Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szathy
lesz még olyan?legalábbis,ha erre nézek, ezt kell kérdeznem<#bdead><#wilting><#rinya><#rinya>

joebacsi
kár, hogy alkoholt elvileg még egyikõjük se ihat 😊
azé grat 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JoeGunn
<#eljen>

Running
1 v 1 Bajnokság eredménye:

1. HEG_Matt
2. GBC_Gaboca
3. HEG_Tp.Peti

Gratulálok a helyezetteknek és köszönöm mindenkinek aki részt vett a Bajnokságon. Köszönöm a a bíróknak a segítséget, és külön köszönet jár a HEG-nek, a JCSR-nek és a Hordának hogy rengeteg meccset levezényeltek.
Körülbelül 123 darab 1v1 meccs zajlott le három hónap alatt, a 64 résztvevõ között. Szerintem többet nem is kell mondanom.

A helyezettek a díjjaikat majd a legközelebbi BF bulin átvehetik. Kupákat, okleveleket és banánokat.

Running
DCON teszternek jelentkezõk figyu kicsit.

Tegnap végleg megkaptam az engedélyt, hogy a jelentkezõk tesztelõk lehessenek. Így arra kérném a jelentkezõket, hogy neki írjatok egy privát üzenetet:
Doorstop
http://desert-conflict.org/forum/member.php?find=lastposter&f=112

A következõ szöveggel:
"Running Wild invited me to join to the DCON testers!"

Ha a fórumon a jogokat megkapjátok, bele láttok majd sok új topicba.

Teszterek:
Horda_bari /bari
Horda_Steve /P$ztiw
Horda_Admiral Chris / Admiral Chris
Horda_Keke77 / Keke
Horda_Magyar / Mryeti
Horda_Nicam / Horda_Nicam
Horda_Platypus / Platypus
JCSR_Erdos / JCSR-erdos
JCSR_KLegény / JCSR KLegeny
Fritz / Fritzhun
Jag /Hobby-JAG
Landor / Landor
coRDHA_Gerzson /Gerzson
exorch

gyógyreggelt 😊)

Bódog szülinapot BB és ZZ 😄DDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Boxer HUN
BSZN BB & ZZ... <#law> <#pias>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

HBD! <#wave>

JCSR ODIN
HBD BB! És még ha tudnátok milyen nagy emberek születtek a közeljövõben <#vigyor5>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

HTS s3rg1nh00
BSZN az érintetteknek😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

HBD BB!!!<#pias>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

atomboy
Boldog szulinapot, BurnBaby. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Jó reggelt all!

HBD BB és ZoltanZen!<#pias>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

JoeGunn
Nem, ezt az 576ból(ezt megvettem 😊).

Itt keresd meg.

tnyomireklámok

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
<#unalmas>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

DummyBoy
Nocsak - Nocsak ... Mit látok 😊

<#taps> HBD BB!!! <#taps>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Fujiryu
Elõadó és cím:Maggi Pierce and E.J. Michael

Szöveg valami ilyesmi:
Michael let me show you something cool
I teach you how to love, you won't learn that in school
Can I open up the secret to your heart
Can I open up the secret to your heart

Egy T-online reklám volt.Egyik ismerõsömnek kéne.Valamelyik noob innen nem ismeri, ill nem tudná elküldeni nekem valahogyan?Plíz<#bohoc>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

gbc csabika
Ja, mondjuk kíváncs lennék arra a mutatványra egy repülõnapon, amit 200 ping mellett gyakoroltak be😊

Boxer HUN
"A mindössze 200 ms-os késleltetés lehetõvé teszi a közös szimulációt..."

Nem is tudom... nekem ha felszökik valami miatt 120-150 -re, már akkor "métereket" ugrál a repcsi - heli a levegõben... <#hehe>
Vagy lehet, hogy a 200ms -ben rejlik az új hadviselés sikere??? <#fejvakaras>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

joebacsi
olyanunk van nekünk is 😊
(igaz hatástalanított, de azé ütni még lehet vele 😄)

0Fritz0
"A mindössze 200 ms-os késleltetés lehetõvé teszi a közös szimulációt..."

Szar a ping, így nem lehet hedcsátot lõni. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi

0Fritz0
Vigyázzá, ótomata fegyvere van! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
eztis loptad a tecsóból? 😄

JoeGunn
Nemrossz játék.

majd möglássuk 😉) bár kórda nem inf csapat mee kevés a bólha a gatyában 😄D .. vagy a szkill
szal valamejjik 😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Fujiryu
Már kikapcsoltam egyszer😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

JAG1
Az autómatice frissítést izibe kapcsold ki sztem.
Az jóra még nem vezetett.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Beers
<#worship>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Fujiryu
Egyébként lehet az zavart be hogy sztem tegnap este felnyomott a winfos egy javítást...

Mert jobb is, mint a kettõ. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

JAG1
1. Colin McRae: DIRT
2. Partyarcok
3. Tomb Raider: Anniversary Edition
4. Lost (ABC)
5. Battlefield 1942
6. Battlefield 2
7. XBOX360
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. World of Warcraft
10. Test Drive Unlimited

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Burnyák cb<#smile>

Admiral Chris
<#miaz>
<#wilting>
<#fejvakaras>
<#nemtudom>
<#falbav>
<#bdead>

<#vigyor3>

JAG1
Lófaszt eredeti, a pecsába vetted 500é láttam, mert ott árultam zoknit... :-)

Fujiryu
Igaz a DVD-t az öcsémtõl nyúltam le még anno, de attól még eredeti😄

Fujiryu
Nekem is megvan eredetibe, csak mint múltkor mutattam a cdmen a törés elért egy kritikális méretet ezért már nem indul a game cdvel😄

JAG1
Nem warezolunk, mi mind megvettük eredetibe... :-)

Fujiryu
Hát tegnap este játszottam egy wart, és azóta semmit nem csináltam vagy installáltam fel a gépemre csak az Orbitot amit belinkelt valaki ide.Szóval nincs új driverem.A nocd exe meg még tegnap mûködött mint mondtam, mivel a bf2 cdm jelenleg nem mûködõképes😄

0Fritz0
Lemaradt a b+! 😊

Me0w
Uj drivert raktal fel a vga-hoz.

Together we'll fly someday...

Fujiryu
Na valamelyik okos mondja meg miért nem mûkszik a BF2-m😄 Amikor elindíytom a játékot fekete és szürke képernyõk váltogatják egymást, a monitorom auto configol és a végén az asztalra visszatesz és ha rákattintok alul akkor újrakezdi az egészet...

schrank
ezzel a szarral lehet bizonyítani hogy a cs koppintja a bf-et és nem fordítva ami mindent elárul bár nem tudom vannak -e ebben a szarba kasztok de nem hiszem ...
ezek mind csõpályák egy jó dolog van bennük a piros zsiguli<#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Frequency
gbc csabika
Admiral Chris
a játék neve: Insurgency modern INFANTRY combat
szal gondolom a jármûvek dísznek vannak.

noob: egy játékot nem úgy készítenek, hogy megtervezik a pályát, majd felhúzzák alá az engine-t. 😊 A szorsz endzsint meg aztán tényleg nem lehet azzal vádolni, hogy nem csinálhatsz belõle azt amit csak akarsz.
De itt van néhány panoráma kép. Szerintem nem lesz gond a "csövességgel". 😊

Eleve nem értem, hogy minek az inf-be rpg... De mért remült az egyáltalán olyan lassan? vagy csak lassítva volt?

De ha már így elkezdesz kombinálni hogy ez valójában hogy nézne ki akkor elõjönnek olyan dolgok is hogy pl azt a Silkát nem egy szakasz katonával fenyítenék hanem inkább egy lézerbombával és pl BF2-ben az amcsik MINDIG nyernének a MEC ellen, na ez az amikor a realizmus és a játszhatóság között meg kell találni az egyensúlyt ás az armánál ez nálam már túl van az élvezhetõ határon.

haggyuk ezt a videjót!! egy silka soha nem fog magában álldogálni néhány ágyútöltelék védelmében nagy valószínûséggel könnyû és nehéz harckocsik/csapatszállítók veszik körül szal szerintem ez a video egy vicc .. bár teccetõs