172102
  • koschwarz
    mert hát ugye beleoldja magába a flakont a kóla...
  • SpyHu
    A kétdecis kiskóla íze azért volt más mert üvegben adták! Most viszont újra lehet már kapni, hála érte az ANTSZ-nek(betiltották a kimérős üdítőárusítást legeglább is a legtöbb helyen),Abban viszont igazad van , hoogy tényleg más az íze PET flakonban mint müanyagban
  • uHs Gerzson
    Vissza is sírom azt a gyerekkort...
  • uHs Gerzson
    Nálunk inkább visszafogtuk magunkat, apám venni akart valami elektronikai dolgot 90e karácsoyra nekem, én mondtam inkább vegyél nekem 4 könyvet 10e-t és az elég, megvagyok ennyivel.
  • koschwarz
    még emlékszem arra, amikor a városligetben kék nyakkendőben meneteltünk kisdobos dalokat énekelve, és hogy még akkor finomabb volt a kétdecis kiskóla is
  • koschwarz
    ez végső soron pontosan így van.

kíváncsi vagyok, hogy menyit fognak az emberek költeni most karácsonykor, hányan vesznek fel hitelt, hogy az 50nm-es panelba legyen egy 100cm-es plazmájuk...
  • JAG1
    Jó kis SZOT üdülések, meg az iskolai rendszer. Sztem az kurvajó volt.
    Teljesen összefogta a népet. Volt fegyelem, programok, kirándulások, táborok...
  • Kovács legény
    most is hitelből él az ország ,csak a személyek veszik fel
  • Kovács legény
    jah és 3tv-nk volt +1videó
  • JAG1
    Persze, szó se róla, hogy hitelből élt az ország, de bírom azokat az embereket, aki nagy pofával mondja az átkoz szót, közben meg csücsül az ingyen lakásában, meg szétlopta a tsz-t, meg fusi melóból szarrá kereste magát. Esetleg privatizálta a cég járműparkját, esetleg az egész céget 20 ezerből...
  • Kovács legény
    volt akinek szar volt elhiszem ,nem volt minden fenéki tejfel ,de most azóta nagyobb a szopás szerintem.
    Mi egy évben 2*mentünk 1-1hétre nyaralni külföldre + bmes üdülökben tesómmal táboroztunk2hét +osztkirándulás1hét.Normálisan öltözködtünk volt kaja-pia bőven, strandra jártunk +kocsi ,2rendőri fizuból.
    Na ezt csinálja meg bárki most...
  • atomboy
    Azt en nem tudhatom, rendszervaltas idejen meg lepkeket kergettem a halommal. :)
  • koschwarz
    nem akartam ezt írni, de hát igen.

szabad választások, viszont rosszabbul élünk, ahogy szokták mondani. mindenestre azóta már kiderült, hogy a szabad választás szó is csak azt jelenti, megválaszthatjuk, melyik mocskos szarházira szavazhatunk.

bár az is igaz, hogy a rencerváltás előtti "jólétnek" igencsak megvolt az ára, többek között nagyjából csődbement az ország.
  • atomboy
    Babelfish, angol -> nemet?
  • mNzJean
    nekem a Google nem barátom ,mert nem talált olyat ami nekem kell ,na mind1 majd megoldom.
  • JAG1
    Sztem az emberek 90%-nak áldott volt, csak ez a divat, szidni kell mindig a rendszert...
    Érdekes, hogy azért nem sírnak, hogy szinte mindenki kapott lakást, vagy fillérekért megvette...
  • JAG1
    Trabi rulez, volt vagy 5... :-))
  • Kovács legény
    mi jobban éltünk kb95elött
  • JAG1
    Hehe, apám orvos, volt egy pár verdája már akkor is.
    850-es Fiat-tól kezdve a korál piros 1.5-ös Zsigulin át, Dácia, minden szar...
  • Kovács legény
    én csak eztet ismerem de tudod ahogy szoktákvolt mondogatni Google a barátod b34
  • koschwarz
    van akinek nem átkos volt, hanem áldott. ez nézőpont kérdése.
  • mNzJean
    ee őő , német -magyar ?
  • SpyHu
    Üdv!

Régen anno megvettem az EU force-ot.Akkor valahogy az EA downloaderben lehetett beírni azt az accountnevet amivel lehetett használni.Most újra fgelraktam de nem tudom, hogy hol lehetne most ezt az accountos dolgot beállítani.Ha valaki segít ezer hjála és köszönet
  • Kovács legény
    nesze angol-magyar-angol
  • mNzJean
    ezek fizetőssek ,nekem ingyé kell , valami fordítoprogram kéne.
  • DummyBoy
    Innen válassz :)
  • mNzJean
    tudtok olyan oldalt ami komplett szöveget fordít ? német - magyar kéne , sos ,thx.
  • DummyBoy
    Faternak meg volt szolgálati mobilja ... Picit nagyobb volt ugyan mint egy aktatáska :) De a posta oldalára akaszott becsületkasszás, bediktálós, tekerős Crossbar csodához képest űrtechnológia volt :)
  • Kovács legény
    trabi előnyei:D sőt ha összetöröd 500ftból lecseréled az összes elemet
  • Kovács legény
    egy dolog hogy kocsink volt rendszerváltás előtt de már bulgáriában nyaraltunk és cseszlovákiában teleltünk
  • DummyBoy
    Faterék anno trebival mentek nászútra, és félúton valami elbaszódott és lerobbantak a semmi közepén ... fél órás keresgélés után az út szélén talált alkatrészekből fater úgy helyrerakta, hogy eljutottak vele a következő városig ... Pedig nem egy meggájver az öreg
  • n003
    jahh tujjuk nektek csak 'szamár' jutott :DDDD
  • schrank
    nna a sok újgazdag kecseg kocsijuk vót az átkosba
  • haxoror
    Hja, a tetőfelcsapódás egy életreszóló élmény!

(mi a fák között végeztük, kész csoda hogy egyikre se csavarodtunk fel)
  • Kovács legény
    első kocsink az volt ,olyan nyomot hagyott bennem hogy csak na ,ugyrákurtam az ujjamra a csomitartótajtot:D
    A trabinkat jobban csiptem, azzal a legkeményebb az volt amikor 90nél felcsapodott a motorháztető:D ,ja meg külföldön a bezinkutas 20* járta körbe a verdát keresve a tanksapkát ,már a rendszámtáblát feszegette:D
  • Fujiryu
    Hát azért ez a 15v15, meg aq wake island 64 mint map elég ijesztő:D
  • koschwarz
    megvót az is b3
  • JAG1
    Caps lockot kapcsold ki.
  • koschwarz
    már megint offoltok, kurafiak
  • n003
    :D skoda 100 .. jesszus derég ültem már ojjanban

nekünk bogarunk volt, még nagyapám vette '70-ben wadonásújjan (lehetett választani a merkúrnál ezt meg moszkvicsot ;D) aztán megörököltük és használtuk egy jódarabig, talán '95-ben elkellett adni mert már annyit kellett volna rákölteni hogy akkormár inkább vettek apámék egy használt swiftet