172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Kabe Zeréndét
!
A csattogós lepkét kergetted, mikor én már a csajokat hajtottam :D! -
dcnek még bétája sem volt amikor én már bf42ztem
-
bár nem fps, nem multi, nem új, de a kámjunitija eléggé ütős :)
-
igen de már az uav segitségével találtam meg a lapátot ,és a homokkal spottoltam a dc-s kecsegeket 
-
CS epilepszia, DC2 fasza, BFV kocka, 1942 nemismerem, BF2 bugkupac, Cod4 csíterovoda, AA a király csak olyan lassú a mozgás hogy elalszom tehát az is szar. -
cs pffff cod b34
-
szerintem a csé jobb mint a bf
-
A homokozóba kerested a lapátot, amikor mi már a DC-vel játszottunk
!
-
dc-vel azért nem játszom mert én vagyok a legjobb benne és nincs kihívás
-
a DC
egy paletta kaka
-
Én lennék szük látokörü? Vicces vagy nagyon.
Játszom a bfkettővel, bf42-el, dc-el és képzeld b3 néha vijetnámmal is. Mindegyiknek megvan a maga előnye.
Csak azért szídod a dc-t, mert nem értesz hozzá. :P
Többiek meg bekaphatják!
Persze tisztelet a kivételnek. -
42 powa, csak má' kicsit uncsi.
-
vigyázz, sok az álneves kisköcsög ott is mostanában
-
Az eddigi bf-ek közül a bf2 a legszarabb!!!
Megsúgom neked Uwu, a DC-ben is van (nem is 1 map) ahol minden zászló elfoglalható! -
n003 #133626 émmeg nemjáccottam se dc-t se vietnámot se 42-t így nyugottan kimerem jelenteni hogy mindegyik egy rakat szar .. bf2 azisten de ezt az istent jobb nem imádni mert egyik szeme nincsenis a másikon szürkehájjog a szája csálé a fogai szuvasak pupos a háta kacska a keze és az egyik lábát levitte egy frendli kléjmór... és bekaphassátok mind :DD -
uwu #133625 Szánalmas milyen elfogult, és szűk látókörű vagy.
A vietnamban volt legkevésbé bézkemp, és főleg azért mert bármit el lehet foglalni. Egy elfoglalhatatlan bázisssal nem lehet mit kezdeni, csak lőni a gyengébb vcsapatot ahogy jönnének kifelé. A vietnamban általában vége volt a dalnak, ha egy zászlóra szorult vissza az egyik csapat, egy idő után az is lement, nem lett megkínozva a gyengébbik fél bézkemppel. Másik eset, hogy kijöttek és ment tovább a játék. Publikon olyan is lőforult, hogy mikor visszaszorítottak minket a főbézre, mi elfoglaltuk az övéket, mivel tök üres volt, elég vol odajutni, két főbézzel meg le lettek nyomva, dc-ben egy ilyen fordulat elképzelhetetlen.
Egébként jól írtad tényleg baromi okos bvagyok, ezért tudok okoskodni
veld ellentétben, te csak a hülyéskedésre vagy képes.
-
uwu #133624 Az első résszel játszottam sokat, de csak azért mert előfordult, hogy nem volt jó szerver 1942-be, vagy vietnamba.
Kipróbáltam ezt az új csodát is, és ugyanolyan szar volt mint régen, ezért aztán nem is eröltettem.
1942 még mindíg jobb, azzal most kezdtem al újra játszani. -
Mindig is sajnáltam azokat az embereket akik sajnálják azokat az embereket akik nem tudják miről van szó,de belepofáznak mindenbe. Gondolkozz el b344 mielőtt sajnálsz valakit 
-
Mindig is sajnáltam azokat az embereket, kik nem tudják miről is van szó, de belepofáznak mindenbe, mintha jobban tudnának mindent. Ez az amikor a hüje okoskodik.
Pixelezést scuddal főbézt poénnak irtam. Ami szigoruan tilos volt publikon és waron. Ezzel szembe: "A dc annak való aki szeret kempelni" nem is tudom ki mondta, vijetnám a legnagyobb kemper játék. Van e főbéz okoska?
Gondolkozz el b3, utánna irj baromságokat, nehogy nevetségessé tedd magad.
Amúgy jobb reggelt ratyik! -
Ja az a tiz perc dc-zésed. :) -
Vijetnám megcsinyálása helyett a fejlesztők inkább basztak voltak a nejükkel, csajukal vagy a homi társaikkal. Arra volt időt pazarolni. -
Elhalgass te anyaszomorító, ha nem ismered a dc-t teee! -
Vállról indítható légvédelmi rakéta simán hiányzik a játékból. Repülőre csak repülő veszélyes vagy egy tunguska de az sincs mindegyik pályán. Elférne a jármüvekben valami hőcsapda amit a füstel együtt dob ki.
-
uwu #133617 Ezt csak akkor teheted med, ha az ellenség a főbézen szopja a faszt.
Miközben nézed a pawnképernyőt nem lehet ilyeneket csinálni.
Ha meg nem te nézed akkor az ellenség nézi. A dc annak való aki szeret kempelni, és nem bánja, ha a szopó oldalon van és őt is kempelik.
Én még sohasem játszottam úgy dc-t hogy rendes harc lett volna. Vagy mészároltam a szerencsétlen eket akik ki tudtak jutni a főbézről, vagy engem atomoztak, meg bombáztak folyamatossan, semmi értelme nincs dc-vel játszani, el van kúrva. -
dc-ben a legjobb a légvédelem változatossága volt kedvencem az ügyességi légvédelem aliasz vulcan-nal
aztán a jó öreg elécélzós stinger és ha már mindkettőből kifogyott a golyó akkor kerestem egy zpu-t vagy annak a hernyótalpas változatát silka álnéven 

-
uwu #133615 Miindíg ezzel a baromsággal jössz.
Miért fáj az neked, hogy egy arcad járműves fps-ben könnyű repülni?
Szerinted a helikopterpilóták idegrohamot kapnak repülés közben annyira nehéz? A repülés nem lehet nehéz, mert akkor sok lenne a hulla, és senki nem repülne. A valóságban nyilván sok dologra kell fogyelni, ezt próbálják szimulálni a szimulátorok. De itt csak pár gomb áll rendelkezésre, nem úgy mint a valóságban. És persze a körülények is le vannak butítva durván.
Meg nem is arányos az egész, karkandon pl 2 ház egy utca, a kifutókályán hosszában át lehet köpni, két reptér annyira közel van egymáshoz, hogy hülyeség lenne felszállni, a repölők folyamatosan ívben haladnak, mert különben lemennek a térképről, de ezeket inkáb hagyjuk. Mivel ez egy arcade fos, simán belefér.
Még mindíg a bf sorozat a legjobb fps a vilkágon, csak van egy nagyon gyenge láncszem, a DC, arra kár volt időt pazarolni. Kempelős szarakodás. Atombombával, meg mégtöbb köcsög repülővel.
A BF2 is sokkal jobb lenne, ha nem lenne benne repcsi. Egyrészt nevetségesen hülyén néz ki ahogy köröznek, másrészt nem tehetsz ellene semmit. Ha véletlenül sikerül kinyírni a köcsög pilótákat akkor meg kirugnak a szerverről. -
nnna ha már ez se elég egy kis antibfv flémhő akkor semmi se
-
nnna mer aztán a híres vietnámos repülő járművek fizikájával marha nehéz volt célozni felszálltam a helivel közben kimentem pisálni és mire visszaértem a géphez még mindíg ugyan úgy lebegett de a zuhanás sem ártott nekik a bfv-ben egy jó volt : az uninstall
-
uwu #133612 Büszke lehetsz rá!
Meg tudtál jegyezni egy pontot lol.
A sqad amúgy is csít a dc meg ratyi.
Vietnamban úgy nyomtuk a hue-t, hogy ts-en bemontuk, hogy hova kell mortar, és Sly már küldte is az áldást. Bármit be tudott lőni.
volt ám ilyen is:
-főbéz zászó!....2 hulla
-főbéz híd vége! ....még 2 hulla
-te Sly úsznak a híd alatt!....hullahegyek
Meg ilyen is:
-teli dszipp körépre....durr
-még egy....durr
(összesen 6 hulla)
Szerintem ez sokkal fílingesebb mint atommal lőni egy bázist, ahol a járművek, és a spawnpontok is úgy vannak elhelyezve, hogy senki ne élje túl a becsapódást.
-
Jaja, nekem sem ment, aztán megjavult... -
Mi az 2000-es olimpiai vizilabda kozvetiteseket neztunk fizikaorakon. :D -
bazmeg te nem a zoly vagy ? akkor neki mi a avatarja-E ?
-
n003 #133608 véén ratyik :D -
nálunk ugyanez a pápa temetésén volt(igaz,a modern technikának köszönhetően mi sokat nem érzékeltünk a dologból,mire való a discman?
)
-
Hehe, szintén 5. :D -
Baszki! Mindenféle hüjeség miatt kikelett igy öltözni. Emlékszem, brezsnyev elvtárs temetése napján is. Igaz, akkor még kisdobos voltam. :) Gyó volt, mert nem volt tanítás, de mindenkinek a tv-t kelett nézni a ziskolában. :) -
mi van hijányszik a szpónképernyő
-
azért az a mosogató szivacs nem valami bizalomgerjesztő a termékkel kapcsolatban
-
Másnak sem megy a bejelentkezés account serverre? -
Vazz ... nincs netem még mindig otthon ... meg melózok is :)
De megpróbálok röccenteni egy web-es MSN-t ... dobjá meg egy msn címmel :)