172102
  • schrank
    miköze 42-höz ez nem a fh42
  • Kovács legény
    tény hogy az összekötözött gránátcsokor volt a menő 2.VH-ban de akkor is csipom a bazookát:D
  • joebacsi
    bazooka még nagyon nem volt 42ben, amúgy meg ott van a kismillió mobil/rögzített löveg, a tapadógránátok, aknák...persze ha a védvonal át van törve, onnantól kezdve túl sok lehetőség nincs, de tegnap meccs után voltunk páblikolgatni 64es majdnemfullos elalameinen, és sturmék 3an gyalogként tartóztatták fel vagy jó 20-30 percig az egész szövi páncélossereget a 88asokkal, meg a pakokkal, csak néha kellett átruccanunk hozzájuk az f2-kel, mert kezdett szar lenni a palacsintába :)

közben másik pontot támadtunk 3an tankkal, vagy negyed órába (és elég sok technikába) került míg a lövegek, meg a védő tankok ki lettek szedve, de amint ez megtörtént, és be tudtunk rongyolni a 3 tankkal (2 f2, 1 p3j), úgy, hogy már mindenki betöltötte a repeszlövedéket, sok nem maradt a zászlóból, pedig tele volt gyaloggal :)
  • JAG1
    Akkó' nem is vagy igazi katona.
    Nyugiba kell ezt kipróbálni, nem egybő' éles waron. :-)
  • JAG1
    2 naponta emlegeti. :-))
  • Kovács legény
    ako valamit elbasztá, nem láttál eleget:D
  • schrank
    ne szójjábe hüvelykmatyi
  • MIvanIsten
    Fényezhetitek ahogy akarjátok, kipróbáltam, és elmaradt a "feeling".
    Amit éreztem közben, az a vágy volt, hogy soha többet ne lássam ezt a rettenetet.
  • Kovács legény
    ebben igazat kell hogy adjak neked kedves tanult kollegám, bazooka hiányom van nekem is:)
  • koschwarz
    neked valami gyerekkori trauma miatt lehet ez a nagyfallosz-asszociációd...minden játékban a hosszú ágyúcsöveket keresed.
  • schrank
    azé bazookát rakhattok volna bele mert így kalap szar
  • Kovács legény
    hát az fh2 jobban visszadja az igaz háború hangulatát, főleg ha sokan vannak fent a szerveren.
    Nincs is jobb annál mikor kurvanagy terepen a bombatölcsérben kuporodva várom meg mig az ellen tank átcaplat felettem kidobom a füstgránátot és rohanok a kövi tölcsérhez hogy közelebb jussak az ellenséges bázisig ugy hogy bármikor egy lövéssel kilőhetnek tudjatököm honnan.
  • koschwarz
    ugye?
  • joebacsi
    inkább próbáljátok ki :)
  • schrank
    nem is tuttam lehet benne ülni a guggolás ugyan az mint az alapba de hogy az üllés
  • Running
    jóvan kussolok, csak beszótam.
  • JAG1
    Me' át kell ülni az anyósülésre lámpi. :-)
  • joebacsi
    le kell ülni egy rádióhoz (minimap jelöli, a nagyobb pontokon van), vagy keresel egy parancsnoki járművet, és annak az anyósüléséről tudsz dirigálni :)
  • schrank
    én speciel nem tudtam hogy kell kommandernak csinálni valamit bejött az a kommander képernyő de csináni nem tuttams emmit se nem
  • joebacsi
    idióta ugrabugra vs. lassabb játékmenet...nemkérdés hogy inkább az utóbbi :)

annyi csak amúgy, hogy jobban kell vigyáznod a bőrödre, mert kicsit nagyobbak az utánpótlásvonalak, meg itt nem pattogsz tovább, ha már beléderesztettek fél tárat...
  • joebacsi
    hát mondhatsz rá bármit, de még a legszőrösszívűbben ítélve is, azt nem lehet elmondani, hogy az alapgammánál rondább lenne...sőt...

persze vannak olyan pozíciók benne, amik nem olyan pörgősek, de az első sorokban tomival a darálóban kell csapkodni rendesen :)
    mg42vel meg majd fekszek én valami kempelős helyre, lefedve az egész utcát, közben legalább rá tudok gyújtani :)
  • schrank
    mirő beszész ez messze a legszebb bf2 mód na nem mint ha a kűlcsíny számítana a játékmenet egy kicsit lajháros a bf2-höz képest
  • MIvanIsten
    Lehetséges.
    De egy ilyen randa és unalmas mod-ról, csak egy dolgot akarok tudni -> nincs a gépemen.
  • joebacsi
    lámpivagyol hozzája, azatebajod :P
  • Kovács legény
    szerintem meg qvajó
  • JAG1
    Kódos köcsög nem beszól...:-)
  • JAG1
    Mi a bajod vele?
  • Running
    Nekem már akkor sem tetszett, mikor kijött belőle pár ingame videó. Már az is nevetséges volt.
  • MIvanIsten
    Tegnap volt fh2 warunk.
    Rájöttem mi a legnagyob fícsör az fh2-ben.
    Kevesebb mint egy perc alatt lehet uninstallni.
  • schrank
    ezé vettem gépet egy év múlva másikat vegyek
  • Running
    www.hardwired.hu:
    Friss Scan hatására egyre inkább megerősödni érződik a talaj a Battlefield 3 körül keringő pletykák alatt. Modern korban kap helyet az univerzuma és a NATO, valamint a Közel-Keleti Koalíció - MEC - harcát mutatja be. Fícsőrök: persistent stat tracking és új fegyverek a tapasztalt harcosoknak. Természetesen kezdéskor állítható lesz katonánk hangja, kitűzői, tetoválásai és a vállán üldögélő, kormozott arcú Szőrmadár szeme színe.

Összesen 34 tűzfegyverrel lőhetünk, de a legdurvábbakért keményen fel kell tornásznunk magunkat a ranglétrán. Elérhetővé válnak új lőszerek, páncélzat, sisakok és felszerelés. A Battlefield Bad Company 3D motorja - Frostbite - dübörög majd a Battlefield 3 alatt. Az épületeket látványosan vetik szét a robbanások, hidak omlaszthatóak le és krátereket üthetünk a földbe. A BF2-ben megszokott ötemberes osztagok az összes eddigi fícsőrrel együtt összefoghatnak nagyobb hadtestet képezve, ami ideális a klánharcokhoz és rangsor szerverekhez. Megjelenést karácsonyra becsülik a bennfentesek.
  • JAG1
  • mNzJean
    Oh thx.
  • OrionHungary
    Szánról nem volt szó. na jó ez tényles siralmas szóvicc vót
  • OrionHungary
    A JCSR logo kellene kicsit nagyob méretben ha megvan, mert a mértbeli külömbség miatt esik szét.
  • JAG1
    Majd jön öcsém és megcsinálja faszán. :-)
  • JAG1
    Nem kéne neki. Mennie kell...
  • koschwarz
    mikor betettem a 2x512-őt a gépbe, a stalkerben eltűntek a lelőtt ellenfelek. mikor kivettem, ott volt az összes, ahol lenniük kellett.

akkor most ha a 2x1 g mellé beteszek pont olyan márkájú és típusú, ugyanolyan időzítésű 2x512-őt, akkor az is elbakkja a dual channelt?

vagy valamit be kéne valahol állítani?
  • mNzJean
    Kicsit szemcsés , beteszem ide az alapanyagot ,hátha ebből meg tudod csinálni.

• mNzJean
    oh thx , asszem ezt választom ,lehet majd még finomítani rajt egy kicsit ?