172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mivel, hogy te köptél be minket a mobiknál aljas módon a büntetésem végéig sajnos ott lesz
-
Ti akartatok kikezdeni engemet. Nagy fába vágtátok a fejszéteket ezzel. -
Ja aki nem ír ide csak olvas mert szintén a közösség része csak nem tudja felvenni a topik ritmusát az már bassza is meg? Értem.... -
n003 #132879 de te idejössz ahol sohasenkinemlátott azelőtt és egy közösségnek megmondod a tutit ahogy koppány apja is :(((( -
Valami összetartásról zagyválnak itt. Bannoltak innen egy arcot és felvették szolidaritásból a nevét. -
nőjön fel a faszom.. -
ja hazug
-
Ne te döntsd már el hogy mit csináljak. Köszi.
Alapesetben tök normálisak és szórakoztatóak vagytok, de ha valamelyikőtök elkúr valamit akkor mindeannyian elkezdtek fogyatékos módjára viselkedni. Fel kellene nőni nem?
(Tudom hazug vagyok, visszajöttem...) -
ha nem tetszik amit látsz,nem kell itt lenni,ez szól mindannyiótoknak...ennyi -
Sejtettem. Köszönöm szépen a választ.
-
na akkor erről ennyit
-
A sűrű piros csíkos rész meg a pálya széle, ha kimész agyonlőnek dezertálásért. -
Igen arra a részre de mégsem. Abban a körben van a pálya kicsiben. És ott néha megjelenik szines egyenes vonal. -
Azt jelölte ki a Squad leader, hogy támadd/védd/menj oda. Narisari a támadás, lila a védekezés, sárga pedig hogy menj oda. -
arra gondolsz,ami pl.Gerzson linkelt képén is van?azt jelenti,h.gyalog/autóval/tankkal/helivel azon nem lógunk túl,mert punisholnak,van 10mp-ed visszatérni...utána meg csökken a hpd szépen lefelé míg meg nem halsz....repcsivel tágasabb a tér,de nem sokkal...meg ott már a pálya vége van,ez a legfőbb indok a korlátozásra:) -
Igy érzek én is. -
Szánalmas bazdmeg amit műveltek.
Felnőtt emberek vagytok.
Gondolkozzatok már el. Gecijópén felidegelni egy moderátort amikor ő értünk (na jó értetek nem) végzi itt a munkát? Azt hittem ez a közösség normális emberekből áll, de attól hogy öregebbek vagytok mint a cs-sek semmivel nem lettetek normálisabbak.
Volt itt egy Janek nevű hülyegyerek, na most kb azon a szinten vagytok. Tudok gratulálni. Akinek nem inge...
(Oltasatok nyugodtan, többet úgyse jövök csak leírtam a véleményem
)
-
Még egy utolsó kérdés mára. Néha megjelenik a kistérképen, tudjátok ami fent van kör alakban pár szines vonal. Az mi? -
1. Privát üzenetet továbbra sem illik topikba másolgatni. Kapj elő egy értelmező kéziszótárt, és csapd fel a P betűnél.
2. Nem személyeskedtem veled, elvárom hogy te se tedd. Se hozzászólásban, se aláírásban. -
Nyomas egy kis funkyt és akkor mehet a relax :D -
Pont ellenkezőleg. Egy igazi topikot akarok. Nem szétcseszés a célom. -
Na most értem én is gépközelbe , elszomorító dolgokat látok ,nem jó irányba haladnak a dolgok ,még mindíg az a véleményem ,hogy Zerénd csak játszik veletek és a cél a bf2 topic teljes szétcseszése , ti pedig szépen mentek a vágóhídra , szerintem relax , majd a végére járunk okossan a dolgoknak.
-
Kofi. ;) -
Akkor gondolom a játék készítőinek egy unalmas órájukban jött röpke gondolat amivel a játékos elszorakozhat. -
kérdez, ban, kérdez, ban, beszól ban, Zerénd, ban le, megnyugszik... -
semmit! csak nézni
-
Érdekes. Valamit lehet velük kezdeni? -
Na hazajottem. +230 hozzaszolas? Valaki osszefoglalna? -
Szerinted a Jag1-nek miért irtam fenyőfás példát? Elárulom. Hiába hajlékony a fenyőfa ága egyszer csak eltörik. Engem nem tudtok innen kiutálni én maradok kérdéseimre meg valaki ugy is válaszol. Na az a valaki lesz a fenyőfa ága ami eltörik.
Kérdés: pointfarm? -
Szal azt mondod, hogy nyáron többet dugunk? -
Elnézést hogy neked többször kell megmutatni azt hogy ami igaz az igaz.
Tessék -
Jolvan baz, ellenallas leverve
-
Bala10 #132850 ez egy erősebb érzelmi hatás következménye. lehet túlhajtottad magad, vagy stresszes a suli?! esetleg elhidegülés? pihenj egy kicsit és megszünik a merevedési problémád. -
Remelem sokaig maradsz itt olyan hulye vagy bazki. Kellenek az ilyenek celtablanak meg pointfarmolni
-
Akko kérdezzé lécci. Itt ülök a gép előtt, te meg gyatra fotoshopról fecsegsz. -
LOL :DDD -
Nektek van tapasztalatatok nekem nincs. Ezért jöttem ide kérdezni dolgokat. -
te csak köteketsz mivan köcsög akarsz lenni? -
Látom értesz a képszerkesztéshez. De nagyon gyatra munka. -
Már lelöttem a poént, sry