172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
eszt én talátam ki te kecseg .... 
jjja ez én vagyok ?
-
nah engem idáig szórakoztatott álneves ,jócskán tudatlan Zeréd gyerek aki nem volt soha Koppány apja
mentem dolgomra pá -
Kovács legény! Tömeg a moderátorok ellen? Széllel szembe pisiltél már?
havercsótány! De az itteni írása miatt bannolták. -
tegyük be a bannerba
-
RIP -
-
nem csak ő vannak jópáran még akik jóarcok -
politikai témát itt se célszerű emlegetni, illetve néha pár mártírkedvű tagunk átmegy rosszalkodni máshova, hogy a modik kiélhessék rajtuk a büntipontot adó perverziójukat, és így az ő lelkibékéjük is megmarad :) -

-
én kérek elnézést,van egy házimacskánk,az jó fej... -
n003 #132670
-
nem az itteni ténykedéséért bannolták .innen max engem bannoltak ki utoljára
vagy féléve
-
nem tehetünk arról,hogy mostanában minden modi fasz...
amúgymeg mi kurvára nem fogunk innen elmenni barátom,mert egy kicsit többen vagyunk,mint azt képzeled,és bizony nem mi fogunk megszokni vagy megszökni...maximum kibannolnak mindenkit,akkor majd jót röhöghetsz és beszélgethetsz a másik éneddel kispajtás,mert vissza nem jövünk az hót ziher... -
probálkozások vannak ,de a tömeg nyer mindig...
jah és te nem vagy tömeg -
ez ki van zárva,
mert nem tudok róla! ;))) -
Nevetnem kell a kishitüségedért barátom! Nem innen bannoltak ki egy Ts Zolly nevü usert? Méghogy nem járnak ide moderátorok. Hahaha! -
minimax? -
jaj ha má reklám akkor inkább ilyen 
-
Xbox.com -
fizetett hírdetés?
-
egy telibevert reklám -
mi ez a szar a banner fölött 
-
leszarom b+ :D csak szar lesz ha mindenkit kibannolnak akkor egyedül maradok :DDD -
n003 #132657 nahh te ponn ijjen antikocsog vagyol akiről a Dzsó beszólt szal eza többeszád egy kicsit erős :DDD
;)) -
Sok modit megjárt már ez a topic mégis ittvagyunk :) -
kaptál választ, vagy nem? :)
általában 1-2 ember van annyira antiköcsög, hogy válaszol a kérdésekre (persze ha értelmesek, és normálisan vannak feltéve) -
ha megkaptad a választ mit foglalkozol a többivel? menj szépen játszani és a kövire is lesz kérdésed felteszed és lesz aki válaszol rá -
n003 #132653 dehogynem :DD -
Oda nem magyek kösz. Hogy-hogy nem moderálnak itt? Moderátorok tudnak erről? -
Ki mivel lövi magát az engem nem érdekel. Engem a játék érdekel. Tettem fel kérdéseket. Csak pár ember volt jó fej aki rendesen válaszólt. Többiek modorával nem vagyok kibékülve. Mégsem mehetek a CS topikba Battlefield2 kérdésekkel. -
persze ,Zerind néven vagyok x-fire-en ,
tudod Koppány igazi apja ,csak azért ,nehogy elird véletlen és rossz embert jelöljél -
többszörös hosszadalmas kíméletlen harcok árán végül elértük a szuverenitásunkat, amiknek a modik is fejet hajtanak itt az sg-n...azóta modik jöttek, mentek, de mi maradtunk, és mit sem veszítettünk hajdani ragyogásunkból (aztabüdösf*szom, de szépen mondtam :D)
ha komolyságos kockafórumot akarsz menj a prohardverre, vagy a hardwiredre vagy hova :) -
n003 #132648 minket akik idejárunk NEM :DD a modik meg hallgatólagosan belenyugodtak ebbe a hejjzetbe :) és a 132k hsz-ből kb 80k valóban off-nak TŰNIK :DDD -
zerénd azt értsd meg, hogy ez itt egy közösségi totyik, akik ide firkálnak már több éve lövik egymást ebbe a hülye játékban, nagyrészük személyesen ismeri a többiek rusnya pofáját, szal kib*szottul unnánk magunkat, ha mindig csak a játékot elemeznénk pixelről pixelre...ennyi...megszoksz vagy megszöksz :) -
Szerintem ehhez a moderátoroknak is van beleszólásí joguk. Ez a topik csak kismértékben szól a játékról. Inkább a mellé beszélés tárgytól eltérő beszélgetés megy. Internetes nyelven offolás. Nem zavar? -
n003 #132645 nana aszem méjjreható nevelésben kéne őtet részesíteni :DD Dzsíni ez pont fordítva van előbb bizonyítani és aztán tagnak lenni :DD
Zerénd: ez a vesszőparipád hogy mi tartozi és mi nem a topikhoz b+! :D kinemsz*rja le ez egy társaság topikja ezért az itt lévő tagok mondják meg hogy mi van és mi nemnincsensosenemislesz!!!!fél4 -
Nagyon sok régi név átalakuláson ment keresztűl. Zsolt sem Zsoltként tünt fel elösször, ugymint Zoltán se. Ha vissza csöppenénk abba az időben, meg sem értenénk a dicső elődeink szavát.
De ez sem a topikhoz tartozik. Felvehetek pár embert az Xfire-be? -
n003 #132643 azaz koppány apja nem zerénd hanem zerind volt és a neved csak sokkal később alakult ki belőle! -
Árpi, ha büntető pontokat akarsz írj a moderátori topikba
-
amugymeg kamu , ezt is a csokigyárosok találták ki csak nem jött be ugy mint a Mikulás