehetséges pl: csak dpv, csak tank, csak littlebird.
Turbó jeepel. A dombokon akkorát lehet ugratni, hogy összeütközöl a ködhatáron virgonckodó repcsivel. :-)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"