Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Most jövök Omanról, játszottam vagy egy órát -mindvégig tankoztam- ezalatt kétszer haltam meg légi jármûtõl... Ugyanakkor viszonylag sok ellenséget likvidáltam és egyáltalán nem játszottam alárendelt szerepet, helik ide, vadászgépek oda. Szóval a hiba az ön készülékében van...<#nezze>#nezze>
"Húúú baszki, Gémover bepisil a gyönyörtõl ha meglátja, mennyit irtam"
Sajnálom, hogy csalódást okozok, de nekem nem az a legnagyobb szórakozás az életemben, hogy a te hozzászólásaidban gyönyörködjek.
" sajnálom hölgyem elfogytak az akciós készülékeink ..." <#hehe>#hehe>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Én 33 éves vagyok. De elhiheted, vannak nálam sokkal idõsebb vén szarok a bf-en. Tehát itt is van tanulás, éretségi, felvételi, melo, család stb stb. Ráadásul, mit már leirtam, nem egy 5-6 fõs csapatot kell összetartani, hanem 2x-3x néha 4x annyit. Gyakorolni, warozni, és persze publikolni. Nem kis feladat egy csapat vezirnek ezt mind elintézni a szabad idejébõl.
Bf2-en is vannak különféle kupák. 32-es, 16-os is infranty ladder. Ezeken túl az oc. Magyar kupákat meg sem említem. CB infranty laddert egy Magyar csapat vezeti. Most volt véletlenül egy kissebb bukásuk, de nem került az elsõségükbe. Majd kijavitják.
Húúú baszki, Gémover bepisil a gyönyörtõl ha meglátja, mennyit irtam 😄DD
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
te mirõl beszélsz? 😄
😄DD
-tRs-Landor
Legyen 64-es hehehe <#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
Másrészrõl ha mindezt tudnák akkor már õk is bf2-eseknek számítanának szal... <#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
köszönöm!! nincs több kérdésem bíró úr, elvezethetik a tanút! <#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
jag te faszláma... :/
-tRs-Landor
ez kb olyan mintha én bemennék a csé topikba és elkezdeném isteníteni mondjuk a duke nukem 3d-t
az meg a bf2/cs sajátossága, hogy a bf2söknek eszetlen lövöldözésnek hat a cs.. mondjuk azért kíváncsi lennék egy vérbeli cs-s véleményére a bf2vel kapcsolatban
-tRs-Landor
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Egyszerûbb felépítésû, na bumm. Ha láttál már komoly meccset, akkor szerintem észrevetted hogy a csõlövöldözés közel sem csak ebbõl áll. Nézd meg az ancients-t hogy játszik, aztán jelents ki ilyeneket.
Jármûvek? Akkora pályára beleférnek, sajnos egy nuke-on nem tudnánk gta módra halálra gázolni mindenkit 😊
Nem akarok itt flémelni, csak a lenézzük a cs(:s)-t dolgot nem csípem