172102
  • OrionHungary
    arról én is sajna, még uttörő se voltam
  • schrank
    ez ősz b+
    amúgy nektek még látszik a heg
  • Kovács legény
    a mai matchboxot már össz sem lehet hasonlítani a régivel, egy gagyi szar lett belőle:( Olcsóbban sokkal jobbakat lehet kapni nála
  • OrionHungary
    eznemaszőke vagy mi?
  • n003
    sajnos :( lemarattam a rencerváltásos lóvélenyúlásról is :((
  • n003
    jahh vót benne mettál meg arról nem lehetett lenyalogatni az ólomfestéket :D
  • schrank
    szőkének szőke csak nem ződ b+
  • Kovács legény
    akkor még még jó volt a matchbox, milett belőle mára
  • OrionHungary
    THX egyedül nem jött volna össze neki... ottan van süsü, srekk meg szőke rajta
  • OrionHungary
    későnérő tipus vagy mi?
  • n003
    nesze b+ :)
  • n003
    testvéri szolidaritás :D
    mán nem emléxem valójában kinek kellett kivenni a manduláját?! :DDDDD
  • OrionHungary
    B3 ott van pár oldallal előrébb... elökeressem vagy megtalálod?
  • n003
    nyóc éves vótam akkor még a mecsboxot tologattam nem láttam ebben a bizniszt :S
  • schrank
    de nektek nem szimpla mandulaműtét volt hanem testvérek köszti mandula-transzplantáció
    orijon milyen logó? hétközben nem olvastam 2-3 napig
  • OrionHungary
    mérnem kérted hogy csomagoljanak el párat hogy haverok is kipróbálhassák
  • n003
    "MIVAN?" - "drogos f*sz kéred a kövi adagot??" :DD

az én mandulaműtétem a tesóméval együtt vót .. őt hozták ki engem meg vittek be mikor megy el mellettem kérdem mi vót :DD nemértettem mé nem válaszol :O 5perc múlva má tuttam :( nekem nem kellett 16innyekcijó csak asszem 3-4 de már türelmetlenek vótak a dokik hogy mennyire tellhetetlen vagyok :D
  • OrionHungary
    ne kajálj mekdonácba mer nem lesz értéke a vesédnek a feketepiacon
  • OrionHungary
    ammúgy annyit se mondtál a logora amit csináltam neked hogy szar pedig szívem lelkem beletettem
  • OrionHungary
    ez gondolom most volt nemrég.
  • schrank
    nekem még óvódás koromban vették ki a manduláimat de csak ara emlékszem hogy a nővér amikor lecserélte a bugyimat megjegyezte hogy kakis és én nagyon szégyeltem magam
  • OrionHungary
    na látod erről beszélek, én nem a csomagolást figyelem hanem a hasznos tartalmat
  • Kovács legény
    puding?
    mivel húsvétkor műtöttek, másnap már sonkát zabáltam, meg elküldtem rokonokat mc-be hambi és sültkrumpliért. Az abnormális korház meg ledarált párizsit és kefirt adott,montam kenjék a hajukra jólesz nekem anyuci fasirtja helyette:) Egyedül a rostot piákat nem tudtam meginni me mart mint a picsa. 2cataflan és nem volt gond semmi:D
  • joebacsi
    tüdő az macera, elég sok gigszer lehet vele, így nehéz elsózni...gondolom dzsegnél máj se játszik már, így marad a vese, hogy a hsz többi része összejöjjön :)
  • joebacsi
    én mandulaműtétemből annyira emlékszem, észre se vettem, és már kikapták, kicsit szar volt, de nemvészes, 1 hétig csak pudingot zabáltam, és míg bennt voltam jópárszor elvertem a kórteremtárs janibát meg a spanjait pókerben :)
  • schrank
    Egy meglehetősen pocakos, alacsony férfi várakozik a rendelőben, ahol egy csinos asszisztensnő veszi fel az új betegek adatait. Amikor a férfi sorra kerül, szemrebbenés nélkül diktálja:
    - A súlyom 80 kiló és a magasságom 185 centi.
    A nővérke felnéz és a fejét ingatja:
    - Ugyan, kérem! Ez itt nem az Internet!
  • Kovács legény
    az hogy nem kaptam fájdalom csillapítót:D

amúgy egy egyszerű mandulaműtét volt, ami annyira nem volt egyszerű mert engem má nem altattak, és annyira szét volt baszva a mandulám hogy golflabda méretűek voltak és lebénulás,megvakulás veszélye fenyegetett. 16 fájdalomcsillapító szurikát kaptam a torkomba plusz a seggembe(2-3*a normálisnak) és még igy is fájt amikor kivágták
    persze ez csak rutinyműtét vót.

És emiatt akadtam ki amikor megkérdezte a picsa, hogy "MIVAN?" és várta a választ me ha felelek felszakad a torkom és mehetek vissza műtőbe.
  • Fujiryu
    Nyugi jag.A 2. félév az zsigertan anatómiából, szóval még 1-2 hónapig bénáznak veled, aztán már tudni fogom hol a tüdő és okosba kikapjuk aztán joebácsi segítségével eladjuk a feketepiacon pár száz ezeré, és úgy bebaszunk hogy az egészet elfelejted 8) amúgy meg jobbulást
  • schrank
    mé neked mi bajod vót
  • Kovács legény
    Nekem szerencsém volt egy olyan nővérkéhez, hogy műtét után elfeljtette beadni a fájdalomcsillapitót, amikor már majd befostam a fájdalomtól és 20perce nyomtam a jelzőt, beslattyogott hogy "MIVAN?!" én megsem tudtam szólalni, eltelt egy pár perc mire leesett neki hogy mijafaszvan, gondolom abból, hogy magzati pózban nyöszörögtem vérbelábadt szemekkel:)
    Aztán 10perc múlva visszajött a fecskendővel, az ágyamhoz érve, rájött hogy rossz cuccot hozott, oszt visszament a jójért, megint 10perc...
  • schrank
    ez egy köntös
    ez meg egy kurvás latina ápolónő-KÖPENY-ben nem csoda hogy nem nyálazták a katétered csövét ha még a kórház divattal sem vagyol tisztába
  • Bala10
  • Bala10

• OrionHungary
    én mikor korházban voltam ápolónők köntös, bugyi, klumpa kombot nyomták bár az nyáron volt de imádtam
  • schrank
    nem kell leszokni csak most kétszer annyi ideig elég lesz egy doboz
  • n003
    gyobbulázst :D
  • Seat
    Jobbulást!

Tudom,hogy van néhány nővérke...de azért otthon jobb! :)

mikor engednek ki?
  • Bala10
    legalább leszokol a cigiről Különben...
  • JAG1
    Kösz srácok, igyekszem...
  • JAG1
    Genetikai hiba, csak úgy, nem nagyon tudják a miértját.
    szomszéd ágyon fekvő komának percről-percre uaz törént. felkelt reggel, kv, cigi, majd mintha beszorultvolna a levegő....