Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

help pls!
xfirevel akarok conn.akármilyen serverre,elindítja a gamet,de azt írja login offline.
eddig automatice bejelentkezett,most mi a p...ért nem?

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Frequency
És mint tudjuk,a szerelem vak<#buck>

JCSR ODIN
Hagyjátok már ezt a spot-tos hülyeséget baszki...

Ha nektek vki be van spottolva, akkor elkezditek lõni a falat, amerre lehet a gyerek vagy mi? <#nyes>

Tutti, hogy nem, csak ez a seggfej vagy színvak, és nem tudja megkülönböztetni, hogy most zöld, vagy vörös emberkét lát, vagy csak akkora iq fighter, hogy meg sem tudja jegyezni, melyik szín mit jelöl <#vigyor5>

Suta ez, meg egyébként is sok itt a köcsög, és cb-n is nagy az infláció, nem vagyunk biztonságban.<#rinya>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Szted az enyém?😄

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

KáTéCé
Ezzel csak az a gond, hogy sosem codozott 😄

wow 😊) ezt sem tuggya a gépem ..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TS Zolly
Az. Az? 😄DD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Krisz soha nem bukott le egy battlefield játékban sem, hisz nem használt okosságot. Kodban viszont a saját csapattársai buktatták le, de mint tudjuk, az a kod, ez meg a béef. Itt csak fiatal és nagyon ügyes játékos volt. Nem csiter!!! 😄DDD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

gbc csabika
"Nekem tetszik ez a játék, szeretem az összes hibájával együtt. Tudom hogy van."
Ez már szerelem😊

Fujiryu
Hát a CB adminok elég kretének...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

vicces topik off
szal énis szeretem a gémet de azért dühít az is hogy mi lehetett volna belõle 😞 és az hogy egy 'kicsi' odafigyeléssel sokkaldesokkal jobbat lehetett volna kihozni a játékból (lásd poje) ... 😞(
vicces topik on
😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

gbc csabika
Mi az hogy nagy razziát csinálnak?😊
Kimennek házhoz mindenkihez aki regisztrálva van valamilyen csapathoz és átnézik a merevlemezt?😊
A clanbase crew is csak azt tudja "elkapni" akit a pb már elkapott, meg néha akik nagyon unatkoznak összedobnak egy-két ilyen videót, de hogy razzia, az picit elképzelhetetlen.

Az a Krisz gyerek mivel bukott le? Még mikor OPC ben klántársam volt már gyanus volt akkor is.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Jók ezek a csiter videók. Szerintem egyszer a CB-n ezeket megunják, és egy nagy razziát csinálnak. Na akkor kiváncsi leszek kiket kapnak el.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

uHs Gerzson
Én is imádom a pojét tegnap is eszméletlen jót tankoztam vagy 3 órán keresztül, de a többit is kedvelem a maguk hibáival együtt. BF2 sem lenne rossz csak kár hogy a Dice megadta magát az EA-nek és ezzel eltünt az a támogatás ami BF42-ben volt.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TS Zolly
Egy király mod van, az a poje.

uHs Gerzson
Én csak annyiban szeretem hogy király modok vannak hozzá.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TS Zolly
De most komolyan! Viccet poénkodást félre téve.

Nekem tetszik ez a játék, szeretem az összes hibájával együtt. Tudom hogy van.
De! Ha sok a csaló, sok a bug, szar a sebzés, szarik rá a dice, ha csak szapulni tudjátok, nem tetszik, akkor a nagyrabecsült miniszterelnök urunk szavait tudnám idézni, ellehet menni! Van más, nem ennyire szar játék. Menjetek csézni, kodozni vagy neadjisten wowozni. De ha maradtok, akkor ezt kell szeretni, ez van.

uHs Gerzson
Szerintem Jag nyomdokaiba lépet 😊

...és láthatunk majd az ATV-n is a fizetõstemplomban??<#hehe>

TS Zolly
Velem??? Semmit!

dájsz az szép, dájsz az jó, dájsz forever. 😄

jeszus veled mijjen kísérelteket végeztek míg bannolva voltál??<#vigyor2><#nemtudom>

azéé egy valamin elgondolkodhatunk (Odin vidólinkje alapján)
wallhack? egyáltalán nem látja hogy a cél és közte fal/konténer van és annyira hüjje hogy tovább lövi a célt?? vagy esetleg még aimbot is van így nem is kell irányítania a lövést mert ugrik a köv célra??! pl a mustáros hotel sarkon lelövi az emberkét és rögtön utána a többi lövedék a falon kopog headshot vonalban????!!!!
ok wallhacket kilehet magyarázni a spotolással, de a másik részét?!

..
télleg nõ virág a hotel terén???<#buck><#hehe>

TS Zolly
Krisz nem volt csiter, csak fiatal és fejlödõ képes. Hiába védi annyira KTC. 😄DDDD

TS Zolly
Igy van ez. Pár hete linkelt vidijóra is aszontam, nem bizonyítja a csitet. Az is cb-s volt.

darki81
Jó mind1, nekem a csalókkal szemben is egész jó a statom, (amugy a bugot direkt irtam bágnak)
Na, 1 kérdés, mert ezt senki sem tudja, de gondolom ti igen: mi az az anizotropikus szûrés a video beállitásokban? Az mit takar pontosan?
Nekem mintha fényesebb lenen a kép tõle

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

TS Zolly
Dájsz mindörökké! <#nevetes1><#eljen><#puszi>

TS Zolly
Velünk? Benne vagyok. Téesen letrágyaljuk.

Fujiryu
Hát ez inkább a holland ellenállás mûve😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

gbc csabika
Ezt a videot is a spanyol inkvizíció termelte ki?😊

schrank
sorry dekk nem tuttam hogy nagy rajongója vagyol krisztofernek <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

KáTéCé
<#gunyos1>

schrank
mi os osmerjük bbkrisszet <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

rekettyes
tegnapelõtt BF1942-be volt egy gyerek akit 6-an lõttünk egyszerre és úgy se purcant ki ! Nem is hittem volna, hogy abban is vannak csalók.
Nekem ez az elsõ eset, ahol biztos vagyok a csalásban.

Fujiryu
CB-n már két napja errõl flémelnek.A fele azt mondja, hogy nem csítel, ami sztem hihetõbb, mert ebben a videóban azért, 2 dologra lehet ráfogni hogy csít.A többi az simán lehet a demoban lévõ bug miatt..Meg ha az ember megnéz magáról egy demót akkor láthat érdekes dolgokat(például még régen linkeltek be egy videót az infantry kupadöntõrõl, hogy hogy váltok mashturon olyan gyorsan egyik ellenfélrõl a másikra, meg hogy lövöm le úgy amikor a demóban nem is arra nézek...).Egyébként jó kis flém az mert mint kiderült egy Deatlessest már 3x bannoltak és most álnéven játszik, meg van egy másik video is, ami azért kicsit gyanúsabb gyereket mutat mint az elõzõszóval azért összehasonlítva az elsõ videoval, azért kicsit jobban látszik benne a dolog)...

Me0w
Foleg, hogy Odin valami buzi wowos videot linkelt 😉

Together we'll fly someday...

mesor
Azért SZVSZ ez a videó annyira nem meggyõzõ! Mert azt mutatják, hogy lõvi a falat, de a fal túloldalán lévõ ellenség egyszer sem hal meg a videóban. Átlát a falon hmm, nem rég amikor a HEG-et megvádolták õk is azzal védekeztek, hogy sokat spotolnak. (Ne legyen félreértés én a HEG-eseket tisztességes játékosoknak tartom csak példát említettem) Szal' lehet hogy ez a csapat is rengeteget spotol. 😊

Egyébként lehet hogy csal a srác de ez a videó konkrétan nem sokat bizonyít.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

kBagyula
loool 😄D

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

JCSR ODIN
Azért azt jegyezzük meg mellékesen, hogy 3 napja inf. OC-n elkaptak egy csítert. (1-et a sokból)

Ha vkit érdekel van róla video is<#circling>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

mesor
"gyerekbe beküldtem 1 egész tárat 1 centurõl, õ meg eggyet lõtt csak
rámdom a commander 600 kisautot
10 méterrõl lekésel"
Nem BAGOK, hanem bugok illetve netcsúszás stb... 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

darki81
Szarul látod a dolgokat Sergente gyerek, láttam mostanába olyan csalásokat, hogy a fél szerver elhuzott idegességében, a másik fele meg röhögött hogy ilyen nincs! XD
(ROHADT CSIITEREK)!!!!
Pl.: félautomata tv rakéta
bárhol voltál gyalog a j10-es egybõl kilõtt
szétlõtte a kisauto a tankom
gyerekbe beküldtem 1 egész tárat 1 centurõl, õ meg eggyet lõtt csak
rámdom a commander 600 kisautot
10 méterrõl lekésel
és még sorolhatnám (EZEK NEM BAGOK)!!!!

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JAG1
Na ratyik elhúztam Fonyódra, vasárnap este leszek.
Addig jó lenne, ha mindenki banoltatná magát párnapra. :-)

És csak semmi buzulás. <#mf1>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Yan
irni még mindig könnyebb, mint olvasni 😊
szó volt róla nem rég: nincs több peccs!

&#165; xfire: kistekila

Running
Neki még mindig nem elég bugos a játék.<#hehe>

gyógyreggelt 😊)

irigylem a naivitásodat, hogy még mindig bizakocc a dájszban 😄D

Running
jövõhétre kéne valami 6v6 meccs megint nem? szervezzünk le valamit?

TS Zolly
Bízok benne, lesz még pöcs. Pb-t meg folyamatosan frissitik. Nem minden csiter mi annak látszik.

Új patch már nem lesz. Szeintem nem cheatereket láttál, hanem jó játékosokat. Tegnapelõtt bariékkal játszok, engem meg mindíg kiszavaztak, meg bannoltak is ugyanarról a szerverrõl. (szerény😊)