Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(tippel)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
leis cseréltema ajátékot egy másikra (még szerencse hogy három napon belül voltam<#hehe>#hehe>) és azzal sem ment. Na és akkor most mi a probléma?
Rátérve a problémára: Pelezinho, alapból az X:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2 Demo könyvtárban kell lennie az indítófájlnak. Meg az asztalra is kitesz egy parancsikont, hacsak ki nem pipálod az erre vonatkozó rublikát a telepítés végén. Szóval ha végképp nem találod, telepítsd újra és ne nyúlj semmihez, amihez nem értesz!<#wink>#wink>
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Én is ezt használom és azóta nincs többé tifusz, csak gyönyörû haj. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
van egy nagy demó-királyung és õ biztos tudna segíteni...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Keressek 2 oldalt talán tudtok segiteni.
Az egyik oldal 5leteket add hogy hogyan lehet a játékot beállitani a gépednek megfelelQ modon (+fps jobb látótér stb..)
A másik meg 5leteket add arra hogy a tankokat hol kell eltalalni hogy egybQl felrobanjon...
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Ez egyszerûbb, mint elmagyarázni a számítógép használat alapjait.
(minnyá megmondják a többiek, hogy mi a neve.😊)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Team GIGABYTE
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
batlefieldbatlefieldbatlefieldbatlefieldbatlefield....
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.