Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rekettyes
de jól megy neked =) nálam azért nem mindegy , hogy kettõt vagy négyet ölök, az már 100%-os javulás<#vigyor1>

<#eljen>

JAG1
"mert ha nem tudnád benne kell lenni a TOP50 -ben"

Ez a kedvencem...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

0Fritz0
Nahát, a csíter oltogat.
Szép napunk lesz, megyek és beteszem a mikróba a popcornt. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

JAG1
Nem tartom ezt akkora problémának. Bárki számára elérhetõ a neten, nem ftp utolsó bugyrában, hanem egy elég forgalmas oldalon. Olyan beállításokat mutat, amit minden ovis meg tud tenni. (Azt mondjuk nem értem, miért nem optimizálja autómatice a pingedet is, mint ahogy a videó beállításokat.)
Én, - igaz pár hónapja nyomom - teljesen jól elvagyok mindenféle humbuk nélkül és jó ez így nekem. Az meg, hogy ki és mit használ nem érdekel.
Megyek, lövök, ha nem fekszik meg, hát nem fekszik meg. Majd legközelebb odabaszok egy gránátot...

Õszintén. Ki a faszomat érdekel, hogy egy menetben 20-at, vagy humbukkal 22-õt ölök?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

gbc csabika
Nekem tõgyfalevéllel is nyugodt az álmom, ehhez mt szólsz?

uHs Gerzson
APA KEZDÕDIK!!!!

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Szevasztok! Nem akartam már zavarni, de olyan sötétség van egyeseknél (aki jó arc ne vegye magára), hogy meg kell próbálnom elhozni nektek a fényt:
-az elején nem érdekeltek a pontok
-gondolom a te statod szar, azért írígykedsz
-a három csillagig nem csaltam,csak utána próbáltam azért a kurva negyedikért,mert ha nem tudnád benne kell lenni a TOP50 -ben
-álszent hazugládák, ti mondjátok, hogy én csalok,két óra hosszat olvastalak benneteket,hogy hány csíter van itt
-amihez nem értesz minek ugatsz bele?
-amikor neked kellett a szalag vagy kitûntetés akkor tudtad nyalni a seggemet,hogy "Ati segíts" ?
-javaslom páran nézzenek magukba és kussoljanak inkább
-a normálisoktól elnézést kérek!
-jó játékot, sziasztok!
Fujiryu
Azért remélem azt nem gondolod, komolyan, hogyha olyan csítje van a gyereknek amit nem fog meg a pb akkor az nem csalás...Mert van pár ilyen...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Ottmarad amíg nem halsz meg, vagy nem veszel fel újat (supply dobozból, vagy ammo csomaggal) !
TS Zolly
szeretnélek én is felvilágosítani:
Amit a PB nem fog meg = nem csit.

Hidd el, én ezen a csiterezéses dolgon átestem. Volt egy kölök a dc-en, mindenki tudta csitel vagy valami olyasmit használ ami illegális, és a pb nem fog meg, mert nem a játékot módosította, de semmi bizonyíték nem volt ellene, az meg kevés volt, hogy mindenki tudta, vagy érezte, és codban egyzsr lebukott. Nagy vitám volt ezügyben, akkor aszontam, leszarom ki mit hasaznál a játékban, ha az agyon nem fejlesztett bf1942 punkbuster nem fogja meg, akkor nem is csal. -Tehát: amit a pb nem fog meg, nem csit. - Régi öregek talán emlékeznek arra, hogy a video kártya beállításánál, és pár dolog átirásával a bf42-es ködhatár kissebb lett, vagy teljesen eltûnt. És ezt sem a játékon bellül kellett módosítani, hanem a videó kártya progijában. Asszem csak ati kártyákon lehetett, majd kijavít aki jobban tudja. De a lényeg, a pb-s skacok erre is kitértek késöbb, és csitnek tartotta. Tehát meg is fogta elég szépen.

De igazad van, ,,hajrá srácok, buzuljon csak mégjobban el a játék!,, Én tuti ki sem fogom próbálni. KabeLegényt tudnám idézni, nem lesz jobb tõle a 0,10-es k/D rátiom. 😄DDD

Ja! Tegnap kubrás publik infrantyn szopattam a jónépet, mikor csak egyedül voltam már a csapatban élõ. Juszt sem nyomtam öngyilokot, keressenek meg ha annyira akarnak. 😄 Két fazont is leszedtem közbe. 😄DDD Hehe. KabeLegény még szavazást is akart indítani ellenem, mert nem akartam öngyilok lenni. Há hogy nézett volna ki a statomban??? Plusz egy öngyilok? Na nee! Nem azé játszok már ,,másfél,, éve hogy igy elbasszam a statomat. 😄DDDDDDDDDD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

erdos
Nincs itt semmi baj mivel ez nem csít ugye, de a korrektséghez hozzátartozik hogy mindenki tudjon róla, így megmarad az amúgy is necces téma, az egyenlõség esélye. Aki akarja használja, aki nem az nem, de tudjon róla hogy ilyen és még ki tudja milyen létezik. Rajtam mondjuk már ez se segítene... <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

havercsotány
van valami hule parancssor amit be kell pötyögni és akko megszünik az olyan találat ami csak porzik az ellenfelen és ugyan igy forditva is be lehet löni hogy ha téged lönek te meg csak porozodjál és ne legyen a találatnak sebzése ,,,(de akik ilyet használnak azok mind bénák a bf2 ben ez egy olyan program mint pldául a sántának a mankó =béna bfesnek a csít😊)

Robogo
PEACE!!<#pias><#integet2><#love11>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

mNzJean
Kipróbáltuk , megbeszéltük , és feltettük az SG-re , kb 3-4 napot vett igénybe . És csak azért nem egybõl írta be Odin ,mert egy sajnálatos esemény miatt a JCSR nagyrésze rögtönzött talin vett részt , de amint gépközelbe jutottunk Odin egybõl betette SG-re.

Nem tudom idézz légyszies mikor említettem az álltalad nevezett klánt vagy személyszerint bárkit is , álltalában próbálok nem személyeskedni mivel nem szeretnék senkinek az érzékeny lelkivilágába beletaposni.<#hehe>

De mostmár tényleg hagyjuk mert már lerágtuk ezt a csontot , majd holnap összeveszünk valami máson.<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

gbc csabika
Csak feltûnt a szteroidos prédikációd, holott te is múltkor épp ezt próbálgattad. A másik: igen átírom,azért mert agyvérzést kapok a bf netkódjától, nem szórakoztat a játék ababn a formájában amitõl te is ideges leszel. Ha valaki azt hiszi hogy így akarok elõnyhöz jutni, legyen a vendégem, mert én meg azt szarom le. Csak az a sajnálatos, hogy ezt megint a heg szapulására használod.

joebacsi
szeretnélek én is felvilágosítani:
jogosulatlan elõny = csít

amúgy hajrá srácok, buzuljon csak mégjobban el a játék!

vagy csak én vagyok elb*szva, ha úgy érzem, hogy nem ez az az irány, amerre menni kéne? nem mintha lett volna idõm úgy egyáltalán az utóbbi fél évben játszogatni, de ez a "tvík nem csít" meg a "csak eltúlozzátok" megnyilvánulás erõsen csípi a szememet...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mNzJean
Elbeszélünk egymás mellett , amúgy nem tudom miért ez a nagy riadalom de akinek nem inge..... Mellesleg ,leszarom hányféleképpen adjátok elõ , akkor is elõnyhöz akartátok juttatni magatok ,úgyhogy fejezzük be a mosakodást ,részemrõl lezárt a vita , mindenki eldöntheti ,hogy mit gondol akinek nem tetszik a véleményem megtalál TS-n vagy privátban folytathatjuk .Üdv <#fogmosas>

joebacsi
anno zsótival toltuk egy picikét...bfhez képest kiforratlan fosadék...ennyi 😊

AR-MA!, AR-MA!, AR-MA!, AR-MA!, AR-MA!, AR-MA!, AR-MA!, AR-MA! 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Érdekel valakit esetleg eladó Bf 2-õ?
gbc csabika
Azé', ez má' kemény Jean. Te is felülírkáltad hogy kipróbáljad.
Ha valakit érdekel, a Matt ellen átírkáltam én is, mer tudom hogy neki úgy van, a többi meccsen alapon volt, szartam az egészre. De a sztorit is elmondhatom, anno még az esl nc kapcsán olvasgattam errõl a bfgeeks-en és utánanéztem, hogy mi is ez. Az emuval megnéztük és nem ért semmit, amúgy valószínûleg azért mert ahogy több helyen is lehet olvasni, elég jó proci és gyors net kell hozzá, szal a sávszélesség emelése talán meg is magyarázza hogy most miért "jó". Ez meg hogy a hegesek nem szóltak senkinek ez egy hülyeség ne haragudj. Sztem õket ugyanúgy nem érdekelte az egész, mint ahogy engem sem, mert régen kipróbálták és nem tûnt fel nekik hogy kevesebb a por.

Robogo
Hát nem tudom,hogy kinyomta ezzel az 1vs1-et,de én tuti nem...Meg azt se tudtam,hogy ki tud róla meg ki nem,nekem is egyik nap szóltak,h van ilyen tweak...Amúgy mi az,hogy "ismét nem fogtok szólni senkinek?"Én nem tudtam ilyenrõl,hogy ezt ne mondjuk el senkinek,ez a GBC ts-en egyik szobába be is volt rakva meg mások is tudták,hogy van ilyen,mármint én úgy hallottam.

U.I.:Amúgy meg szartam bele az egész dologba,mert hülyeségnek tartottam ezt a tweak dolgod...Most is annak tartom és nem is használom,hagyom az alap beállításon azt kész...Az utóbbi napokban még próbálgattam,de rájöttem,h minek,mert úgyse használ semmit??!!Így is jól nyomom és sztem semmivel se jó tweakel játszani...

Fujiryu
sztem eltúlzod...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

dicehater
Ezt a videót küldeném Runningnak <#nyes> Warrock

mNzJean
Ha csít ha nem csít , ha segít ha nem , konkrétan tudom ,hogy páran ezzel nyomták az 1 v 1 -et<#ejnye1> , amit jogosulatlan elõnyszerzésnek tartok . Mindamellett nem kérdõjelezem meg ezen játékosok képességeit ,pont ezért nem értem mi szükség van állandóan az ügyeskedésekre .Ez pont olyan feneketlen téma mint a sportban a dopping , valahol egy red-bull is dopping valahol pedig az anabolikus szteroidok is " elfogadottak " nézõpont kérdése .Talán ez most tényleg nem volt olyan hatásos "okosság" de ki tudja ,hogy mi lessz a következõ és akkor ismét nem fogtok szólni senkinek ?

Admiral Chris
hát nekem segített, mert valami eszméletlen szar netem van. Még cs-ben is van pocket lossom <#falbav> persze nem olyan jelentõs mint bf2ben

Herold
Mijaszar ez a tvík? Valaki beavatna?

Robogo
1vs1-be eljutottam a döntõbe,de nem használtam ezt a tweak-et egyik 1vs1-es waromon se,mert ezt mostanában tudtam meg,h van ilyen...Amúgy ezt a tweaket vagy mit nagy hülyeségnek tartom,mert kipróbáltam és ugyanúgy nyomom mint régen,semmi változás...Szóval tweakel és tweak nélkül is ugyanúgy játszok.
Megis mondtam a többieknek amikor megkaptam és kipróbáltam ezt a cuccot,hogy ez egy nagy hülyeség és semmivel se jobb ezzel játszani...

Részemrõl ennyi.

Jean, szeretnélek felvilágosítani!A tweak, nem cheat, ugyanugy a fejedre kell tennem a célkeresztet, s ugyanugy taktikusan kell mozogni!összetéveszted az aimmal://De azon kivul h most pl nálam ez a két dolog be van állitva amit odin irt, 2 hete nem is ismertuk h van ilyen!LoL
So ezen felesleges izgulnod!De tessék kiprobálni mindenkinek és rájosztok h kurvára nem sokat számit, ahogy atwe is irta!Ennyi!

Admiral Chris
jelen

Fujiryu
(egyébként sztem Bari azért hülyézett le, mert elolvasta azt a sok hülyeséget amit írtál)

Fujiryu
Na jólvan b+...Gyökérvagy és kész...

jappy
mirõl van szó??milyen szarság van bekapcsolva??

jobb ma egy sör mint holnap kettő

atomboy
Yes sir!

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

TS Zolly
Ráning! Nem lehetne GameOvert valahogy eltüntetni a fórumról? Már q unom.

Kösziikeee. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Az bátor!<#worship>
Amúgy ha jól figyeltél, ékes bizonyítékát láthattad, hogyan is alakult ki az ellenszenv velem szemben. Nem kell messze menned, elég ha elolvasod a 117714-es sz. hsz. 3. sorát.

Hozzá sem szóltam Korpswebhez, erre õ lehülyéz engem. Tökéletesen semleges voltam vele szemben, egészen eddig a pontig. Tehát megint csak nem én voltam elõször bunkó, nagyképû vagy nevezd aminek akarod, hanem valaki más. Valaki megint beszólt nekem, én meg természetesen visszaszólok, visszatámadok, engem ne sértegessen senki. Hangsúlyozom: megint csak nem én kezdtem. Õ lehülyéz engem, ezzel meg is alapozta a kettõnk közti ellenszenvet. Hogy ez neki speciel miért jó, azt mondjuk nem vágom, mert az odáig még rendben is van, hogy nem kedvel engem, de ezt miért kell a tudtomra hoznia és személyeskednie, miközben itt a játékról kellene beszélni egymás sértegetése és személyeskedés nélkül. Ettõl most olcsóbb lesz neki a kenyér? Vagy nem értem.

Szóval az, hogy neked ki mit mond, vagy az hogy Te mit olvasol ki egy-egy hsz-omból, az csupán annak a KÖVETKEZMÉNYE, ahogyan elõtte velem szemben viseltettek. Nekem nem lételemem a flém, én ezért a játékért élek-halok, és sokkal szívesebben lennék jóban mindenkivel, akivel csak lehet, de ha valaki "szól", hogy ellenszenvvel kell viseltetnünk egymás iránt, akkor -bár azt továbbra sem értem, hogy ez miért jó- tõlem legyen. Mást úgysem tudnék ellene tenni, mert ez kétoldalú dolog. És a másik fél tette meg az elsõ lépést az ellenszenv felé.
Kovács legény
köcce playa<#worship>

www.czekoart.hu

joebacsi
volt annak valamikor is értelme? 😛

Me0w
Akkor kikesellek a helibol.

Together we'll fly someday...

Csak nem szállok ki!<#mf2>
uHs Gerzson
semmi gond, csak néha utálom hogy 1 dolog miatt mindenkit szivatnak.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

mNzJean
elnézést , mély tisztelet a kivételnek <#worship>

uHs Gerzson
"mindenki"

Én szeretném magam kiveni ezalol.

Mivan? <#fejvakaras>

mNzJean
Na jól van , szobrot nem állítunk azoknak akik egész nap azon törik a fejüket ,hogy hogyan tudnak olyan elõnyhöz jutni ami alapból nem fair a másikkal szemben ? Ja tudom az a a hülye aki nem próbálkozik minden szarral. Most is az a véleményem ,hogy mindegy ,hogy valaki csal vagy csalni akar , a szándék a fontos. Érdekes ,hogy itt ezekszerint mindenki ismerte ezt az okosságot mégis kussoltak róla.

Más , tegye szépen fel a kezét akinek 1 v 1 ben be volt kapcsolva ez a szarság , ja biztos ,hogy arra az idõre mindenki kivette , na ne röhögtessetek .....

Fujiryu
Az a poén, hogy betettem így a cd meghajtóba tegnapelött és mûködött.Aztán este bedöglött😄

schrank
persze feri nekem meg a best of cicciolina dvd vonalkódja mai napig a cd key-em bf2-höz <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nekem meg gyárilag szar a dvd szal már a telepítést is warezból kellett megoldanom <#idiota>

Én nyertem! 😛

Beers
Csodálkoznék, ha felismerné 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!