172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Akkor a következő LAN-on biztosan nagyon-nagyon sok résztvevő lesz...
-
mért nem mész hát haverkodni jó dolog ,jót tesz a léleknek
-
tehetsége nincs valakinek hozzá annak 5 év se elég pl:
-
nekem nincs mit veled megbeszélnem:)
de ha lanpary-t rendeztek akkor elmek:) -
Bala10 #168214 előre látom...
-
nem hiszem hogy fél évnél több kéne bárkinek hogy kihozza magából a maxot egy játékba. -
Kenny...
Ne fikázd a 7th Csapatot. Tudomásom szerint soha nem a helis készségedet fikáztam. Tőlem biztos, hogy jobban tolod. Egyedül a csapatorientáltságoddal van baj, meg az EGO -dal, amivel már nem tudsz osztozni a tetőtéri szobádon.
Egyúttal szeretnék veled találkozni január 30. -án szombaton, hogy tudjunk személyesen is beszélni, az eddig felmerült nézeteltérések tisztázása végett. Mondjuk egy semleges területen: Majomsziget - du. 2 -kor. Remélem vagy annyira gerinces ember, hogy nem utasítod vissza. Győzz meg róla, hogy csak szívatóra veszel itt mindenkit, és te is "egy" vagy közülünk...
A lehetőséget megadtam, csak fogsz-e vele élni... -
Azért javasolnám neked ezt a videot, csak, hogy picit fejlődjenek a gunner képességeid. -
tudod o most nagy fasz mert 5-eve helizik nem mint en aki agusztusban kezdtem...,pl. masik jatekban pedig siman levernem mert bena hozza. -
akkor térdre és szeresd megérdemlitek egymást -
anyád pl szerabbul helizik mint ahhogy szakszizik te retardált istenbarma -
Nem a technikájával van a baj, hanem a csapatintegrációs képességgel :) -
Nem szeretem a trailereket.Mindig lelövik a film poénját. -
Nekem is ilyen van és imádom, ezzel nyomom FSX-et:) -
Amennyit te játszol, 3x jobbnak kéne lenned. Az az igazság, hogy szar vagy:) Láttam már sokkal jobbat, nem is egyet. -
te mindenbe beletrafáltál
-
eugabesz #168202 Finoman fogalmaztál.Publikon sz@rnak a commanderre...
-
1. Tud.
2. Tud, de publicon nemigen hallgatnak a commanderre. -
Metts #168200 egy commander tud térkép alapján tüzérséget hívni? Tehát kijelölök egy helyet és ott bombáznak, nem kell oda futnom és onnan hívni...
Továbbá tud squadokat küldeni? Tehát a squdoknak parancsolni hogy menjenek oda...
-
azt hittem eloszor hogy vmi. baszkodas,de latom jo filmnek tunik... majd 00.00 megnezem:) -
tegnap néztem meg király 
A drogos marihuána termesztő figura kurva jól játszott szerepét ,meg a többi is. -
Bocs, de kiszedtem ezt a hozzászólásod, mert a sok embedelt videó lelassítja a topikot. Legközelebb max 2 embed, többi linkbe pls.
Ja és nézd meg ezt:
-
nem szokásom lelépni ha igen az azért van ,mert van jobb dolgom is .kecsegduda vagy
-
eugabesz #168195 A videótáradat nem akarod velünk megosztani.?? 

Ki a f@szt érdekel,mit néztél ,mit nem?? -
könyű esetek lennének -
mekkeni jól helizik, csak minden egyébbel van nála probléma -
-
Planet 51. Spanyol-angol. En meg neztem, de nem ertem, miert kell nagykoru felugyelet 12 even aluliaknak. Oroszlanykiraly horror ehhez kepest. -
angol? ha igen angol cimet is kerek:) -
51es bolygo .... rajzfilm,de jóóóó :) -
Mondjatok vmi. uj filmeket, unalmas az elet:(
-
McKenny én játszottam veled párszor,de azért nem vagy akkora játékos,h. így fényezd magad. -
Anno nálunk a jcsr-be volt pár igazán jó helis. Hofi Géza , Wolfguy , TpPeti , ha majd az ő szintjükön helizel akkor azt mondom mindenki el fog ismerni , addig meg inkább gyakorolj még egy kicsit .....
-
Azt hittem, te is beraktad az kommentblockra az idiotat. -
Hazudni rosz szokás!!! Apukád kérdezd meg!!! -
-
JagFater #168181 Takarodjál a helyedre... -
igen? az a két év alatt ahányszor találkoztam a 7th bagázsal publicon ( vagy singléba is benne vagytok?)hamarosan ragequit volt, egyedül boxer próbálkozott mindig pár percel tovább de aztán ő is disconectelt.
-
A másik meg, hogy miért nem a még nálad is szánalmasabb topicotokba irogatod a semmit mondó faszságaidat?? -
Úgy látom amit mondasz, még el is hiszed. Nagyon gáz!!! Az hogy két évig nyomtad singlepleyerbe nem publikolás. Aztán meg, hogy játszottál három-négy wart pár láma ellen nem nagy dicsőség hidd el!! Te akarod itt osztani az észt az meg egyenesen szánalmas...!! A helitudásod is alap amit már 10ből 8an bárki megcsinál. Te erre alapozod a bf tudásod?? Ne röhögtess már!!:-)
Hülyeeeegyerek:-))