172102
  • havercsotány
    na szép napod már nem lesz
  • HTS s3rg1nh00
    reggelt punciak
  • zebrock
    te mekeke , te egy primitív fasszopó kis buzi csíra tirpák vagy.fingod nincs a heliről a bf-be!
  • Manoboy
    Azért remélem tudod, hogy saját magadat minősíted ezzel. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy nem mered felvállalni a Public szervereken saját magad.
  • Seat
    Pffffffffff...
  • McKenny
    te csak a felszinét karcolgatod annak hogy "hogyan is kéne játszani béfet" szval, meg ki a fasz érdekel hogy 1 kört végig tudtál kempelni PUBLICON?énis ott játszottam 2 éven keresztül,senki se szerzett magyarországon több aranymadált tőlem szval ne nekem okoskodj
  • nandorb
    epp az basz fel hogy olyan idiotak viszik el a helit meg csak zaszlot huzni viszik... tegnap kivolt mindenki akadva mert volt normalis pilottam. Gulf of Oman palya Mec-es oldal az Amcsisok nemtudtak megmaradni a szarazfoldon... kb. az a baj hogy sok olyan idiota van aki 1 helire ha TV-t ra lovi ne kattintgat hanem azt gondolja maga a raketa eltalalja... meg nem hinnem hogy alreggel megtudsz talalni... azt tekintem normalis pilotanak aki normalisan ratartja az ellen jarmure legyen az heli/aa tank barmi... az mas, hogy pl. mostanaban neha megakaszt a TS3-as es a lagtol elmegy a raketa.
  • McKenny
    örülj neki hogy ilyenek is vannak, és ha mondjuk mindenki csak úgy játszani mint te? akkor milyen kádéd lenne? kapnál járművet?(szökőévekben)
  • McKenny
    attól hogy mckenny nevű játékost nem láttál veled egy szerveren...attól még fakenickel játszhattunk eggyütt:)
  • nandorb
    szt. a gazdaja rosszul allitotta be,tul erzekeny.
  • nandorb
    nemtom fejbol de a faszi akkor lama volt az elobb sharqi pensilvania amcsi oldal TV station-nel elopjak a helit o ott fekszik claymoral a kezeben,semmi spot ** os rankal nem kepes bespotolni ellent. mindenki meghal erre elkezd spotolgatni de semmi tobb ugy fekudt kb. 10percet...
    ja es kenny nem is tudod, hogy jatszom akkor hogy mersz velemenyt nyilvanitani rolam?
  • Herold
    Engem a múltkor azért vágott ki járműlopás miatt, mert az ellenfél bázisáról eljöttem a saját helimmel (amivel odamentem).
  • McKenny
    nem értem ezt miért irod le ezt állandóan, nekem legalább akkora láma vagy ha nem nagyobb mint neked nem tudom kik.
    Esetleg van köztük magyar? ird le a nevüket plz ki az aki nálad is bénábban játszik,tényleg érdekel!
  • nandorb
    uff most a levegoben erdekessebb... csak lama csapattal nem megy sokra az ember...
  • SigS
    hACCOLLYA Főddönn!

• nandorb
    nemjo az AUTOADMIN-otok,MA SPECIEL haverral repulgettem leszedtem az ellen helit TV-vel erre:WARNING:gamernoob90 DONT SEAT SWITCH IN HELI...

van tanum ra...
  • eugabesz
    Mi van szekrény...lemondtál,vagy leváltott a nép harag??
  • schrank
    még mindíg kenny a kiráj de csak amíg fuji el nem kenny a száját ...
  • Szathy
    Hali nép!
    De rég jártam erre. Mi a helyzet BF-szinten?
  • McKenny
    haverom azt csinálja....és neki "tuningolt" airsoftja van.
    60méterig eléggé pontos, 10méterig fogpiszkáló.
  • Metts
    Köszi mindkettőtöknek!
  • OrionHungary
    1:0 oda :D
  • nandorb
    ugye egyidejuleg:)
  • OrionHungary
    nyomod F1, F2, F3... gombot
  • nandorb
    F2,F1 vissza,F3 es igy a tobbi F
  • Metts
    Hogyan tudok járműben helyet változtatni? ugy értem mondjuk vezetés helyet gépfegyver-rel lőőőőni:)
  • OrionHungary
    te bárhol gázos vagy ezen egy sör nem változtat
  • Fujiryu
    Attól függ, hogy hol dolgozol.PL amikor csaposként dolgoztam nyáron egyáltalán nem volt gáz, de azért műtét közben kicsit annak érezném :)
  • endrodiz
    persze - ez kicsit másfajta izgalom.... ha nem vagy "beoltva", akkor úgysem fog lekötni..
  • dronkZero
    Airsoft cuccal akarsz cigányokra lövöldözni? Meguntad az életed? :D

Olcsóbb szidni az anyjukat, akkor már... :P
  • mNzJean
    Jól néz ki ,, de ezek játékpuskák.......
  • McKenny
    te igazra gondoltál?
  • McKenny
    te igazira gondoltál?
  • eugabesz
    Az...hacsak nem minőségellenőr vagy.
  • McKenny
    "airsoft m95 lenne benne xD ilyen 500fpses xD"
    ilyenre gondoltam:
  • jappy
    bontottam egy sört a melóhelyen. ez gáz??
  • dronkZero
    ??

Miben járnak nálatok a cigányok, hogy Barrettet igényel? :P Na meg tudod mennyibe kerül abba a lőszer? Bár ha szépen, egy vonalban jönnek...
  • joebacsi
    Cyborg Evo +1
  • Fujiryu
    Már 6k huf + postaköltség és a tied lehet :)
  • McKenny
    én nem erdőben használnám xD
    ablakból cigókra