172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
talán itt:
http://www.pbbans.com/mbi.php?action=1&game_id=13
-
eddig itt néztem meg a pb bannlistát ,4 napja nem jó nemtudjátok ,hol lehet megnézni még ?
http://www.punksbusted.com/cgi-bin/membership/publicbans.cgi -
Nem csodálkozom rajta hogy pont veled fordult elő
-
Manapság ki döl be ilyennek ,hogy add meg a cd-kulcsot ,hogy leszedhess egy másik demot , az Ea 100 féle képpen megcsinálhatta volna , de így biztos nem ,nekem már akkor is feltünő volt ...
-
Az kb másfél éve volt, bénák voltak szegények annyit öltem hogy már bűntudatom volt majdnem
Nem hinném hogy most állnak bosszút. Szerintem a CD kulcs generálás esélyesebb. Több mint 2 éves a játék magyarok közt is tudok párat akik szétboncolták a gamét (porzás sebzés nélkül, meg ping átlag állítgatás) szerintem ha ért hozzá az ember bármit megcsinálhat vele.
-
úgy hogy a panyol cigánynak 4GB ram-ja van neked meg kettő a többi az autóskártya szabályaira épül 
amúgy a nagy cs kulcs lopási invázió akkor volt amikor ... nem véletlenül a panyolokkal nyomtatok 32vs32-t
-
Ott lesz a pont Atomnál. Volt az a beírogatós kamu progi. Tuti azzal lopták el... -
Madridi a szarfaszú és fix az IP-je, szal lehet buzerálni... -
-
akkor lesz hatalmas vendetta!!!
az hogy legenerálta fasság, elég kicsi a sansza rá főleg hogy többször sikerült véletlenül...
meg ezen az alapon ,már rég legenerálták volna az eredeti játékok 80%át -
Eddigi találgatások szerint legenerálták véletlenül.
[szerintem biztos nem]
Elvileg spanyol az illentő, jelezze ha vannak emberei arrafele
-
rétegesenöltözködős reggelt -
csípős reggelt -
most akkor hogy is lopták el a kulcsot???
-
most nem értem valakik árulják a cd kulcsainkat ? na ne most ki fogja örizni sharkin a hotelt c4-gyel? :)már rég harcoltunk:( -
fcuk -
Ha ez úgy van, akkor még egy jó pár kulcs fog kifingani a napokban...
-
Ha te nem tudod, akkor már csak az EA ACC szervere... Azok meg csak "INDOKOLT" esetben "nyúlnak" bele db-be...
Amúgy meg ha ide valamijen oknál fogva bekerül a GUID-od, akkor meg már régen rossz... azt is figyelik, hogy mikor fingasz... persze szigorúan dátum, óra, perc, másodperc alapon.
-
Ha jol remlik, cdkulcs leregisztralasakor kapsz az EA-tol egy azonositot (PlayerID).
Engem inkabb az erdekel, hogy szerezhette meg a cdkulcsot. Mi is volt CRYSIS megjelenese idejen? Ugy remlik, volt egy oldal, ahol lehetett kerni probakulcsot, es valaki azt mondja, CD kulcsokat lopnak vele. -

-
És azt hogy kell kideríteni hogy egy cdkulccsal milyen neveket használtam? Csak mert kíváncsi vagyok:D -
Én jelentem holnap a magyar EA-nak, ők vszeg továbbítják a global EA-nak, ők talán majd valamikor utánnanéznek, (minden adatot tárol az acc szerver a regisztrációig visszamenőleg: összes nick, összes fellépett IP, IP+router...stb) aztán fizethetek 10USD-t, hogy legenerálják a nevemre az új kulcsot... (ennyi a kulcspótlás, és mindegy, hogy ellopták vagy elvesztetted, kimostad, megetted, vagy a kutyád...) -
atwe #133260 Volt az 7.5 is !P -
David2006 #133259 már megtörtént...
de nem volt kedvem nyomozgatni , gondoltam vmi kecseg hekker,de mivel tul sok az aktiv kupa ezért lementem tescoba ozt vettem egy ujat 2k-értxD
mondtam anyád -
nemértek az ilyenekhez ,de az ip nem utal a lakhelyre? országra ,megyére, szolgáltatóra? -
basszus , ez rohadt nagy szívás, ha megtudod a címét szivesen veled tartok.... -
bazzz kötelet az ilyen patkánynak!!! 

-
Olvastam, mivan? Hú bazz. Hogy ellenőriztted le a csákót? -
[nincs politika az sg-n] -
Senkinek sincs biztonságban a CD kulcsa!!!
A részletek itt találhatók. Teljes tartalomért (képek) regizned kell!
Én asszem leköszönök a BF2 -ből, mert jóideig nem kapom meg az új kulcsot. Bye all!! -
Korpsweb #133252 1.ezek már válogatva vannak
2.megnézitek mert én tartom a színvonalat és amúgyis naplopó köcsögök vagytok :D
3.én veletek ellentétbe dolgozom, így nincs időm url beszúrása gombot nyomkodni
-
mivanitt? -
és még abból is a török változatot:D -

-
Dzsóbá Rambofilmet nézett sokat ma
-

-
hú ilyen sokat ne egyszerre...így nem nézi meg senki (teljesen jogosan), válasszad ki a legjobbat, és tedd csak azt be, és akkor talán sikerül a fenti url beszúrása gombot is használni :P -
te ki vagy?
ilyen priviponthu-s baromságok nem érdeklik az ittenieket, jópofizni is csak ésszel, kicsit fárasztó vagy... -
Korpsweb #133244
-
Ezt copy-zásnak hívják, nem linkelésnek ;)!