172102
  • schrank
    eszt én talátam ki te kecseg ....
    jjja ez én vagyok ?
  • Kovács legény
    nah engem idáig szórakoztatott álneves ,jócskán tudatlan Zeréd gyerek aki nem volt soha Koppány apja
    mentem dolgomra pá
  • Zerénd
    Kovács legény! Tömeg a moderátorok ellen? Széllel szembe pisiltél már?

havercsótány! De az itteni írása miatt bannolták.
  • schrank
    tegyük be a bannerba
  • Fujiryu
    RIP
  • havercsotány
  • Kovács legény
    nem csak ő vannak jópáran még akik jóarcok
  • joebacsi
    politikai témát itt se célszerű emlegetni, illetve néha pár mártírkedvű tagunk átmegy rosszalkodni máshova, hogy a modik kiélhessék rajtuk a büntipontot adó perverziójukat, és így az ő lelkibékéjük is megmarad :)
  • schrank
  • HTS s3rg1nh00
    én kérek elnézést,van egy házimacskánk,az jó fej...
  • n003
  • havercsotány
    nem az itteni ténykedéséért bannolták .innen max engem bannoltak ki utoljáravagy féléve
  • HTS s3rg1nh00
    nem tehetünk arról,hogy mostanában minden modi fasz...
    amúgymeg mi kurvára nem fogunk innen elmenni barátom,mert egy kicsit többen vagyunk,mint azt képzeled,és bizony nem mi fogunk megszokni vagy megszökni...maximum kibannolnak mindenkit,akkor majd jót röhöghetsz és beszélgethetsz a másik éneddel kispajtás,mert vissza nem jövünk az hót ziher...
  • Kovács legény
    probálkozások vannak ,de a tömeg nyer mindig...
    jah és te nem vagy tömeg
  • Yan
    ez ki van zárva,
    mert nem tudok róla! ;)))
  • Zerénd
    Nevetnem kell a kishitüségedért barátom! Nem innen bannoltak ki egy Ts Zolly nevü usert? Méghogy nem járnak ide moderátorok. Hahaha!
  • havercsotány
    minimax?
  • schrank
    jaj ha má reklám akkor inkább ilyen
  • Bogdogege
    Xbox.com
  • uHs Gerzson
    fizetett hírdetés?
  • havercsotány
    egy telibevert reklám
  • schrank
    mi ez a szar a banner fölött
  • uHs Gerzson
    leszarom b+ :D csak szar lesz ha mindenkit kibannolnak akkor egyedül maradok :DDD
  • n003
    nahh te ponn ijjen antikocsog vagyol akiről a Dzsó beszólt szal eza többeszád egy kicsit erős :DDD

;))
  • uHs Gerzson
    Sok modit megjárt már ez a topic mégis ittvagyunk :)
  • joebacsi
    kaptál választ, vagy nem? :)
    általában 1-2 ember van annyira antiköcsög, hogy válaszol a kérdésekre (persze ha értelmesek, és normálisan vannak feltéve)
  • Kovács legény
    ha megkaptad a választ mit foglalkozol a többivel? menj szépen játszani és a kövire is lesz kérdésed felteszed és lesz aki válaszol rá
  • n003
    dehogynem :DD
  • Zerénd
    Oda nem magyek kösz. Hogy-hogy nem moderálnak itt? Moderátorok tudnak erről?
  • Zerénd
    Ki mivel lövi magát az engem nem érdekel. Engem a játék érdekel. Tettem fel kérdéseket. Csak pár ember volt jó fej aki rendesen válaszólt. Többiek modorával nem vagyok kibékülve. Mégsem mehetek a CS topikba Battlefield2 kérdésekkel.
  • Kovács legény
    persze ,Zerind néven vagyok x-fire-en ,
    tudod Koppány igazi apja ,csak azért ,nehogy elird véletlen és rossz embert jelöljél
  • joebacsi
    többszörös hosszadalmas kíméletlen harcok árán végül elértük a szuverenitásunkat, amiknek a modik is fejet hajtanak itt az sg-n...azóta modik jöttek, mentek, de mi maradtunk, és mit sem veszítettünk hajdani ragyogásunkból (aztabüdösf*szom, de szépen mondtam :D)
    ha komolyságos kockafórumot akarsz menj a prohardverre, vagy a hardwiredre vagy hova :)
  • n003
    minket akik idejárunk NEM :DD a modik meg hallgatólagosan belenyugodtak ebbe a hejjzetbe :) és a 132k hsz-ből kb 80k valóban off-nak TŰNIK :DDD
  • joebacsi
    zerénd azt értsd meg, hogy ez itt egy közösségi totyik, akik ide firkálnak már több éve lövik egymást ebbe a hülye játékban, nagyrészük személyesen ismeri a többiek rusnya pofáját, szal kib*szottul unnánk magunkat, ha mindig csak a játékot elemeznénk pixelről pixelre...ennyi...megszoksz vagy megszöksz :)
  • Zerénd
    Szerintem ehhez a moderátoroknak is van beleszólásí joguk. Ez a topik csak kismértékben szól a játékról. Inkább a mellé beszélés tárgytól eltérő beszélgetés megy. Internetes nyelven offolás. Nem zavar?
  • n003
    nana aszem méjjreható nevelésben kéne őtet részesíteni :DD Dzsíni ez pont fordítva van előbb bizonyítani és aztán tagnak lenni :DD

Zerénd: ez a vesszőparipád hogy mi tartozi és mi nem a topikhoz b+! :D kinemsz*rja le ez egy társaság topikja ezért az itt lévő tagok mondják meg hogy mi van és mi nemnincsensosenemislesz!!!!fél4
  • Zerénd
    Nagyon sok régi név átalakuláson ment keresztűl. Zsolt sem Zsoltként tünt fel elösször, ugymint Zoltán se. Ha vissza csöppenénk abba az időben, meg sem értenénk a dicső elődeink szavát.
    De ez sem a topikhoz tartozik. Felvehetek pár embert az Xfire-be?
  • n003
    azaz koppány apja nem zerénd hanem zerind volt és a neved csak sokkal később alakult ki belőle!
  • Bogdogege
    Árpi, ha büntető pontokat akarsz írj a moderátori topikba
  • Kovács legény
    amugymeg kamu , ezt is a csokigyárosok találták ki csak nem jött be ugy mint a Mikulás