172102
  • OrionHungary
    ha vagiznék azt írtam volna hogy 2 dugás közt bármikor ráérek
  • Crem
    :)
    A BC serveren az a szokás, hogy az erősek egymás mellé állnak a 2-3 csíkosak meg a másik oldalra szorulnak!:D Engem meg azért b@sznak át,mert elviszem mindig a bombázót!:D (4giga ram powa)

Fuji-t rendszerint ezért bannolják ki, mert a 3 csíkjával szopatja őket!:D
  • Crem
    Csak hétvége jöhet számításba nálam is!:(

ha valakinek van még kedve esetleg beszerezni egy banánt a BC serveren, az jelezze!:D

Szombat vasárnap du. mehetünk.
  • OrionHungary
    nah srácok akkor melyik nap? csütörtökre gondoltam de ha valakinek nem jó (fuji) akkor jöhetnek az ötletek! én készen állok a halálra
    merhát könnyű célpont is kell, ezért testhezállóan jihad-ista szemlélettel vállalom a frag szerepet
  • Fujiryu
    Mikor érsz rá azt írd majd meg és akkor én is úgy időzítek hogy gépnél legyek.Nekem leginkább valamelyik hétvége lenne jó mert mostanában a hetem elég képlékeny, és néha közbejönnek spontán ötletek és ennek eredményeként nemvok otthon
  • Fujiryu
    Szóval a lényeg az egészben, hogy irány a BC server és meglesz a harmadik permban
  • Fujiryu
    Hát nekem most sikerült beszereznem egy 3. BF2 serialt mert a kisebbik öcsém special forszozni akart és deluxot vetetett apámmal
  • Crem
    Szép!:D
    Azt észrevettem, ha együtt vagyunk, mindig én vezetem a helit. Ha 1 kör alatt véletlenül meghalunk, akkor folyamatosan spammelsz, hogy láma!:D
    Ha meg ellenem vagy, csak engem keresel!:DDDDDD

Egyik hétvégén összehozhatnánk egy kis fun csatát a BC ellen!:D Igaz, akkor megint bannolnak minket... Na de nem gond, úgy sincs sok időm.
  • Fujiryu
    Na ha mész tankozni én felmászok AT-zni meg helizni
  • Crem
    Én!:)

Ráadásúl még 28 óra tankozást össze kéne hozni!:D:D:D:D:D:D:D
  • havercsotány
    én minden este páblikolok a 7 th s kecsegekkel
  • tonyr #135631
    VeNY klán még nyomja, minden este publikozunk jopáran...
  • Bala10
    a magyar feliratot kéretik levenni

más:
    ménem FH2-vel játszunk inkább?
  • Kovács legény
    vagizol?:)
  • OrionHungary
    nekem bármelyik este megfelel
  • Kovács legény
    benne vagyok, csak ne hétvégén:)
    bf2 vel nem is emlékszem mikor játszottam utoljára
  • OrionHungary
    ammugya BF2-vel nyomja még valaki rajtam kívül? mert lehetne valami SG csatát összehozni mondjuk a hétvégén megszállni egy szervert azt harácsolni a freget. ?
  • OrionHungary
  • Korpsweb
  • Fujiryu
    Nekem 1 éve van ban a régi nevemen mert beragadt valamelyik betű a csetben és beírtam pár sor rrrrrrrrrrr betűt értelmetlenül
  • Kovács legény
    DannyL is tolja kérdezzétek őt a részletekről:)
  • Szathy
    wow! arra kíváncsi lennék, hogy hány hónapig szervezték az egészet... páncélosok, többszáz játékos, ekkora terület
  • Bala10
    nekem ezek már túl szervezettek, én ennél rambósabb vagyok
  • JuanG
    egész jó lesz a graf :)))
  • havercsotány
    le vagy maradva már a Vukovar mód is meg van(jó ez durva poén)paff neki és ez most volt míg mi a nintendonkal szórakoztunk:(
  • JAG1
    Húúú nekem is. Már konzultáltam DannyLel, de sajna min. 40-50k egy normális induló készlet...
  • OrionHungary
    ammúgy nekem nagyon bejön a video hangulata, kipróbálnék egy airsoft war-t
  • OrionHungary
    újabb tréler jelent meg a BF3 ról
  • SHADOWEYES7
    Tudom csak beköszöntem
  • SHADOWEYES7
    levettem :)
  • schrank
    most esett le
  • Kovács legény
    te csak ne dohányoljál még álmodban sem!!!
  • JAG1
    Én meg azt, hogy dohányzom.
  • schrank
    a bf2 az első bf ahol azal alap gammát képtelenek felülmúlni a modderek azon felül hogy 1,5 évvel a megjelenés után jött ki az első torzszülött pojint of ekszentisz kettő néven
  • schrank
    lécci segíccsetek már harmadik éjszaka azt álmodom hogy van egy 4 tagú orrszarvú vagy tapír vagy valami olyasmi család a szenesben egy felnőtt egy süldő meg 2 nyúl nagyságú kicsike jó lenne ha lenne köztetek olyan aki ért az álomfejtéshez de lehet hogy ez csak egy égi jel hogy egy rinocérosz vadászpuskával "űzzem"ki a fejemből ezeket a zavaros álmokat
  • Borg18754
    Hi!
    az alap bf2-vel még sokan játszanak vagy már csak a modokkal?
  • Kovács legény
    tv más, ált 2-3méterről nézzük a tv-t a monitort meg 50cm-ről
  • schrank
    ha a 60 hz roncsa a szemet akkor aki 30-nál idősebb és van tévéje az vak ?
  • Kovács legény
    hát kipróbásznám azé
  • Szathy
    ez király lehet:D csak azt hallottam még korábban, h nagyon rontja a szemet, mert 60 hertzes. hol lehet kapni?