172102
  • Korpsweb
    persze hogy bf-et nyomtunk :)
  • Korpsweb
    nincs vágatlan, amúgy meg nemtudom miről beszélsz, ha béna vagy és nemtudod lelőni inkább hallgass,csítes megmagyarázásra nem vagyunk kiváncsiak, nem az oviba vagyunk... peace ;)
  • Zerénd
    De remélem böfö és nem ratyi csé vagy ratyibb kod!?

Mindegy, igy tovább srácok!

ui: És basszátok meg :DDD
  • Korpsweb
    Hát majd beszámolunk a játékrészéről, ha vége lesz az egésznek(nem akarjuk elkiabálni),...amúgy niggerek, törökök, pakisztániakkal volt tele a város, kfc, mcdonaldsz szar volt...ettünk a fridays-be az cool volt, láttam jó félvér néger puncikat, azok mind 10 pontosak voltak...sörök jók voltak...jégerezni nem jégereztünk, én nem akartam ott kint megbolondulni rövidtől :D ennyi...jóhely! Az idő tényleg nem a legjobb...
  • OrionHungary
    THX ez a beszéd... engem az eredeti vágatlan érdekelne de ez is kell
  • OrionHungary
    arrol amikor közvetlen közelről szemmütétet csináltam neked ak-val 1 lövéssel pötyögtetve 4 lövés után még talpon voltál szerintem emlékszel még....
  • joebacsi
    grat meg minden, de valami beszámolót vagymit kanyaríthatnátok, meg egyáltalán mi a pélóér mentetek ki meg ilyenek :)

angliáról nekem csak szaridő-szarkaja-szarpicsák emlékeim vannak, meg hogy nem lehet jégert kapni sehol :(
    (igaz vagy jó 5 éve vótam kinnt)
  • MattX
    Nem gondoltam volna h sztár leszek xD
  • Korpsweb
    najó felrakhatom :) már úgyis mindegy...Baláék meg sztem úgysem sértődnek már meg ...have fun :D
  • atwe
    Az amúgy publikon volt mikor nem birtátok XD
    Bannoltatok a szerverol.. Milyen csitrol beszelsz<?xD
  • Korpsweb
    melyik , amit a 25th ról csináltam zenéset?:D vagy netom mire gondolsz...
  • OrionHungary
    Az a TS "beszélgetés" nincs már meg amikor a fejporzos csítet kipróbáltátok ellenünk "barátságos gyakwar"-nak nevezve... tudod a progémer... ha megvan rakd már be azt is szeretném ha nekem is meglenne
  • KáTéCé
    e-sportember, mi?
  • n003
    az erős túúlrzás hogy 3 ember lámulását lehet hallani :DDD
  • Korpsweb
    áhh sportember vagyok :)
  • KáTéCé
    Bari te meghíztál mint a disznó, bameg
  • David2006
    megy már vissza nefossá:D

a népdal éneklős rész a legjobb:D
  • OrionHungary
    Remélem jól ma még nem beszéltünk. Rólam is van kép be is teszem
  • Korpsweb
    visszarakom azt is fsd...
  • Korpsweb
    azon magyar, fuji, meg matt lámul lineage-el xD
  • n003
    törölni neméér :(
  • David2006
    dik letöröltem azthittem ugyse kell senkinek, de mindjá rakok helyette Lineage okosságot:D:D
  • Korpsweb
    anyád hogyvan ?:D
  • Korpsweb
    :D baszki az top szekretes felvétel :D nam mind1 mostmáá :)
  • OrionHungary
    Micsoda szép szál legények, csak nem a pikasszó brancs?
  • n003
    fsd.wav micsoda?? :D "..ez a gyerek már takaroggy kategória.." :DDDD
  • koschwarz
    tuttam én

csak irigykedelek
  • David2006
    itten le tudjátok szedni a képeket akit érdekel van még egy pár száz:D

minden amibe van London az az:D
  • koschwarz
    "megvettem 4 db magyarországról csempészett fagyasztott gesztenyepürével"

sajnos figyelmeztetnem kell mindenkit, hogy gesztenyepürével és hízelgéssel nálam is bármit el lehet érni.

a london bridge-es kép fotóshop
  • n003
    ócsóé atta a bűrét :DDDD
    grat meg minden .. meg sárga irigysegg :D
  • Korpsweb
    Fujit még én is lelövöm, anatómiaskill-je lett ;)

Amúgy megjöttünk Londonból, akit tudtunk megvertünk, a döntőt online-ba kell majd lejátszanunk, mert nem volt jó a szervezés...
    a Falshpo!nt (HEG) csapata Londonba: balról: Matt, David2006, BaRi, Atwe

London bridzs: balról: Atwe, David2006, Matt, Bari, Horda_Caroy aki ott lakik és kiválló idegenvezetőnk volt(megvettem 4 db magyarországról csempészett fagyasztott gesztenyepürével xD) ezúton is köszönjük neki :)
  • joebacsi
    fh-t toljad fel
  • OrionHungary
    nekem 3 felhasználó nevem vót az egyik SA de elvették mert irigyek meg ilyenek.... ip:84.21.31.230:4567 jelszó a régi alapszobában vársz mondjuk "segítsetek" néven szerintem megsajnál valaki oszt segít
  • n003
    hajó tudom gbc ts eccer lelet radírozva mert boldog boldogtalannak admin jogosultsága vót és visszaéltek vele ..
  • Szathy
    valaki árulja már el, hogy hogy a kutyába tudok connectálni a gbc ts-hez,mert ez a képtelensé (úgy hívják, tyborc) nem képes két szobával odébb lépni, hogy megkérdezze emuékat...
    a label megvan, de bad name/pass-t ír ki, ha jelszó nélkül vagy a tudtommal régen is használt jelszavammal és accommal akarok belépni
  • koschwarz
    én kb. tavaly szeptember óta vagyok megvonáson, de néha erős kísértést érzek az újratelepítésre...

mondjuk most a stalker nagyon megfogott, zseniális atmoszféra és játékmenet.
  • Kovács legény
    kötsög kemperek
  • Szathy
    nah, azt hiszem itt az ideje, hogy visszatérjek a játékostársadalomba. tegnap újra feltelepítettem a bf2-t és közel egy év kihagyás után egyből szereztem is egy bronz csillagot:P KTC és mate68 is segített ebben
  • Bogdogege
    Kérdezd meg Kary-t Ő a nagy spíler ebben a témában
  • Bmw540i
    Windows Vista vs PunkBuster
    Alapból a punkbuster kidob a játékból ha nem állítjuk át a rendszert hogy Windows Xp (service Pack 2) kompatibilis módban indítsa a játékot.
    Ez a következő képpen történik:
    Játék könyvtárában BF2.exe-re jobb klikk/ Properties / Compatibility. itt Run this program in compatibility mode kipipál
    és a legördülő ablakban kiválasztjuk a Windows Xp (Service Pack 2) módot, valamint lejjebb a "Run this program as an administrator" elé ís pipát teszünk.
    Apply és indulhat a game.