172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Korpsweb #134643 persze hogy bf-et nyomtunk :) -
Korpsweb #134642 nincs vágatlan, amúgy meg nemtudom miről beszélsz, ha béna vagy és nemtudod lelőni inkább hallgass,csítes megmagyarázásra nem vagyunk kiváncsiak, nem az oviba vagyunk... peace ;) -
De remélem böfö és nem ratyi csé vagy ratyibb kod!?
Mindegy, igy tovább srácok!
ui: És basszátok meg :DDD -
Korpsweb #134640 Hát majd beszámolunk a játékrészéről, ha vége lesz az egésznek(nem akarjuk elkiabálni),...amúgy niggerek, törökök, pakisztániakkal volt tele a város, kfc, mcdonaldsz szar volt...ettünk a fridays-be az cool volt, láttam jó félvér néger puncikat, azok mind 10 pontosak voltak...sörök jók voltak...jégerezni nem jégereztünk, én nem akartam ott kint megbolondulni rövidtől :D ennyi...jóhely! Az idő tényleg nem a legjobb... -
THX ez a beszéd... engem az eredeti vágatlan érdekelne de ez is kell -
arrol amikor közvetlen közelről szemmütétet csináltam neked ak-val 1 lövéssel pötyögtetve 4 lövés után még talpon voltál szerintem emlékszel még.... -
grat meg minden, de valami beszámolót vagymit kanyaríthatnátok, meg egyáltalán mi a pélóér mentetek ki meg ilyenek :)
angliáról nekem csak szaridő-szarkaja-szarpicsák emlékeim vannak, meg hogy nem lehet jégert kapni sehol :(
(igaz vagy jó 5 éve vótam kinnt) -
MattX #134636 Nem gondoltam volna h sztár leszek xD -
Korpsweb #134635 najó felrakhatom :) már úgyis mindegy...Baláék meg sztem úgysem sértődnek már meg ...have fun :D -
atwe #134634 Az amúgy publikon volt mikor nem birtátok XD
Bannoltatok a szerverol.. Milyen csitrol beszelsz<?xD -
Korpsweb #134633 melyik , amit a 25th ról csináltam zenéset?:D vagy netom mire gondolsz... -
Az a TS "beszélgetés" nincs már meg amikor a fejporzos csítet kipróbáltátok ellenünk "barátságos gyakwar"-nak nevezve... tudod a progémer... ha megvan rakd már be azt is szeretném ha nekem is meglenne -
e-sportember, mi?
-
n003 #134630 az erős túúlrzás hogy 3 ember lámulását lehet hallani :DDD -
Korpsweb #134629 áhh sportember vagyok :) -
Bari te meghíztál mint a disznó, bameg
-
David2006 #134627 megy már vissza nefossá:D
a népdal éneklős rész a legjobb:D -
Remélem jól ma még nem beszéltünk. Rólam is van kép be is teszem 
-
Korpsweb #134625 visszarakom azt is fsd... -
Korpsweb #134624 azon magyar, fuji, meg matt lámul lineage-el xD -
n003 #134623 törölni neméér :( -
David2006 #134622 dik letöröltem azthittem ugyse kell senkinek, de mindjá rakok helyette Lineage okosságot:D:D -
Korpsweb #134621 anyád hogyvan ?:D -
Korpsweb #134620 :D baszki az top szekretes felvétel :D nam mind1 mostmáá :) -
Micsoda szép szál legények, csak nem a pikasszó brancs?
-
n003 #134618 fsd.wav micsoda?? :D "..ez a gyerek már takaroggy kategória.." :DDDD -
tuttam én 

csak irigykedelek
-
David2006 #134616 itten le tudjátok szedni a képeket akit érdekel van még egy pár száz:D
minden amibe van London az az:D -
"megvettem 4 db magyarországról csempészett fagyasztott gesztenyepürével" 

sajnos figyelmeztetnem kell mindenkit, hogy gesztenyepürével és hízelgéssel nálam is bármit el lehet érni.
a london bridge-es kép fotóshop
-
n003 #134614 ócsóé atta a bűrét :DDDD
grat meg minden .. meg sárga irigysegg :D -
Korpsweb #134613 Fujit még én is lelövöm, anatómiaskill-je lett ;)
Amúgy megjöttünk Londonból, akit tudtunk megvertünk, a döntőt online-ba kell majd lejátszanunk, mert nem volt jó a szervezés...
a Falshpo!nt (HEG) csapata Londonba: balról: Matt, David2006, BaRi, Atwe
London bridzs: balról: Atwe, David2006, Matt, Bari, Horda_Caroy aki ott lakik és kiválló idegenvezetőnk volt(megvettem 4 db magyarországról csempészett fagyasztott gesztenyepürével xD) ezúton is köszönjük neki :)
-
fh-t toljad fel -
nekem 3 felhasználó nevem vót az egyik SA de elvették mert irigyek meg ilyenek.... ip:84.21.31.230:4567 jelszó a régi alapszobában vársz mondjuk "segítsetek" néven szerintem megsajnál valaki oszt segít -
n003 #134610 hajó tudom gbc ts eccer lelet radírozva mert boldog boldogtalannak admin jogosultsága vót és visszaéltek vele .. -
valaki árulja már el, hogy hogy a kutyába tudok connectálni a gbc ts-hez,mert ez a képtelensé (úgy hívják, tyborc) nem képes két szobával odébb lépni, hogy megkérdezze emuékat... 
a label megvan, de bad name/pass-t ír ki, ha jelszó nélkül vagy a tudtommal régen is használt jelszavammal és accommal akarok belépni -
én kb. tavaly szeptember óta vagyok megvonáson, de néha erős kísértést érzek az újratelepítésre... 
mondjuk most a stalker nagyon megfogott, zseniális atmoszféra és játékmenet. -
kötsög kemperek -
nah, azt hiszem itt az ideje, hogy visszatérjek a játékostársadalomba. tegnap újra feltelepítettem a bf2-t és közel egy év kihagyás után egyből szereztem is egy bronz csillagot:P KTC és mate68 is segített ebben -
Kérdezd meg Kary-t Ő a nagy spíler ebben a témában
-
Bmw540i #134604 Windows Vista vs PunkBuster
Alapból a punkbuster kidob a játékból ha nem állítjuk át a rendszert hogy Windows Xp (service Pack 2) kompatibilis módban indítsa a játékot.
Ez a következő képpen történik:
Játék könyvtárában BF2.exe-re jobb klikk/ Properties / Compatibility. itt Run this program in compatibility mode kipipál
és a legördülő ablakban kiválasztjuk a Windows Xp (Service Pack 2) módot, valamint lejjebb a "Run this program as an administrator" elé ís pipát teszünk.
Apply és indulhat a game.