Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a kedvencem...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Szép napunk lesz, megyek és beteszem a mikróba a popcornt. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Én, - igaz pár hónapja nyomom - teljesen jól elvagyok mindenféle humbuk nélkül és jó ez így nekem. Az meg, hogy ki és mit használ nem érdekel.
Megyek, lövök, ha nem fekszik meg, hát nem fekszik meg. Majd legközelebb odabaszok egy gránátot...
Õszintén. Ki a faszomat érdekel, hogy egy menetben 20-at, vagy humbukkal 22-õt ölök?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-az elején nem érdekeltek a pontok
-gondolom a te statod szar, azért írígykedsz
-a három csillagig nem csaltam,csak utána próbáltam azért a kurva negyedikért,mert ha nem tudnád benne kell lenni a TOP50 -ben
-álszent hazugládák, ti mondjátok, hogy én csalok,két óra hosszat olvastalak benneteket,hogy hány csíter van itt
-amihez nem értesz minek ugatsz bele?
-amikor neked kellett a szalag vagy kitûntetés akkor tudtad nyalni a seggemet,hogy "Ati segíts" ?
-javaslom páran nézzenek magukba és kussoljanak inkább
-a normálisoktól elnézést kérek!
-jó játékot, sziasztok!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Amit a PB nem fog meg = nem csit.
Hidd el, én ezen a csiterezéses dolgon átestem. Volt egy kölök a dc-en, mindenki tudta csitel vagy valami olyasmit használ ami illegális, és a pb nem fog meg, mert nem a játékot módosította, de semmi bizonyíték nem volt ellene, az meg kevés volt, hogy mindenki tudta, vagy érezte, és codban egyzsr lebukott. Nagy vitám volt ezügyben, akkor aszontam, leszarom ki mit hasaznál a játékban, ha az agyon nem fejlesztett bf1942 punkbuster nem fogja meg, akkor nem is csal. -Tehát: amit a pb nem fog meg, nem csit. - Régi öregek talán emlékeznek arra, hogy a video kártya beállításánál, és pár dolog átirásával a bf42-es ködhatár kissebb lett, vagy teljesen eltûnt. És ezt sem a játékon bellül kellett módosítani, hanem a videó kártya progijában. Asszem csak ati kártyákon lehetett, majd kijavít aki jobban tudja. De a lényeg, a pb-s skacok erre is kitértek késöbb, és csitnek tartotta. Tehát meg is fogta elég szépen.
De igazad van, ,,hajrá srácok, buzuljon csak mégjobban el a játék!,, Én tuti ki sem fogom próbálni. KabeLegényt tudnám idézni, nem lesz jobb tõle a 0,10-es k/D rátiom. 😄DDD
Ja! Tegnap kubrás publik infrantyn szopattam a jónépet, mikor csak egyedül voltam már a csapatban élõ. Juszt sem nyomtam öngyilokot, keressenek meg ha annyira akarnak. 😄 Két fazont is leszedtem közbe. 😄DDD Hehe. KabeLegény még szavazást is akart indítani ellenem, mert nem akartam öngyilok lenni. Há hogy nézett volna ki a statomban??? Plusz egy öngyilok? Na nee! Nem azé játszok már ,,másfél,, éve hogy igy elbasszam a statomat. 😄DDDDDDDDDD
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Nem tudom idézz légyszies mikor említettem az álltalad nevezett klánt vagy személyszerint bárkit is , álltalában próbálok nem személyeskedni mivel nem szeretnék senkinek az érzékeny lelkivilágába beletaposni.<#hehe>#hehe>
De mostmár tényleg hagyjuk mert már lerágtuk ezt a csontot , majd holnap összeveszünk valami máson.<#hehe>#hehe>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
jogosulatlan elõny = csít
amúgy hajrá srácok, buzuljon csak mégjobban el a játék!
vagy csak én vagyok elb*szva, ha úgy érzem, hogy nem ez az az irány, amerre menni kéne? nem mintha lett volna idõm úgy egyáltalán az utóbbi fél évben játszogatni, de ez a "tvík nem csít" meg a "csak eltúlozzátok" megnyilvánulás erõsen csípi a szememet...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
AR-MA!, AR-MA!, AR-MA!, AR-MA!, AR-MA!, AR-MA!, AR-MA!, AR-MA! 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha valakit érdekel, a Matt ellen átírkáltam én is, mer tudom hogy neki úgy van, a többi meccsen alapon volt, szartam az egészre. De a sztorit is elmondhatom, anno még az esl nc kapcsán olvasgattam errõl a bfgeeks-en és utánanéztem, hogy mi is ez. Az emuval megnéztük és nem ért semmit, amúgy valószínûleg azért mert ahogy több helyen is lehet olvasni, elég jó proci és gyors net kell hozzá, szal a sávszélesség emelése talán meg is magyarázza hogy most miért "jó". Ez meg hogy a hegesek nem szóltak senkinek ez egy hülyeség ne haragudj. Sztem õket ugyanúgy nem érdekelte az egész, mint ahogy engem sem, mert régen kipróbálták és nem tûnt fel nekik hogy kevesebb a por.
U.I.:Amúgy meg szartam bele az egész dologba,mert hülyeségnek tartottam ezt a tweak dolgod...Most is annak tartom és nem is használom,hagyom az alap beállításon azt kész...Az utóbbi napokban még próbálgattam,de rájöttem,h minek,mert úgyse használ semmit??!!Így is jól nyomom és sztem semmivel se jó tweakel játszani...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Megis mondtam a többieknek amikor megkaptam és kipróbáltam ezt a cuccot,hogy ez egy nagy hülyeség és semmivel se jobb ezzel játszani...
Részemrõl ennyi.
So ezen felesleges izgulnod!De tessék kiprobálni mindenkinek és rájosztok h kurvára nem sokat számit, ahogy atwe is irta!Ennyi!
Kösziikeee. 😄
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Hozzá sem szóltam Korpswebhez, erre õ lehülyéz engem. Tökéletesen semleges voltam vele szemben, egészen eddig a pontig. Tehát megint csak nem én voltam elõször bunkó, nagyképû vagy nevezd aminek akarod, hanem valaki más. Valaki megint beszólt nekem, én meg természetesen visszaszólok, visszatámadok, engem ne sértegessen senki. Hangsúlyozom: megint csak nem én kezdtem. Õ lehülyéz engem, ezzel meg is alapozta a kettõnk közti ellenszenvet. Hogy ez neki speciel miért jó, azt mondjuk nem vágom, mert az odáig még rendben is van, hogy nem kedvel engem, de ezt miért kell a tudtomra hoznia és személyeskednie, miközben itt a játékról kellene beszélni egymás sértegetése és személyeskedés nélkül. Ettõl most olcsóbb lesz neki a kenyér? Vagy nem értem.
Szóval az, hogy neked ki mit mond, vagy az hogy Te mit olvasol ki egy-egy hsz-omból, az csupán annak a KÖVETKEZMÉNYE, ahogyan elõtte velem szemben viseltettek. Nekem nem lételemem a flém, én ezért a játékért élek-halok, és sokkal szívesebben lennék jóban mindenkivel, akivel csak lehet, de ha valaki "szól", hogy ellenszenvvel kell viseltetnünk egymás iránt, akkor -bár azt továbbra sem értem, hogy ez miért jó- tõlem legyen. Mást úgysem tudnék ellene tenni, mert ez kétoldalú dolog. És a másik fél tette meg az elsõ lépést az ellenszenv felé.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Én szeretném magam kiveni ezalol.
Más , tegye szépen fel a kezét akinek 1 v 1 ben be volt kapcsolva ez a szarság , ja biztos ,hogy arra az idõre mindenki kivette , na ne röhögtessetek .....
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Én nyertem! 😛