172102
  • wardogzombie
    zarma a király. ja én nem jó helyen vagyok?(botsi)
  • Kovács legény
    utánaolvastam, gránttal is lehet zúmóni!

(a lényeg az volt hogy tudok olvasni)
  • uHs Gerzson
    Persze felvette az olvasó szemüveget és máris zuumolt xD
  • n003
    de k vagytok .. perec ho lehet zúmolni egy haverom mesélte hogy a nénikéje egy lanpatin látott egy csípát zúmolni de azt ne kérdezzétek hogy kell .. én kájjhacsővel rohangálok
  • Maak
    joreggelt, bulldog uj evet es kellemes karacsonyt is, valaki kuldje man el nekem a bf kommuniti cimet...nem azt ami itt van az sgn hanem az a masik...elvesztetten es most 3 het szabi utan ismet ellatogatnek oda is...elore is koszi :)
  • uHs Gerzson
    mi aza zúúúúm?
  • Kovács legény
    baszod lehet zúmolni???
  • wardogzombie
    melyik gombbal lehet zúmolni?
  • Kovács legény
    hamacsival kilehet kormolni a cserépkályha cirkóját ha felfelé folyik benne a víz?
  • Kovács legény
    én sem vagyok egy bilgéc de egy játék menüjét még eltudom olvasni
  • schrank
    jóvanna nem mindenki mindenhezkonyító mint mink
  • Kovács legény
    alapból lehet csinálni saját szervert amit le is lehet jelszavazni, minek hamcsi???
  • schrank
    2008-ban hálóparty ?
  • joebacsi
    neakarjál hamacsin béefkettőt játszani...
    amúgy wifi?
  • schrank
    a bf2 olyan multi game amit 20 fő felett igazán élvezhető ezzel arra szeretnék célozni hogy te nem az a egy két haverral akarunk játszani ahelyett hogy üres szerverre mennétek és az újakat kiszavaznátok észlény ?
  • hodar
    Hello még mindig az a bajom a BF2vel, hogy Hamachin akarunk játszani, felmegyek a szerverre először 40 körüli a pingem utánna megáll mindem egy pillanatra kiírja hogy problem with your connection... vagy valami hasonló és a pingem 400as de ugyan ez van akármelyik Magyar szerveren is.Nem megy a letöltés a háttérben, A netem is stabil nem ingadozik, már a játékot is újra raktam de semmi sem változott pls help Kösz
  • schrank
    szerinted mennyire voltak komolyak a hsz-eim
  • schrank
    megy a prohardveren anno cikkekben még kép is készült a 16:10-es bf2-ről
  • czufo
    Szasztok !

Valaki tud segíteni abban , hogy a Bf2 megy szélesvásznu monitoron ?
  • JAG1
    Nyárra kell egy ilyen...

• JAG1
    Most mivan b+. Lesz biznisz, vagy csak dumálsz?
  • haxoror
    Ez valami új fícsör a PB részéről, cod-ban is tucatszám vágja ki ezzel az üzenettel az embereket
  • Zerénd
    Csak mert elég pofátlanok voltak. Megkérdem a battlerecordert, válasz nincs, szerver leállítása elött pár másodpercre azért beirták hogy hahaha. Majd mikor páblik lett, felakartunk oda menni, és kettőnket ezzel a hiba üzivel basztak ki. Ez még jobb, mikor komanderként hasaltam egy bokor közepén, és bánihop miatt basztak ki. :)
    Szerb klán, sjc vagy scj.
  • DummyBoy
    Hmmm ...

• DummyBoy
    Megölted a Pankbásztát?

Csakmert megállt a szive
  • Zerénd
    Ma játszotunk egy szerb klán ellen. Tuti használtak okosságot, és mikor rákérdeztem fut e a szerveren a battlerecorder, nem válaszoltak, de valahogy egyből nem játszottak olyan jól. Kb 5 percig. :)
    Majd mikor megnyitották a szerverüket, fel sem értem, egyből kibaszott a játék. Na ez milyen hiba üzenet?

• David2006
    nem beszól mert mi aktivabbak vagyunk:D
  • Kovács legény
    aki táncika után jól bedől
  • Kovács legény
    Lóg a lába, lóga, nincsen semmi dolga. Mert, ha dolga volna, a lába sem lógna.

• schrank
    ki a f@sz az a máté
  • schrank
    nem csak gyerekeseknek és pedofílióknak ....
  • schrank
    ne kötöszköggyé mer jön fudzsi aszt "úgy kioszt mint 45-ben a földet" "egy az egybe bint 41-be" "leves, második meg ivólé" "iszlipó-iszlipó te vagy a fogó" ...
  • Kovács legény
    nem lett nagykorú 14 alatt volt gyerek korú most meg kiskorú
  • schrank
    van esélyed 2 és 1/4 éve volt egy freddi 14 és 3/4 éves társuk de aztán nagykorúvá vált és azóta csak rettegett janeknak szólíccsuk
  • wolfpackmaster
    hát megnéztem a feltételeket, igazából csak a 18év korhatár bajos, de sztem nem lenne nagy baj (sajna már nincs olyan klán ahova ne kéne ez =), dehát ezért van a próbaidő ^^ ha lehetne felvennél msn-en? nem nagyon szeretek fórumokba írkálni =D
  • n003
    háát asszem odajutottunk hogy mink vagyunk az egyetlen aktív magyar klán

www.rdha.hu ;)
  • wolfpackmaster
    Üdv! Aktív(!) BF2 klánt keresek, aki tud segíteni ebben az írjon ide, privibe, vagy MSN-en ([email protected]) ^^
  • schrank
    se a disznót nem ismered fel sem a matekhoz ...
  • Bala10
  • Bala10
    a disznónak is 2 oldala van mégsem egyenlet. :)