172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
szavaz a hejes irok pártyára udje:) -
Nem, csak q idegesít az ilyen csáo help thx faszságok. Mintha Magyarul irni már szégyen lenne. HeJes írás az más, én sem javítok bele állandóan. :DDDD -
Hát tudod
1: Ha nekiállt volna ott akkor velük verekedni, boxbajnok ide vagy oda, szétszedték volna a kölköt mégjobban. Ám sejtem egy egy ellen egyiknek sem lett volna esélye.
2: Nem tudom te küzdő sportot űztél e? Anno nekünk is megmondát, ha dojon kívül csak ha egy kis pofont lekeverünk, már búcsuzhatunk el a sportól. Akkor szigorúan vették az ilyent, ma már nem tudom. -
kipróbálnék egy WAR-t, csak azza baj, ho klánom nem naon van -
Mi vagy te, tolmács?
-
A sapkás kutyaimitátor srác akiről elösször letépte a kokárdát országos spanom aliasz Ősmagyar, 3man kellet lefogják hogy ne törje össze csillagos indegen arcszerkezetét. Mit képzel magáról ez a idegenszívű csicska, ha összefutunk szeme alá befut a naplemente az tuti. Ammúgy a boxoló gyereket meg nem értem ne mondják már hogy nem védheti meg magát ha megtámadják, vérbe kellet volna füröszteni azt a nagypofájú ganyét. Haverom thaibox versenyző eddig ha baj volt sose mondta hogy most akkor lépek mert oda a sportkarrierem.... -
Korpsweb #135197 forgatják a halálos iramba új részét:bukarest drift xD
ne füccséé be
rég hallottunk Janekről :D
mija problemád eöcskös :D -
reggelt, lol -
Jam ere en is rajottem :D ez eu forces serokon alig vannak xD ezert akarom inkabb az SF et meg venni amugy az eu forces fegyvereket csak azokon a mapokon lehet hasznalni ahol engedejezve van az a mod ? ill mikor lehet majd sima mapokon unlockolni ? pl a 2. fajta snipat ? azt a szep feketet :DxD
-
Korpsweb #135194 áááááááááááá no commnet wtf? -
Seat #135193 ok,Uraim köszi a helpet! -
n003 #135192 jahh a dőluksz az tartalmazza az alapot meg az sf-t .. a másik kettőt szerintem felesleges vót megvenni mee csak páran tolják :( -
Jajam utana neztem http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2deluxeedition/index.html
Itt van ez a csomag amit vettel benne van az alap bf2 meg az Sf kieg -
Battlefield 2 : Deluxe Edition asszem ez tartalmaza meg talan meg a Sf kieget is ebe csomagoltak nem biztos csak mintha ugy lattam volna. -
hali Én most a Bf2 SF kiegre hajtok :) -
Seat #135188 hi BF2 mágusok!
vettem 3 ilyet:
Battlefield 2 : Deluxe Edition
Battlefield 2: Armored Fury
Battlefield.2.Euro.Forces.Booster.Pack
ezek most kiegészitők és kell elöször hozzájuk az alap bf2 vagy vmelyik tartalmazza (deluxe edition)? már csak a mérete miatt gondolom,vagy nem? :)
fogalmam sincs...
thx. -
ja, bocsi, akkor kihagytam azt a részt, hogy megvetted:)
úgy tudom ott, ahonnan az ea oldaláról letöltöd (nem az ea downloaderre gondolok), van egy reg gomb. a barátommal mikor csináltuk valahogy így volt.
nem én csináltam végig, de mikor láttam, az is 6-7 hónapja volt, de a kézikönyvben benne kell lennie, mert úgy emlékszem mi sem tartottunk szopó-szünetet a telepítés közben, hogy kiszopjuk a kisujjunkból a weboldal címét, ahol regelni lehet. -
Értem de hol tudom engedelyezni ? ezt az egeszet mert meg nem talaltam meg :) esetleg egy linket kerhetek azt meg koszonnem :P -
Ezt most nem ertem teljesen meg vettem az euro force kieget fel raktam es akkor meg meg kell valamit venni ? vagy micsoda ? azt hittem ha meg veszem a kieget akkor csak aktivalni kell -
EA-bácsitól semmi sincs ingyen, ezt gondolhattad volna. vedd meg a licenszet a honlapján és akkor lehetőséged van egyetlenegy, általad választott profil számára engedélyezni az új járműveket/pályákat/fegyvereket - szóval az EF-et. ugyanazon gépről másik profillal nem megy
-
A hsz meletti javitgatas utan talan tudnal segiteni is ? Vagy sem :O -
?: D -
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Sikerült letölteni a Bf2 euró force kiegészítőt az EA letöltessel, azt feltelepíti gondolom mert még nem jött le. És utána, hogy tovább? Kell valamit állítani vagy ez csak egy ?addon? A sima bf2-hőz? Vagy mit kell még tenni, hogy az euró force is menjen a bf2 melett? Köszi a segítséget előre is. -
csáo egy kis help kellene sikerult leotlteni a Bf2 euro force kieget az EA downloaderel azt fel telepiti gondolom mert meg nem jott le :D es utana hogy tovabb kell valamit alitani vagy ez csak egy addon a sima bf2 hoz ? vagy mit kell meg tenni hogy az euro force is menjen a bf2 melett ? thx a helpet elore is -
Ez ugyan az a kölök, akinek a hugáról szaggatta le egy khm izé pászkazabáló 2006 máscius 15.-ei gyülésen a kokárdáját, és ugyan az a család, akik az ingyenélők fenyegetése miatt, tavaj nyáron Magyar Sziget rendezvényéről majd 100 hazafi kereste fel őket. Na akkor valahogy elkussoltak a nép rákfenéje. :DDD -
Nekem 3 is volt:)
2fekete bőr,1barna bőr(ezt még használom is télen...:)) -
most akkor a "szélsőséges szervezetek" mégsem oldották meg a kisgörény nyaki ütőerét? vagy a hazafelé menekülés közben legalább meglesz, ugye? 

-
gaben71 #135176 kellene egy gárda felvonulás, összehúznák magukat a mocskok.
-
Ha gondolod ebbe átköltözhetsz ,és mint látod a fűtés is megoldott
-
Bala10 #135174 :D
csak a muskátli hiányzik -
ez már annál sokkal több mert ha nem vetted volna észre ez a rendkívül bonyolult álcarendszer teljesen beleolvasztotta az alpesi környezetbe ezt az amúgy oda nem illő harcijárművet
-
ez nem is vodnik :) -
az én kecóm stílusos és a személyiségemmel teljesen harmonizál
-
a tetemekkel takarózik, így marad életben :) -
n003 #135169 a fűtés kész vanmá?? wagy jékocka mán a család te meg kibird valahogy!!?? :DD -
a kéglibe hogy szereljem a klímát bent csinállyon hideget vagy kint hűccse le a környezetet 
-
n003 #135167 sajna wanbenne valami :(( nekem egy 8800gts640-s van szép lassan elavúl minn álllat :(( -
-
-
Bazzeg mire összerakod a gépedet vehetsz egy újat mert a 8800-asod őskövület lesz