172102
  • Kovács legény
    szavaz a hejes irok pártyára udje:)
  • Zerénd
    Nem, csak q idegesít az ilyen csáo help thx faszságok. Mintha Magyarul irni már szégyen lenne. HeJes írás az más, én sem javítok bele állandóan. :DDDD
  • Zerénd
    Hát tudod
    1: Ha nekiállt volna ott akkor velük verekedni, boxbajnok ide vagy oda, szétszedték volna a kölköt mégjobban. Ám sejtem egy egy ellen egyiknek sem lett volna esélye.
    2: Nem tudom te küzdő sportot űztél e? Anno nekünk is megmondát, ha dojon kívül csak ha egy kis pofont lekeverünk, már búcsuzhatunk el a sportól. Akkor szigorúan vették az ilyent, ma már nem tudom.
  • oszitheace
    kipróbálnék egy WAR-t, csak azza baj, ho klánom nem naon van
  • Herold
    Mi vagy te, tolmács?
  • OrionHungary
    A sapkás kutyaimitátor srác akiről elösször letépte a kokárdát országos spanom aliasz Ősmagyar, 3man kellet lefogják hogy ne törje össze csillagos indegen arcszerkezetét. Mit képzel magáról ez a idegenszívű csicska, ha összefutunk szeme alá befut a naplemente az tuti. Ammúgy a boxoló gyereket meg nem értem ne mondják már hogy nem védheti meg magát ha megtámadják, vérbe kellet volna füröszteni azt a nagypofájú ganyét. Haverom thaibox versenyző eddig ha baj volt sose mondta hogy most akkor lépek mert oda a sportkarrierem....
  • Korpsweb
    forgatják a halálos iramba új részét:bukarest drift xD

ne füccséé be

rég hallottunk Janekről :D

mija problemád eöcskös :D
  • uHs Gerzson
    reggelt, lol
  • Belton
    Jam ere en is rajottem :D ez eu forces serokon alig vannak xD ezert akarom inkabb az SF et meg venni amugy az eu forces fegyvereket csak azokon a mapokon lehet hasznalni ahol engedejezve van az a mod ? ill mikor lehet majd sima mapokon unlockolni ? pl a 2. fajta snipat ? azt a szep feketet :DxD
  • Korpsweb
    áááááááááááá no commnet wtf?
  • Seat
    ok,Uraim köszi a helpet!
  • n003
    jahh a dőluksz az tartalmazza az alapot meg az sf-t .. a másik kettőt szerintem felesleges vót megvenni mee csak páran tolják :(
  • Belton
    Jajam utana neztem http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2deluxeedition/index.html
    Itt van ez a csomag amit vettel benne van az alap bf2 meg az Sf kieg
  • Belton
    Battlefield 2 : Deluxe Edition asszem ez tartalmaza meg talan meg a Sf kieget is ebe csomagoltak nem biztos csak mintha ugy lattam volna.
  • Belton
    hali Én most a Bf2 SF kiegre hajtok :)
  • Seat
    hi BF2 mágusok!

vettem 3 ilyet:
    Battlefield 2 : Deluxe Edition
    Battlefield 2: Armored Fury
    Battlefield.2.Euro.Forces.Booster.Pack

ezek most kiegészitők és kell elöször hozzájuk az alap bf2 vagy vmelyik tartalmazza (deluxe edition)? már csak a mérete miatt gondolom,vagy nem? :)
    fogalmam sincs...

thx.
  • Szathy
    ja, bocsi, akkor kihagytam azt a részt, hogy megvetted:)
    úgy tudom ott, ahonnan az ea oldaláról letöltöd (nem az ea downloaderre gondolok), van egy reg gomb. a barátommal mikor csináltuk valahogy így volt.
    nem én csináltam végig, de mikor láttam, az is 6-7 hónapja volt, de a kézikönyvben benne kell lennie, mert úgy emlékszem mi sem tartottunk szopó-szünetet a telepítés közben, hogy kiszopjuk a kisujjunkból a weboldal címét, ahol regelni lehet.
  • Belton
    Értem de hol tudom engedelyezni ? ezt az egeszet mert meg nem talaltam meg :) esetleg egy linket kerhetek azt meg koszonnem :P
  • Belton
    Ezt most nem ertem teljesen meg vettem az euro force kieget fel raktam es akkor meg meg kell valamit venni ? vagy micsoda ? azt hittem ha meg veszem a kieget akkor csak aktivalni kell
  • Szathy
    EA-bácsitól semmi sincs ingyen, ezt gondolhattad volna. vedd meg a licenszet a honlapján és akkor lehetőséged van egyetlenegy, általad választott profil számára engedélyezni az új járműveket/pályákat/fegyvereket - szóval az EF-et. ugyanazon gépről másik profillal nem megy
  • Belton
    A hsz meletti javitgatas utan talan tudnal segiteni is ? Vagy sem :O
  • Belton
    ?: D
  • Zerénd
    Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Sikerült letölteni a Bf2 euró force kiegészítőt az EA letöltessel, azt feltelepíti gondolom mert még nem jött le. És utána, hogy tovább? Kell valamit állítani vagy ez csak egy ?addon? A sima bf2-hőz? Vagy mit kell még tenni, hogy az euró force is menjen a bf2 melett? Köszi a segítséget előre is.
  • Belton
    csáo egy kis help kellene sikerult leotlteni a Bf2 euro force kieget az EA downloaderel azt fel telepiti gondolom mert meg nem jott le :D es utana hogy tovabb kell valamit alitani vagy ez csak egy addon a sima bf2 hoz ? vagy mit kell meg tenni hogy az euro force is menjen a bf2 melett ? thx a helpet elore is
  • Zerénd
    Ez ugyan az a kölök, akinek a hugáról szaggatta le egy khm izé pászkazabáló 2006 máscius 15.-ei gyülésen a kokárdáját, és ugyan az a család, akik az ingyenélők fenyegetése miatt, tavaj nyáron Magyar Sziget rendezvényéről majd 100 hazafi kereste fel őket. Na akkor valahogy elkussoltak a nép rákfenéje. :DDD
  • vsly
    Nekem 3 is volt:)
    2fekete bőr,1barna bőr(ezt még használom is télen...:))
  • Szathy
    most akkor a "szélsőséges szervezetek" mégsem oldották meg a kisgörény nyaki ütőerét? vagy a hazafelé menekülés közben legalább meglesz, ugye?
  • gaben71
    kellene egy gárda felvonulás, összehúznák magukat a mocskok.
  • mNzJean
    Ha gondolod ebbe átköltözhetsz ,és mint látod a fűtés is megoldott
  • Bala10
    :D

csak a muskátli hiányzik
  • schrank
    ez már annál sokkal több mert ha nem vetted volna észre ez a rendkívül bonyolult álcarendszer teljesen beleolvasztotta az alpesi környezetbe ezt az amúgy oda nem illő harcijárművet
  • joebacsi
    ez nem is vodnik :)
  • schrank
    az én kecóm stílusos és a személyiségemmel teljesen harmonizál
  • joebacsi
    a tetemekkel takarózik, így marad életben :)
  • n003
    a fűtés kész vanmá?? wagy jékocka mán a család te meg kibird valahogy!!?? :DD
  • schrank
    a kéglibe hogy szereljem a klímát bent csinállyon hideget vagy kint hűccse le a környezetet
  • n003
    sajna wanbenne valami :(( nekem egy 8800gts640-s van szép lassan elavúl minn álllat :((
  • koschwarz
  • koschwarz
  • Fujiryu
    Bazzeg mire összerakod a gépedet vehetsz egy újat mert a 8800-asod őskövület lesz