172102
  • jack herer
    talán itt:
    http://www.pbbans.com/mbi.php?action=1&game_id=13
  • mNzJean
    eddig itt néztem meg a pb bannlistát ,4 napja nem jó nemtudjátok ,hol lehet megnézni még ?

http://www.punksbusted.com/cgi-bin/membership/publicbans.cgi
  • jack herer
    Nem csodálkozom rajta hogy pont veled fordult elő
  • mNzJean
    Manapság ki döl be ilyennek ,hogy add meg a cd-kulcsot ,hogy leszedhess egy másik demot , az Ea 100 féle képpen megcsinálhatta volna , de így biztos nem ,nekem már akkor is feltünő volt ...
  • jack herer
    Az kb másfél éve volt, bénák voltak szegények annyit öltem hogy már bűntudatom volt majdnem Nem hinném hogy most állnak bosszút. Szerintem a CD kulcs generálás esélyesebb. Több mint 2 éves a játék magyarok közt is tudok párat akik szétboncolták a gamét (porzás sebzés nélkül, meg ping átlag állítgatás) szerintem ha ért hozzá az ember bármit megcsinálhat vele.
  • schrank
    úgy hogy a panyol cigánynak 4GB ram-ja van neked meg kettő a többi az autóskártya szabályaira épül
    amúgy a nagy cs kulcs lopási invázió akkor volt amikor ... nem véletlenül a panyolokkal nyomtatok 32vs32-t
  • JAG1
    Ott lesz a pont Atomnál. Volt az a beírogatós kamu progi. Tuti azzal lopták el...
  • JAG1
    Madridi a szarfaszú és fix az IP-je, szal lehet buzerálni...
  • JAG1
  • Kovács legény
    akkor lesz hatalmas vendetta!!!

az hogy legenerálta fasság, elég kicsi a sansza rá főleg hogy többször sikerült véletlenül...
    meg ezen az alapon ,már rég legenerálták volna az eredeti játékok 80%át
  • SigS
    Eddigi találgatások szerint legenerálták véletlenül.
    [szerintem biztos nem]
    Elvileg spanyol az illentő, jelezze ha vannak emberei arrafele
  • Kovács legény
    rétegesenöltözködős reggelt
  • uHs Gerzson
    csípős reggelt
  • koschwarz
    most akkor hogy is lopták el a kulcsot???
  • havercsotány
    most nem értem valakik árulják a cd kulcsainkat ? na ne most ki fogja örizni sharkin a hotelt c4-gyel? :)már rég harcoltunk:(
  • leveskocka
    fcuk
  • Boxer HUN
    Ha ez úgy van, akkor még egy jó pár kulcs fog kifingani a napokban...
  • Boxer HUN
    Ha te nem tudod, akkor már csak az EA ACC szervere... Azok meg csak "INDOKOLT" esetben "nyúlnak" bele db-be...

Amúgy meg ha ide valamijen oknál fogva bekerül a GUID-od, akkor meg már régen rossz... azt is figyelik, hogy mikor fingasz... persze szigorúan dátum, óra, perc, másodperc alapon.

• atomboy
    Ha jol remlik, cdkulcs leregisztralasakor kapsz az EA-tol egy azonositot (PlayerID).

Engem inkabb az erdekel, hogy szerezhette meg a cdkulcsot. Mi is volt CRYSIS megjelenese idejen? Ugy remlik, volt egy oldal, ahol lehetett kerni probakulcsot, es valaki azt mondja, CD kulcsokat lopnak vele.
  • jack herer
  • Fujiryu
    És azt hogy kell kideríteni hogy egy cdkulccsal milyen neveket használtam? Csak mert kíváncsi vagyok:D
  • Boxer HUN
    Én jelentem holnap a magyar EA-nak, ők vszeg továbbítják a global EA-nak, ők talán majd valamikor utánnanéznek, (minden adatot tárol az acc szerver a regisztrációig visszamenőleg: összes nick, összes fellépett IP, IP+router...stb) aztán fizethetek 10USD-t, hogy legenerálják a nevemre az új kulcsot... (ennyi a kulcspótlás, és mindegy, hogy ellopták vagy elvesztetted, kimostad, megetted, vagy a kutyád...)
  • atwe
    Volt az 7.5 is !P
  • David2006
    már megtörtént...
    de nem volt kedvem nyomozgatni , gondoltam vmi kecseg hekker,de mivel tul sok az aktiv kupa ezért lementem tescoba ozt vettem egy ujat 2k-értxD

mondtam anyád
  • Kovács legény
    nemértek az ilyenekhez ,de az ip nem utal a lakhelyre? országra ,megyére, szolgáltatóra?
  • mNzJean
    basszus , ez rohadt nagy szívás, ha megtudod a címét szivesen veled tartok....
  • Kovács legény
    bazzz kötelet az ilyen patkánynak!!!
  • kBagyula #133255
    Olvastam, mivan? Hú bazz. Hogy ellenőriztted le a csákót?
  • jappy
    [nincs politika az sg-n]
  • Boxer HUN
    Senkinek sincs biztonságban a CD kulcsa!!!

A részletek itt találhatók. Teljes tartalomért (képek) regizned kell!

Én asszem leköszönök a BF2 -ből, mert jóideig nem kapom meg az új kulcsot. Bye all!!
  • Korpsweb
    1.ezek már válogatva vannak
    2.megnézitek mert én tartom a színvonalat és amúgyis naplopó köcsögök vagytok :D
    3.én veletek ellentétbe dolgozom, így nincs időm url beszúrása gombot nyomkodni
  • koschwarz
    mivanitt?
  • Fujiryu
    és még abból is a török változatot:D
  • jappy
  • SigS
    Dzsóbá Rambofilmet nézett sokat ma
  • JAG1
  • joebacsi
    hú ilyen sokat ne egyszerre...így nem nézi meg senki (teljesen jogosan), válasszad ki a legjobbat, és tedd csak azt be, és akkor talán sikerül a fenti url beszúrása gombot is használni :P
  • joebacsi
    te ki vagy?
    ilyen priviponthu-s baromságok nem érdeklik az ittenieket, jópofizni is csak ésszel, kicsit fárasztó vagy...
  • Korpsweb
  • Beers
    Ezt copy-zásnak hívják, nem linkelésnek ;)!