Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VeGaSh
Az nem zavar, majd találkozok magyarokkal valahol.

Na nem majd azért, mert én a szaros kis tankommal leszedegettem helit, vadászgépet, mindent... Persze, hogy azért, amiért Te mondod, de ez alap, hogy addig nem ülök tankba, amíg a légieknek nincs megfelelõ konkurenciájuk. Lassan két éve játszotok ezzel a játékkal, igazán rájöhettetek volna(akinek nem inge...).
schrank
igen csak nem idehaza <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

VeGaSh
Hi. Játszanak még magyarok rankeden?

Te tényleg nem vagy normális... Gondolom azért szedtek le csak 2x mert a saját replöseid kilötték az ellenfél repülöit...

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

"Hogy mégis ifrantyzok bf2-en mégis??? Mert q elkurták a játékot, aki a levegõben van, az a király, és nem a Schrank. Bepattantam egy tankba, vagy egy kósza heli tv rakéta szedett szét, vagy egy repülõ, ami ellen nem is tudtam tenni semmit."

Most jövök Omanról, játszottam vagy egy órát -mindvégig tankoztam- ezalatt kétszer haltam meg légi jármûtõl... Ugyanakkor viszonylag sok ellenséget likvidáltam és egyáltalán nem játszottam alárendelt szerepet, helik ide, vadászgépek oda. Szóval a hiba az ön készülékében van...<#nezze>

"Húúú baszki, Gémover bepisil a gyönyörtõl ha meglátja, mennyit irtam"
Sajnálom, hogy csalódást okozok, de nekem nem az a legnagyobb szórakozás az életemben, hogy a te hozzászólásaidban gyönyörködjek.
zsolt9999
azt hittem itt a bf2 a téma

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

schrank
értem ám a célzást <#mf2>
" sajnálom hölgyem elfogytak az akciós készülékeink ..." <#hehe>

TS Zolly
Ja még valamit! Aki a csébõl tovább fejlõdött, az igen is szkilesebb. Van itt pár arc aki onnan jött át. De hál isten, ez a játék nem CSAK a szklirõl szól. Itt egy gyengébb játékos is tud érvényesülni. Mint pár hozzászólással lejjebb olvasható is, egy olyan csapat eltudja kenni annak a csapatnak a száját, akiknél a K/D sokkal magasabb. Errõl ennyit.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

koschwarz
tök jót bunnyhoppolt mindenki<#miaz>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

TS Zolly
Nézd kedves vendég úr. Nem cséztem, de mint sok ember, én is kipróbáltam, de tovább fejlõdtem. 😊 Még pár éve a dicsõ dc-és idõkben. Nekem a sok hüje majom ugrálás jött le, sõt, amit belinkelt, abban is jobban ugrál a faszi, mint egy nikkel bolha. Ugrálni, löni csak ennyi. Ja meg valami szart elhelyezni valami szarra, vagy ezt megakadályozni. Bf2-en is lehetett lüni az elején ugrálva, de hál isten, pecsel ezt megszüntették. Idiotizmus volt a szervereken, nekem elhiheted. Tisztára mint a csében. Hogy mégis ifrantyzok bf2-en mégis??? Mert q elkurták a játékot, aki a levegõben van, az a király, és nem a Schrank. Bepattantam egy tankba, vagy egy kósza heli tv rakéta szedett szét, vagy egy repülõ, ami ellen nem is tudtam tenni semmit. Igy maradt nekem, és sokunknak a inf. ahol nem a heli kempeléstõl kell tartani, hanem hogy a szembe jövõ jobb e nálam.
Én 33 éves vagyok. De elhiheted, vannak nálam sokkal idõsebb vén szarok a bf-en. Tehát itt is van tanulás, éretségi, felvételi, melo, család stb stb. Ráadásul, mit már leirtam, nem egy 5-6 fõs csapatot kell összetartani, hanem 2x-3x néha 4x annyit. Gyakorolni, warozni, és persze publikolni. Nem kis feladat egy csapat vezirnek ezt mind elintézni a szabad idejébõl.
Bf2-en is vannak különféle kupák. 32-es, 16-os is infranty ladder. Ezeken túl az oc. Magyar kupákat meg sem említem. CB infranty laddert egy Magyar csapat vezeti. Most volt véletlenül egy kissebb bukásuk, de nem került az elsõségükbe. Majd kijavitják.

Húúú baszki, Gémover bepisil a gyönyörtõl ha meglátja, mennyit irtam 😄DD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

azért nem.. bár pl a staligrad map élményben odaver jópár bf2 mappot 😄

-tRs-Landor

atomboy
Azt hittem, a Poet jobban szereted BF2-nel. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

szegények jóhogy megijedtek egy olyan embertõl, akinek a kezében egy shotgun-ágyú volt, meg azt hitte a hogy a holdon van <#hehe>

-tRs-Landor

POE2 > DCon > BFV > BF2 > POE >>> BF2142 >>>> MSN Passziánsz >>>>>>>> w0w 😄

-tRs-Landor

amúgy néha találkozunk más játékokból jött emberekkel, jót el szoktunk diskurálni war közbe. haverom lõtt nekik egy ilyet utána kicsit lehalkultak.

bakvarnyu
ez alázás <#vigyor1>

bakvarnyu
ez a multis jósági sorrend:
OFP > BF2;BF1942>BF2142>COD>CS>>>>>>>WOW

"tudnák hogyan kell a jármûveket használni, tudnák hogy a különbözõ kasztoknak mi a feladatuk"

te mirõl beszélsz? 😄

😄DD

-tRs-Landor

16-os?

Legyen 64-es hehehe <#hehe>

egyébként mult nyáron a bf2 lanpartyn aranyos volt, odaültettem a gépemhez egy cs-s, modnom 1v1ezzünk.. elsõ megmozdulása az volt hogy rámdobta az összes gáránátotd.. aztán nagy szitkozodva elterült a golyóimtól 😄D

-tRs-Landor

Abbahagyhatnád ezt a trükközést a VIP-es visszavonogatással, kurva zavaró! <#mf2>

Ha lenne taktikájuk bf2-es mappokra, tudnák hogyan kell a jármûveket használni, tudnák hogy a különbözõ kasztoknak mi a feladatuk és lenne kommanderük aki a squadokat összehangolná akkor lehet hogy eltudnák verni a bf2-eseket.

Másrészrõl ha mindezt tudnák akkor már õk is bf2-eseknek számítanának szal... <#hehe>

te pl semmire a vidnyikod nélkül <#mf1>

-tRs-Landor

attól függ.. bf2 be vagy csbe? mert bf2be maximum kicsit megporzik az arcom, itt nincs ám holmi heccsot XDDD

-tRs-Landor

schrank
azé megnézném egy 16-os mapon mire lennétek képesek x fõ csés kecseg ellen infratyiba <#hehe>

mondhatnám hogy 1vs1be meg nektek lenne nehéz, de nincs értelme veszekedni. más kategória a kettõ. hf bye

akkor csak neveletlen... amúgy az SG team miért van még linkbe a banner alatt, ha jól tudom már nemigazán tartoztok hozzánk. vagy igen?

A CS és a BF2 között az az alapvetõ különbség hogy a személyes szkillnél fontosabb a csapatmunka, 1 cs-s lehet hogy elver 2 bf-est viszont nagyobb számoknál megfordul az egész, 20 cs-s már veszíteni fog 10 bf-es ellen.

Ha jól emlékszem az határozza meg hogy milyen távolságban kezdi megjeleníteni a játék pl a jármûveket szal messzebbrõl is láthatod õket, vagy valami ilyesmi 😊

"nehéz, rohadt nagy a pálya"
köszönöm!! nincs több kérdésem bíró úr, elvezethetik a tanút! <#hehe>

-tRs-Landor

havercsotány
<#finom>

havercsotány
jag nem f...lá.a.!!!!!!!!!!

* Landor odadob egy kinder tejszeletet csótánynak, majd megsimogatja a fejit 😄

-tRs-Landor

nehéz, rohadt nagy a pálya, furák a fegyverek a hitbox a jármûvek. taktika egészen más, lassabb az egész menete, de a repülõkkel jót elszórakoztunk.

jag te faszláma... :/

havercsotány
nem te !én kérek elnézést 😄😄😄😄DD

én kérek elnézést 😄😄😄😄DD

-tRs-Landor

Húzzatok már a pöcsömbe a kemper, szaros Cs-tekkel. Faszomat sem érdekli...

tényközlés volt, nem lenézés
ez kb olyan mintha én bemennék a csé topikba és elkezdeném isteníteni mondjuk a duke nukem 3d-t
az meg a bf2/cs sajátossága, hogy a bf2söknek eszetlen lövöldözésnek hat a cs.. mondjuk azért kíváncsi lennék egy vérbeli cs-s véleményére a bf2vel kapcsolatban

-tRs-Landor

hát eddig nem értünk el semmit, de jövõ héten ha nyerünk akkor playoff, szal köszi 😄

havercsotány
A csé meg a csések nagyon unalmas(ak) kocka játék(osok).......BF2(tösök) KIRÁLY(AK):4!!!! ez alényeg és ezen nagyon nehéz már változtatni!!amugy grat a nemzetközi teljesitményeitekért.

jappy
kicseréltem a routert

jobb ma egy sör mint holnap kettő

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

ha válaszolsz akkkor leglább értelmes dolgot irj...

ne mutogass !

Elöljáróban én source-al nyomom, ebbõl következik hogy semmivel sem kissebb a gépigénye mint a bf2nek. Nem tudom a bf2 mennyire "esport", de egy mid klánt terelgetek és van heti 2-3 euróbai kupameccsünk amire készülni kell, megnézni az ellent, taktikát kidolgozni. Ehhez hozzá jön hogy az emberek nagyrésze dolgozik, tanul, érettségizik - ergó a kezdõ ötöst itt sem könnyebb csapattá gyúrni.
Egyszerûbb felépítésû, na bumm. Ha láttál már komoly meccset, akkor szerintem észrevetted hogy a csõlövöldözés közel sem csak ebbõl áll. Nézd meg az ancients-t hogy játszik, aztán jelents ki ilyeneket.
Jármûvek? Akkora pályára beleférnek, sajnos egy nuke-on nem tudnánk gta módra halálra gázolni mindenkit 😊
Nem akarok itt flémelni, csak a lenézzük a cs(:s)-t dolgot nem csípem

schrank
jó az AKÁR 8Mbit-nek is <#mf2>

8 mbites adsl

atomboy
Netkapcsolat?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Sziasztok!Mosanában 1re gyakrabban dob le a server connection has been lost üzenettel!Pb-t frisitettem már többször...de nem oldodott meg a probléma!Másnál is elöfurdul ez és ha igen h orvosolta?