172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
-
kisköcsög mint a szent grál?:) -
-
Ték -
Lol.. -
Már látom az új főhírt sg-n:
Dan Brown új könyvében érdekes utazást tesz keleteurópában, ahol főhőse Bar C. Ode megakadájozza a világvégét, egy magukat kisköcsögöknek nevező sátánista szekta megállításával.A fordulatokban gazdag könyben figyelemmel kisérhetjük, amint egy véletlen folytán megfejti a kisköcsögök igen bonyolult kódnyelvét és rájön a sötét tervükre.Ezek után elszántan harcol az igazságért a gonosz ellen, újonnan felfedezett különleges képessége segítségével(képes embereket megnémítani).Vajon sikerül megállítania a gonoszt, vagy a kisköcsögök világuralomra törnek és elsöprik a világot? A történet végét a karácsonyt megelőző hetekben tudhatjuk meg, ugyanis ekkor érkezik meg hazánkba az amerikában és angliában az év bestsellerének tartott könyv...
-
frx mesor #133997 gz8 5 db büntetőpontot adott neked.
Indoklás:
Flém.
Pff... ennél komolyabb indoklást is kitalálhattál volna, mert ez így nagyon gyenge.

-
Azt teged hogyhogy nem kapott el?
-
-
Te nem kapsz semmit mert saját magadról beszélhetsz nyugodtan büntetések nélkül(azé ne feszüjjé be)
-
Lehet, hogy már most is figyelve vannak az anagrammák...
-
Atom támadás!!!
-
Teee,... még normális ruhád sincs... Nem szégyenled magad pucéran közösségbe jönni???
-
MattX #133990 Ha beirom h pina énis kapok bant? plz! Vagy cigány! Na? -
Mi mindig kimaradunk a jóból:D Eltünök 2 napra és mire visszatérek olvashatok vissza 300hsz-t hogy tudjam mi történt... -
'Rák volt itt már megint??
-
Már várom azt az időd amikor olyan indokkal bannol majd ki embereket, hogyha átrendezi a betűket a szóban akkor ez jön ki...Szóval aztakarom mondani, hogy ez a kitiltás azért picit sok, ilyen gyenge szabálysértésekért.Mielőtt megjelent a vonalkód szép nyugodt élet volt, mostmeg azt nézi hogy kinek adhatna büntetőpontot meg pihenést egy hétre.Nemtudom mi ezzel a célja, de hogy senkinek nem jó az biztos...(sztem egy statpadder aki azt akarja hogy neki legyen a legtöbb kiosztott büntetőpontja
)
-
Deqi #133986 atomboy azért megpróbált küldeni mailt az emberkéknek -
Running gyere, a hiénák már marakodnak!
-
Használd a beépített keresőt, egyszerre több magyart nem nagyon fogsz találni egyetlen szerveren sem. -
JagFater #133983 A házigazda csakis én lehetek, ez nem kérdéses. 
-
"A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni"
Mind ezek mellett valóban fölösleges tépni a szánkat
gz felejtse el a bf topicokat ,van elég modi rajta kivűl és mi is kussolunk.
Más megoldás nemhinném hogy van.
Én szivesen leszek házigizda:D -
Mondjatok valami IP-t ahhol játszani szoktatok. Pusztítani szertenék 
máraki még hozzá tud szólni a fórumhoz
-
haxoror #133980 A szerkesztőség még addig se jutott el hogy azt a kurva keresőt végre rendbetegye szal arra várni hogy majd pont moderátor ügyben lépjenek... már egy régebbi tömeges banolásnál kiderült hogy a nekik írt levelek értelmetlenek, nem reagálnak rá és úgy általában szarnak az egészre. (mondjuk én is ezt tenném a helyükben lol)
Na a lényeg, a moderátorokkal kapcsolatos meglátásokkal értelmetlen a szerkesztőséghez fordulni és itt a órumon meg eleve tilos kritizálni a munkájukat szal ennyit erről a 22 csapdájáról, vagy mindenki önszántából magába néz vagy folytatódik az egymásmellett elbeszélés :) -
Ja most vettem észre 29. Köszönöm a bíztatást. 

"Lételemünk a harc, a játek, aminek sem idő, sem tér nem szab határokat. Legenda lett belőllünk, de eredetünk homályba veszett. Egyszerűen vagyunk!" -
A tulzott moderátori szigorral van bajunk. Mint anno velem, de megütöttük a közös hangot, tisztáztunk mindent. Akkor is, most is az igazságtalan döntés miatt emeltük fel a szavunkat. Gz indított el egy lavinát, ami mindent elsodor. Jelen esetben a bf közösséget. Szerény véleményem szerint, ha veled, akkor talán Gzel is meglehet beszélni a problémákat, és ha össze dugjuk a buksinkat közösen, mindkét fél számára elfogatható döntésre juthatunk, igy talán nem kell bevonni a [email protected].
Anno Borgnál is tudtunk igy elintézni a közös problémánkat, nem látok semmi hátráltató okot, amiért a mostani moderátorokkal, főleg Gz-el nem lehetne.
Javaslatom a következő:
Bf itteni közösség egy nagy kis köcsögök, akik mindenre rátették a kezüket, ami béeffel kapcsolatos. Nem nehéz megtalálni azokat a topikokat, csak a köcsögöt kell keresni. Ha ezekben a topikokban a mostani "szinvonal" alatt irunk ( mostaniban azért beletartozik a szolid anyázás :) ) akkor a moderátor privátba figyelmezteti a delikvenst, és ha utánna is teszi, akkor jöhet a büntetés. Plusz a Bf kumjiniti topik vissza kapja megint a moderátor mentes övezetét.
Mi ezzel szembe, nem oltjuk az észt más topikokba, főleg a cod4-ben. :DD Látod, megálltam, nem irtam oda azóta. Bár q nehééz! :DD
Plusz, amit nagyon sajnálok, de meg kell tennünk, valakit kell keresnünk az itteni házigizdaságra. Ráning nem nagyon jár erre, különben is szerelmes a hüje. :) De a házigizda, az itteni törzsfórumozó kell, hogy legyen, aki ha kell, törli akár a KK postjait, ha úgy itéli meg.
Persze lehet finomítani az egészen. -
Azért most vonalkód kollégátok is igen keményen benne volt a dologban.
Képzelem, ahogy kereste a nüanszot, amire fogva végre jól megmutathatja valakinek közülünk (ha nincs ban, max pár büntipont, ilyenkorra már rég el lett volna felejtve az ominózus fikázós topik), majd árgus szemekkel figyelve fél mondatokért dobálja a hetes banokat...jól megmutatta a "pórnép"nek, gratulálunk neki hozzá.
Pár kanyart már tekertem itt az sg-n ahhoz, hogy lássam a modiknak se könnyű, de ez a megmozdulása ennek fényében is kreténség (esetleg túlbuzgóság, ha politikailag korretkül akarnám magam kifejezni, de ilyen nem áll a szándékomban perpillanat) volt, akárhogy is szépítjük (azt is figyelembe véve, hogy persze mi se vagyunk angyalok).
A te szempontodból pedig az evidens, hogy egy mi vagy ő szituációban ő lesz a kedvezményezett, szal innentől kezdve esélytelen, hogy "előrébb legyen víve az ügy". -
Deqi #133976 "Feladó: Kandurex
Elküldve: 2006. 06. 03. 21:35
Tárgy: re
szar napom van, tulajdonképpen már fél éve szar napom van, de még se kötözködök a fórumon, se nem szarozok, anyázok, te se tedd
már büntető indokot írtam, amikor meggondoltam magam és inkább megírtam ezt a privátot
moderator"... ez nehezetkre esne? pár sor és nyugi lenne... -
igy van! Dögöljön meg ez a csira gz8 vagy mi a faszom. -
Látod ezzel a hangnemmel nem viszed előre az ügyet! -
én se nem offoltam se nem semmit nem csináltam és mégis kaptam egy bant ettől a faszfejtől csak azért fejeztem ki magam így hogy meg könnyítsem a dolgát ennek a faszparasztnak. -
De miért kell ,mindjárt a legdrasztikusabb , eszközhöz folyamodni? Nem lehetett volna ezt egy két priviben megküldött figyelmeztetéssel , esetleg 1-2 büntipontal megoldani ? Ez az út sehova sem vezet , a fórumok mindíg arról szóltak ,hogy valaki valakinek jól megmongya a magáét ,amíg kulturáltan teszi addig hol itt a probléma ? Elismerem innen többen túllépték ezt a határt , de azért a végleges bann-t mégis túlzónak találom.Na részemről lezárva ,én még maradni szeretnék ,szívesen elvitatkozgatnék még ,de nehéz a véres kardal a fejem fölött véleményt formálni . -
Azt hiszem,hogy legutóbb elég korekkt voltam veletek a legutóbbi kihágásnál, amikoris Zolly kapott ban-t és kiáltatok mellette.
Szerintem ha nem kezdenétek el az ellenszeves viselkedést a hsz-ekben miután kibannolunk valakit akkor most 1-2 ember lenne banon és a többiek fórumoznának nyugalomban,de ha ez kell nektek hogy mindenki menjen akkor vessen mindenki magára.
Mutassatok még 1 topikot ahol mindenki kibanoltatja magát 1 ember esetleges (jogos, vagy jogtalan) ban-ja miatt!
1000x elmondtam ha nem tiszta valami irjatok a szerkesztőségbe a problémátokkal és ne a fórumot csesszétek szét.
Ha offnak érzitek akkor sajnálom nem annak szántam.
Üdv: Shadow -
B34. Mi a mákos izébizé vót már megint? :) Elmegyek 2 napra oszt áll a bál nélkülem?
Ja és szevasztok!
-
[email protected] kell irni külön-külön és egy össznépi szösszenetet ,hogy vehgyék el a modi jogait legalább a játékosok forumában. -
Visszacsinálni nem lehet, ami megtörtént az megtörtént. Én még nem mondanám azt hogy vége a bf2 közösségnek. Most inkább egy elég mély ponton vagyunk. -
Asszem , nyugodtan bezárhatjuk a topicot ,mivel a bf2 közösség gerince ki lett bannolva, őszintén sajnálom ,hogy így alakult , szerettem ide járni ,szerettem ezt a közösséget , sok barátság alakult itt ki , sok reg jött , és sok reg ment de a közösség lassan három éve megmaradt , eddig a napig .Nem hibáztatok senkit ,mindenki hibázott csak sajnálom ,hogy így alakult.Ha valakinek esetleg egy modinak lenne elfogadható ötlete ,hogy lehet ezeket az embereket visszahozni ,nagyon szívesen segítenék rendezni ezt az elfajult helyzetet.
-
Kurva kemény vagy, most aztán kibaszott elégedett lehetsz magaddal és azzal amit a communityban műveltél...
-
MattX #133965 Vonalkódbácsi büntet! xD -
Deqi #133964 "még még még ,ennyi nem elég!!!"