172102
  • Korpsweb
    lool betegek, de qrva nagy :D
  • uHs Gerzson
    nm :)
  • JuanG
    megoldotta, kösz!!
  • JuanG
    köszi, nézem :)
  • uHs Gerzson
    Ezt szedd le és futtasd, ha minden igaz megoldja a gondod.

Infó itt.
  • bakvarnyu
    frissitsed a punkbustert
  • JuanG
    sziasztok!

az alábbi problémám lenne:

pbsetup.exe-vel frissítettem a PB-t de még mindíg ezt írja ki!

Tud valaki segíteni?
  • OrionHungary
    célozni azt nem nagyon szeretsz mi
  • havercsotány
    nekem mindegy csak support fegyó legyen !az ilyen kis szar fegyokkal egyszerüen nem tok mit kezdeni
  • tonyr #135713
    NE IS MOND !!!
    az télleg gyilkos, kb 3-4x használtam, és továbbattam klántársaknak, nekik is automata volt, DE mikor a burst-ös AK lett a revive után a kezemben, senkinek nem kellett, persze 1 nagy kaki volt, nem tuttam 1xüen löni vele, pedig az AK a kedvenc fegyom, nem kell az unlock :)
  • OrionHungary
    én a full automata M16os imádom eddig 2 szerveren találkoztam vele az gyilkos egy szerszám
  • OrionHungary
    bakker mennyit írtam nehogy végigolvassa valaki mert megfájdul a feje
  • OrionHungary
    szerintem egyszerűen bugos a játék! néha 200 méterről csak ránézek valakire már fekszik (egész kör alatt mindenkire vonatkozik) máskor meg közvetlen közelről hátulról meglepve belemegy egy tár az AK-ból Ő megfordul azt végem 0,012 mp alatt, és mindenkire vonatkozik a szerveren ezért nem hiszem hogy az egész szerver csítel. Az meg hogy nem vagyok jó formában épp és szerul célzok azért nem lehet mert közvetlen közelről meglepve is ez a helyzet. EA bekaphatja vagy az internet szolgáltató valami olyasmi lehet mint CS-ben a hitbox hogy máshol látod az enemyt mint ahhol van épp (korábbi pozició)
  • koschwarz
    csak irigykedel a tökéletes génjeimre
  • schrank
    "véletlen szerencse" ->
  • Bogdogege
    A múltkor azon a SWAT szerveren jobban lehetett lőni az m16-al mint az AK-val
  • koschwarz
    buzi-e vagy, sarolta?
  • koschwarz
    ááá, ilyenen nem szabad kiadadni...szerveren meg pingeken múlik. még most is számtalanszor előfordul velem is, hogy az én szemszögemből határozottan sokkal előbb elkezdem lőni az ellent, más körülmények között már rég el kellene pusztulnia, ehhez képest még van ideje lefeküdni és egy gyors fejessorozattal megölni. vagy csít, vagy egyszerűen más történik, mint amit te látsz.
  • Kovács legény
    hát ha az átírási kölségeket hozzávesszük ami 30-40K plusz ezmeg az akkor a végén máris 80-100Knál tartunk és még mindig csak egy szarja van ami bármikor lepusztulhat
  • tonyr #135703
    nemtom melyik szerver volt, de tényleg sok volt a kezdö, ill a nemjojátékos, de amugy azé tok ám jáccani, bár sokszor vagyok én is láma, 1szerüan néha nem tudok löni, azaz lövök ugyanugy mint máskor, de nem hal az ellen, én meg mindig nyalom a betont
  • JAG1
    Jó pofa, de közel sem adta el akkora árért, mint amekkora a felhajtás körülötte...
  • verébavéreb
    így kell eladni a kalap sz@rt:D
  • Kovács legény
    tökre bejelöltelek, mozsmá ismizzük egymást és ezt fel is válaljuk, hát ez annyira heppi cuki édibédi meg minden...
  • Kovács legény
    hát megismetélni nem tudnád fogadjunk! A véletlen szerencse meg nem számít
  • OrionHungary
    huzudni szoktál-e most kibújt a szög a zsákból
  • koschwarz
    nem vagy-e trendi, b+?

én iwiwes vagyok, de csak azért, hogy gyönyörű kislányom képét tehessem közzé a világ számára, referenciamunkaként.
  • n003
    émmeg nemvagyok iwiw-s úhhogy b+ :DDD
  • Kovács legény
    akkor viszont neked a jó... a többit meg már ismered:)
    amúgy tudtam én, iwiwes tudásom határtalan:)
  • havercsotány
    :) nagyon köcce ,de nem ma van amikor ide reggeltem csak úgy humbukra töltögettem a dolgokat
  • OrionHungary
    Isten éltessen!!!
  • n003
    bódog szülinapot Havercsóti!!! :DD
  • OrionHungary
    én ezt kérem karácsonyra a krisztuskától nagyon tetszik!! milyen szerveren volt ez mert mikor a gránáttal bibelődtél csak válogatott bénák jöttek, 2 mp alatt nem tudta meghúzni a ravaszt
  • koschwarz
  • schrank
    jóvanna mennyi dógozni b+
  • tonyr #135688
    na itt a poénos bug, csak sajnos rosz a video minösége youtube-n, majd kitalálok vmit, azt akkor jobb minöségben is felteszem...
  • schrank
    oké akkor szonbat
  • csizol
    Sziasztok,

Egy kis segítség kellene :(
    Van két full legális dobozos kódom (Armored Fury, Euro Force), anno ment is a letöltés EA downloaderrel, de most újra telepítettem a gépet. Viszont már gőzöm sincs, hogy anno milyen loginnal léptem be a letöltéshez, sőt ha jó emlékszem, akkor azért is külön kellett volna fizetni, hogy jó sokáig elérhető legyen a letöltés az adott accounton keresztül.

Valakinek valami haszsnálható tipp a telepítéshez ?
    Előre is köszi minden érdemi hosszászólást !
    Zoli
  • Fujiryu
    Hát még nemtudom mennyire merít ki a csütörtök esti party és hogy pénteken megyek-e De sztem a szombat az okés.
  • OrionHungary
    remélem nem az én popsimon szakadt szét a gyakorlógatya
  • Kovács legény
    denagyonizgatottvagyok