Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Hiába pofázol róla oldalakat.
Vagy mi a megoldás szted? Csak olyan vérprofik ülhessenek a helibe mint te? Vagy mielött beül te leteszteled, hogy mennyire vágja a témát? Lófaszt...
Mennyé lõni, vagy dumálj valami másról, mert unalmas...
Hunvan a ribid, faszi? Elküldted továbbképzásre tájföldre? :-)
Egyébként meg néha olyan a tv rakéta, hogy nem lehet irányítani és egyenesen megy.Na nekem ezzel az egyenesen menõ tvrakétával is sikerült már bemákolni pár freget<#vigyor5>#vigyor5>(tudom, hogy ufo vagyok Bari nem kell mondanod<#hehe>#hehe>)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Faternak elromlott a gépe és most nézelödünk...
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
A helik lelövésérõl meg csak annyit: ha én helizek, elsõszámú célpontnak tekintem az ellenség helijét.
A csapatmunkát meg azt hittem már kitárgyaltuk: Lehet hogy egy waron a csapatmunka a jellemzõ(életemben nem játszottam még egyetlen wart sem, úgyhogy errõl nem tudok nyilatkozni) de publikon ritka, mint a fehérholló. Itt az egyéni skill dominál, meg az hogy ki száll be elõbb egy ütõs jármûbe. Te nem ezt tapasztalod a szervereken? Mindenki rohangál össze-vissza, csapatmunka a környéken nincs. Jó lehet, hogy összeáll 2-3 klános, akik valóban összedolgoznak, de a csapat többi tagjával õk sem csapatmunkáznak olyan hû de nagyon. A klánnélküliek meg ugyanezt csinálják csak kicsiben. De hát hogyan is lehetne csapatmunka? Kommunikáció meg taktika nélkül az egész halott ügy.
Egyébként meg elmondanám, hogy a lehetõségekhez képest én még próbálok is csapatmunkázni: Repülõvel megpróbálom kikapcsolni az ellenséges repülõt(ami ugyan kellõ skill hiányában nem mindig sikerül), helivel elsõsorban helire vadászom aztán tankokra, APC-kre(ami ugyan balfasz gunner jelenlétében megint csak nem mindig sikerül), tankkal nem csörtetek be a zászlóhoz megöletni magam, hanem tisztes távolból fedezem a gyalogososok hátát. Az, hogy egyesek nem tudják, melyik jármû mire való, és olyan valamit várnak el az adott jármû vezetõjétõl, amire az a jármû nem alkalmas, az nem az én problémám.
Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy amikor Karkandon egy csapatban játszottunk és lenyúltátok az ellenség tankját, én rögtön odahajtottam hozzátok (én is tankoztam tudniillik) és beléptem a squadotokba, Ti azzal a lendülettel kirúgtatok belõle.<#wilting>#wilting> A hab az volt a tortán, hogy rá vagy egy percre egy supportos csapattárs úgy gondolta, hogy mindent a csapatért, aztán el is vitte a tankomat miközben javítottam azt, elvégre sokkal hatékonyabban lehet supportosként tankozni... Hát ennyit a nagy csapatmunkádról. Úgyhogy nagyon sajnálom, ne is haragudj, de engem ezzel a csapatmunkás dumával nem tudsz meggyõzni, ha a szervereken én azt tapasztalom, amit.
Én is béna voltam kezdetben, amíg nem tudtam, hogy lehet módosítani a TV-rakéta repülési irányát a kilövése után, de miután rájöttem, hogyan is mûködik az az izé, onnantól kezdve sokkal hasznosabb gunner lettem és sokkal jobban is szórakoztam. Nem mondom, a repülõ célpontok lelövéséhez sok gyakorlás kell, de a földi célpontokat pofonegyszerû eltalálni Én speciel 10-bõl 10 szer eltalálom a méretesebb földi célpontokat(mobile-AA, tank, APC) a TV-vel, és meggyõzõdésem, hogy nem azért mert olyan kurva nagy ász lennék, vagy mert olyan sokat gyakoroltam volna, hanem azért mert egyszerûen gyerekjáték.
Volt már olyan gunnerem, aki nyíl egyenesen lövöldözte a TV-ket és persze semmit sem talált el, az ilyenrõl tudom, hogy kezdõ és gyakorlatilag azt sem tudja, hogy milyen rendezvényen van. Ezt értem, hogy miért véti el a célpontokat. Amikor viszont látom kanyarodni a rakétát, és mégsem találja el azt a böhöm nagy tankot, azt már azért nem bírom felfogni agyilag. Megvárom még célra tart a pilóta, megnézem merre tart a célpont, elécélzok néhány méterrel, majd végül bele a közepébe. Mi olyan kurva nehéz ebben?
Olyan is van hogy a koma beül a helibe, majd rögtön utána átül a lövész helyére, tehát ebbõl egyértelmûen látszik, hogy csak freggelni akar. Amivel még nem is lenne sem baj, én nagyon szívesen asszisztálnék hozzá, de legalább a minimális fáradságot venné, hogy utánajárjon, hogy mégis, hogy mûködik az a szar.
Az egész szerencsétlenkedés fõleg annak fényében idegesítõ, hogy ugyebár a heliben egyedül ülve is lehet TV-rakétázgatni azáltal, hogy átül a pilóta a gunner helyére. És tudom, hogy egyedül mekkora kaszálást tudnék csinálni, és milyen hasznos lennék a csapatomnak, de nem. Szenvedhetek egy béna gunnerrel, aki azzal, hogy hozzánemértõként beül a helibe az egész csapata kárára van és a legpusztítóbb jármûbõl egy tökéletesen haszontalan ócskavast kreál.
Egyébként meg nem szoktam anyázni, ha béna gunnerem van, persze idegesít, de nem bántom meg. Legközelebb a helire várva én megint beszállok, aztán ha õ is beszáll, akkor én meg kiszállok. Ennyi. Ettõl még nincs harag. Keresek magamnak egy tankot vagy egy repcsit, oszt jó van.
Amúgy, hogy kicsit érzékeltessem a probléma lényegét az infantryhoz szokott játékosok elõtt is: Ez a helizés infantryban nagyjából úgy nézne ki, hogy egy gyalogoshoz két ember kellene: lenne a „pilóta”, aki irányítaná a gyalogost, viszont gyakorlatilag nem tudna lõni(csak egy pisztolya lenne), meg lenne a „gunner”: õ kezelné a fõ kézifegyvert, amivel már lehetne is valamit kezdeni. Gondolj csak bele milyen idegesítõ lenne, ha Te (vagy bárki más) nagyon jól tudnál lõni, viszont egy szerencsétlen balfasztól függne az életed és így a szórakozásod, aki adott esetben szart sem tud eltalálni, vagy egyszerûen nem is látja az ellenséget? Vagy ha teszem azt antitankost játszanál, viszont a „gunnered” a kis MP5-ösével osztaná a tankot…Most mond azt, hogy nem kapnál agybajt!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nah a közelgõ INF kupára megvannak a Díjjak!
Tisztelt Jelentkezõk és Érdeklõdõk.
A Qwerty Computer Kft jóvoltából a következõ díjak ütik az elsõ három helyezett csapat tagjainak a markát:
1. díj: 6 hónapig a gyõztes csapat kap egy Battlefield 2 RANKED szervert (BF/SF igény szerint) TELJES!!! jogkörrel*, valamint egy 105G HUN billentyûzetet és egy Optikai Egeret
2. díj: A II. helyezett csapat tagjai kapnak fejenként(8*1) egy-egy A4TECH X680D névre hallgató LÉZERES! Optikai egeret.
3. díj: A III. helyezett csapat tagjai gazdagabbak lesznek a Kingston álltal fémjelzett 1 GB-os Traveller pen-driveok egyikéval (persze fejenként 8*1).
És természetesen minden helyezést elérõ klán egy Oklevelet kap arról, hogy indult eme jeles eseményen.
Jelentkezni még lehet a http://battlefield.drklan.hu/news.php
Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos
Vagyis irjon. Szerk.