172102
  • havercsotány
    neki szar a hitbox neked meg szar a hangulatod ennyi
  • Manoboy
    Én ma próbálom ki. Kíváncsi vagyok már rá azért.
  • OrionHungary
    én egy kb erőművön próbáltam ki és azon is beszaggatott néhol de mikor visszavettem "közepes"-re a video beállításokat utána nem észleltem akadást... a rombolható környezet viszont tényleg nagyon ott van
  • OrionHungary
    csak a testi épséged miatt aggódom egy kicsit
  • Gyuszopapa
    Nem rossz a hitbox,inkább az a baj vele hogy az egész egy trehány konzolátirat.A procimat se hajtja max 60%-on a videókártyám meg egyátalán nem melegszik közbe meg szaggat mint az állat(állítólag több személynél 4 magos procikon is szarul fut),látszik hogy egyátalán nincs pc-re optimalizálva.Verték a nagymellényt hogy pc-re külön fejlesztés lesz közbe meg szartak a pc-sekre nagy darabon,úgy vannak vele ha höbörögnek akkor majd semmit nem fejlesztenek pc-re.Nyalják a konzolosok seggét.Se commander,ha publikok vannak a szerveren össze-vissza szaladgálnak mint a mérgezett egerek.A rombolás az király de a grafika az hát amikor előszőr megláttam majdnem megkérdeztem hogy ez mi.Komolyan mondom nagyon gondolkodtam rajta hogy lemondom az előrendelést.
  • Matthew Baker
    möfaszbajodvan?
  • McKenny
    tanulj meg célozni te balfasz, hitbox a hibás a wowban is?
  • schrank
    ja, azért elég gáz hogy egy 30-as mapon 4 jármű van amibe egy kvad meg az ejtőernyő egy-egy-nek számít
  • Herold
    Erre előbb-utóbb a többiek is rájönnek, és visszatér minden a régi kerékvágásba.
  • OrionHungary
    kipróbáltam a BC2-ő beta-t... hitbox szar mint a BF2-esben a grafika meg játékmenet COD-hoz közelebb áll mint az elődökhöz...
  • OrionHungary
  • nandorb
    kitudna logot csinalni?

itt levan irva
  • nandorb
  • eugabesz
    ahhha...nénikéddel viccelődj..
  • PlogT
    Kur*a jo video
  • nandorb
    mas az RTM mas az RC,szal hagyuk...
    RTM-nel ugy van amit adminikent telepitesz az adminba is indul... ami meg nem azt atlehet rakni adminba... csak a BF2-est adminba kell instalalni es megvan oldva.
  • eugabesz
    Ahogy gondolod...ha Te jobban ismered a gépem,ám legyen.
  • nandorb
    rendszergazdikent kell telepiteni:) a tobbi az mar mese.
  • eugabesz
    Tévedés.Én semmi ilyent nem csináltam,mégis gond nélkül fut.Tehát nem föltétlen kell rendszergazdaként futtatni,csak van akinek az a megoldás.
  • Metalmilitiakid
    azzal tolom semmi baja , annyi hogy be kell lőni hogy rendszergizdaként futtasd
  • izsook
    Win 7 32 bit sikerült valakinek elindítani? Nekem feltelepül fekete képernyő mintha töltene asztal ???
  • Kreeder44
    elolvastam mindet ami a nevemre jött :) és a FAQ ba is voltam utána szval köszi és megint általánosítasz XD reggel hatig tanultam a szutykos számvitelt sajnálom h figyelmetlen vagyok kicsit... Még1szer köszi mindenkinek meg tényleg lemez nélkül... szép napot mindenkinek. Este lesz mivel levezetni a szarul sikerült vizsgám XD
  • Yan
    még jó hogy nem olvasol, pont ezt írtam :/
    /imádom az "uccsóhozzászólástolvasomel" fórumozókat/
  • Kreeder44
    Na látod ezt nem tudtam :) én mindig betettem a lemezt és úgy indítottam el... meg se próbáltam nélküle. és soha nem indítottam virtuális meghajtóról. megnézem köszi
  • Beers
    1.5 óta nem kell a lemez, de a vituális meghajtóhoz miért is kell valós dvd olvasó?
  • Kreeder44
    köszönöm az írásokat.. amúgy miért lenne fail szaga... nem kell általánosítani.. nekem meg van a sf editions meg a complete collection is utána pár hónapra ugye ingyenessé tették azt a pár kieget... Aion-t is eredetin játszom PS+-on is a BF BC-t is meg sok mást... most szerintetek 3000 forintot nem adnék ki a BF-ért.. ne nevettess XD és ha figyeltél volna nem a lemezzel van a baj... hanem a dvd író/lejátszóm nem működik... mert ha be van üzemelve csak a biosig megy a gép utána sehova.. és játszani akartam kicsit és érdekelt, h van e rá valami megoldás. de végül is nem vártam mást itt sok embertől....c-c-c
  • atomboy
    Veszel ujat.
  • Yan
    fent szép faq felirat
    "Mielőtt hülyeséget kérdeznél katt ide!"
  • Matthew Baker
    óó bazmeg ennek nagyon fail szaga van
  • Bala10
    naja. :D
  • Kreeder44
    Sziasztok.. szétment a dvd íróm hogy tudok játszani?? van valami megoldás r? előre is köszi sziasztok
  • Herold
    HBD Zolly!
  • eugabesz
    Tuti!!Csak azzal már majd az unokád játszik,te meg nézed milyen ügyes a gyerek
  • n003
    aham de azért várjuk meg a conquest modot ebben a bc2-ben ;)
  • Bala10
    csak azt kell megérteni, hogy ez nem a bf3, hanem egy konzolra kiadott bf második része. :)

ahhoz képest szerintem nem rossz, de remélem a bf3 azért béefesebb lesz. ;)
  • bakvarnyu
    Az gáz ha egy ilyen géppel csak annyit megy.Meg nekem nem is tetszik a kinézete, olyan életszerűtlenül csillog villog, eddigi BF-ek nem voltak ilyenek.
  • JagFater
    :-)
    sznájper csak akkor vagyok, ha élesztés után valahogy egy ilyen akad a kezembe, vagy ha olyan a szitu és épp akad egy cucc a földön.
  • Yan
    no, akkor majd este szétnézünk :)
    tegnap még csak állítgattam
  • JagFater
    Random, nekem az I3D-s servereken van a legjobb pingem, de a trs brigád a Multiplay #22-n szokott garázdálkodni. :-)
  • Yan

jaaa, az más. nagyon rendes fiúk voltak ;)