Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boxer HUN
.. valami.. <#vigyor>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

JAG1
Valamit szójjámá' dikmáhe. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

kBagyula
Nemszótam. 😛

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Osztán milyen VGA-d van? Mert cserélheted azt is az AGP után PCI-E-re.<#rolleyes>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

JAG1
Igen tudom, Tesco-s fíling, de AGP-s lap nincs más...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

mesor
ASROCK nem túl bíztató! 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

JAG1
Van egy 2500+ @3200 Bartonom, Abit NF7-s lappal.
Kellen vennem 2 giga ramot, ami 34k.
Viszont cirka 50k-ért az alábbi konfig kijönne:

KINGSTON 2048Mb DDR2 677Mhz
ASROCK - 4CoreDual-VSTA VIA PT880ULTRA chipset
INTEL Core2 Duo E4300 1.80GHz 775 BOX

Érdemes azt a 20k-t rádobnom, vagy nem lesz nagy változás?

Fujiryu
Nemtom mi abban a jó helizés, hogy a gunnerje aki benntül nála mindenkit lelõ.Ha egyedül csinálta volna akkor oké, az már majdnem teljesítmény...De így ahogy atwe mondaná: gecilOw kiscsíra <#vigyor5>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Pharolas
<#action>
Mindig felvidít ez a forum <#nyes><#phone>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Running
nem érdekel h játszik, a fórumon folyamatos anyázás van miatta, az zavar...képtelen beilleszkedni.

dicehater
Nem akarok nagyon beleszolni a vitaba, hogy ki szeret kit de kivetelesen egyetertek ezzel a GameOver sraccal:

- a latottak alapjan tenyleg nem rossz helivel
- ezert nem is jatszik infantryt de azt nem ertem miert baj ha publicon igy jatszik
- ki lehet szavazni, feljelenteni, utalni ugy sem fog semmi valtozni, max kick/ban
- en is ismerem az erzest hogy megszuletsz, meghalsz, megszuletsz, meghalsz... Ugyanugy van ez Zataron, Cleansweepen, meg az osszes tobbi mapon ahol a legiero eldonti a csatat - o talalt egy kiskaput (jol helizik) a keszitok meg hagyjak ervenyesulni ezeket a jatekosokat a jatek kezdetete ota (aa fegyvereke semmit sem ernek, nincs anti air kit, repulo szinte sebezhetetlen, MIERT LEHET EGYALTALAN BEREPULNI /akarmennyi idegig/ A MASIK MAIN BASE FOLE HE?)
- campelni mint atom meg baromi jo neha, ha nem tetszik disconnect, (te is csinalod/csinaltad ne jatszd meg itt a ma szuletett duke nukemet) de server uzemeltetok altalaban hagyjak ezt, orulnek ha egyaltalan mostanaban tele vannak a slotok
- ugyanigy gyalazhatnam az altalam masik pontszerzo g*ciket akik egesz nap sniper infantryt jatszanak egy Road to Jalabadadon es annyi az egesz hogy kibujik-e a kavics mogul mint mec vedo vagy nem. Hanyinger, aztan meg veri magat hogy kor vegere lelott 50 embert abbol 40 claymore segitsegvel. Inkabb lojon le egy kocsog helis vagy J10 <#eljen>

erre szintén csak ugyan azt tudom elmondani mint a community topikban
:ÐÐ

-tRs-Landor

Boxer HUN

Hmm.. Apache másfél - két méterrel balra, aztán mehetett volna a TK punish... <#hehe>

koschwarz
<#worship><#worship><#worship><#worship>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Yan
ha egy leálló rotor alatt le kell hogy huzd a fejed,
akkor ez fék tán?
😊

&#165; xfire: kistekila

Yan
"..akinek nem tetszik, az menjen sakkozni..."
sakkban is van bc/br,
de még mennyi. 😊

&#165; xfire: kistekila

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
Teszterek figyelem!

Ma 20:00-kor a Horda szerveren DCON rc3 teszt. Mindenkinek legyen fent az rc3, akinek ezzel gondja van az keressen meg engem. Találkozó HUN-TS-en, Horda szobában.

KáTéCé
Én szeretem GameOver írásait, pláne ha azok bosszantják Zoly bácsit. <#vigyor5>

Running
--------------------------------------------------------------------------
Gameover kérlek a meghúzott vonal fölé ne írj többet, mert akkor dolgoznom kell a hsz kitörlésén. Szóltam nem egyszer nem kétszer, képtelen vagy felfogni hogy az embernek hányingere van tõled, adtam megint pár hónap lehetõséget hogy kibontakozzál, nem sikerült, most csá, pihizz megint kicsit.

coRDHA Krieger
Jó reggelt mindenkinek! Támogatom, az önreklámozó egyének mellõzék pls az önigazoló unalmasan hosszú, és frenkizõs beírásaikat. pl:#119957

Boxer HUN
Kakaós jó reggelt mindenkinek... <#hehe>

TS Zolly
És persze, szebb napot minden kedves ratyinak. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Jó. Ha szereted a védtelen gyalogosokat a fõbézen irtani, tegyed. Hisz te is megvetted ezt a játékot, ugy játszasz ahogy akarsz, DE! ilyen irásokkal és eszme terjesztéssel húzz a picsába innen te agyamputált gyökér! Vedd már észre magad! Senki nem kiváncsi se rád, se arra hogy játszol.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

csak nekem tûnt fel vagy a gunner csókád gecónagy csíter <#boxer>
4 csillagos general 137k ponttal <#conf>
éljen soká az EA <#banplz>

<#eljen><#eljen>

-tRs-Landor

atomboy
Hehe, a varosi kaland a kedvenc reszem.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

schrank
"csak" ez a kettõ van de torrenten fenn van egy megapackban (8,5G😎 az összes rész <#worship>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

arról a részrõl nincs képed, amikor a kisvakondot meg a társait a lakótelepi mûerdõbe telepítik át? 😄

-tRs-Landor

Na azért azt hagy tegyem hozzá, hogy mindez egy olyan szerveren történt, ahol a bc/br megengedett, tehát mindenki, aki csatlakozott erre a szerverre, tudta, hogy mire számíthat.

A másik meg az, hogy kempelni jó(<#kuss>). Mikor záporoznak az ember felé a rakéták, az ember pulzusa az egekbe szökik. És igenis királyság szarrá lõni mindenkit.<#violent>(Aki pedig mást mond, az hazudik.)

Aláírom, beszopni az ilyeneket nem túl kellemes, de ez benne van a játékban, akinek nem tetszik, az menjen sakkozni, vagy ha nem akar olyan messzire menni, akkor infantryzni. Senkinek nem fognak hiányozni. Mint ahogy nyílván õk sem fogják hiányolni a hozzám a hasonlókat. Nekik az a szórakozás, nekem ez. Ennyi. Nem kell ebbõl akkora problémát csinálni.

Nem azt mondom, hogy állandóan csak kempelek, de ha minden adott hozzá, egy jó kis kaszálást azért nem hagynék ki. Félreértés ne essék, nem csak az ilyen könnyített fregszerzés szórakoztat. Valamelyik nap játszottam például egy igen király helis páros ellen(pilóta,gunner), és az eddigi egyik legnagyobb élményem volt, annak ellenére, hogy többször is leszedtek(na azért én sem maradtam adósuk<#ravasz1>).

Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy ha például tankozom engem sem rúgnak ki egyetlen szerverrõl sem, de helivel nem lehet mindig tisztességesen játszani, mert az az ember saját szórakozásának rovására megy. Én pedig úgy vagyok vele, hogy inkább szopjon más, mint én.
schrank
ez beszarás , a vakon kiírtása topikban csak úgy zúdulnak a jobbnál jobb módszerek pedig valószínüleg a tanácsadók 99%-a LTP-i úgy hogy vakondot max a szünidei matinéba láttak <#hehe>

1. A repcsiken kívül heli, tank és dzsip is van az alapon szal nem csak a pilóták spawnolnak oda

2. Gondolom ismered a mappot, full nyílt terep szal sok sikert a sunnyogásban, biztos kevesebbszer fogsz meghalni...

3. Az elsõ 5000 alkalommal tényleg van kihívás a kempbõl kitörésben de egy idõ után uncsi lesz, pláne hogy ezzel a kitörés=kihívás cuccal próbálja a sok kis kemper fika önigazolni a szaros kempelését hiszen õk nem azon élvezkednek hogy a bespawnoló embereket minden kihívás nélkül agyonlövik, dehogy, õk nem ezért csinálják hanem pont hogy így segítik a lekempelteket hogy azok csiszolhassák a kitörõs szkilljüket, milyen rendes tõlük.
Kár hogy egy csomó szerverrõl warning nélkül basszák ki ezeket a megnem értett kempelõs gyerekeket, ki tudja miért, lehet hogy vannak olyanok akik csak simán játszani akarnak és nem szopni/szopatni? <#fejvakaras>

havercsotány
<#hehe><#hehe>

Te is úgy látod?<#hehe><#vigyor5>
:-)
uncsi...

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

havercsotány
megszoktam oldani nagyon ügyesen a dolgot beirom hogy baz...szájb..anyá...oszt lelépek a szerverröl

Cream78
Legalább az ilyen bc/br es helyzetekben van kihívás...
Juss ki ha tudsz!
Meg mondjuk ha nem mindenki a repülõért toporogna, hanem inkább kisunnyogna zászlótfoglalni, talán nem halna meg annyiszor...

Cream78
Ha gondolod beszervezlek téged is! <#hehe>

havercsotány
Tisztelt Gameoverr Útálom én is az ilyen fajta játékosokat mint ön . Nem egyszer voltam én is ilyen vacak helyzetben mint azok a hõs katonák akik az ön élvezkedése miatt vesztették életüket sorra 10-15 másodpercenként. Baromira nem fer az amit a kis videjócskájában be mutat ez a fajta viselkedés a Battlefield társadalomban nagyon elítélendö .Ezt a fajta játékot lehet single playerben is játszani miért nem ott szorakozik ?Én tudom azé mert élvezi ha a másik játékost jól fel tudja bosszantani és kielégül ha 62 ember veri az egerét szana szét ..üdvözlettel és mély gyûlölettel: HUN havercsotany Debrecen 2007 .06 .03 .

schrank
te neked mindíg a beillesztésen jár az agyad <#puszis><#hehe>

Fujiryu
Megy ez a beilleszkedés neked<#hehe><#vigyor5>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

<#wilting><#hehe>
TS Zolly
Mert egy köcsög faszláma vagy azé!

Boxer HUN
... mondd meg a tesódnak, hogy ha ki meri kapcsolni a gépét amikor játszol, akkor meg punisholod... <#hehe>

Álmodj királylány!<#mf1> Egyébként miért is kellene?<#fejvakaras>
schrank
mondom hogy buzis cucc <#mf2>

hujje vagy 😊) nemértesz te ehez

bár amikor megláttam az engi kasztot egy kicsit YMCA-s fílingem lett <#rolleyes><#lookaround><#violent>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ez kurva jó lesz! <#buck>

ToCsEk
Hi.
Lenne egy kis bajom bf2ben. Két gépünk van és routerrel osztjuk a netet. Amikor tesóm netezik akkor simán tudok bf2ni, de ha kikapcsolj a gépét akkor nállam a játékban 20-30percenkát kidob a szerver.
Ez miért van?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

schrank
ennek semmi köze a bf-hez <#szomoru2>