172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Rainbow15 #136802 Hi
Azon hogyan lehet segíteni, hogy ne legyen a szerveren nagy pingem? A legtöbb embernek 50-60-as pingje van, nekem meg 400-500-as. Miért van? A netemmel semmi gond, a Baf2 demoban sem volt semmi gond. És emiatt kickelnek mindig, meg még valami punkbuster client... miatt is.
-
nagyon fiatal lehetsz még ha ez ennyire megviselt, készülj fel az életben érnek még ennél nagyobb csakódások is -
oké tudjuk megfizetted a tanulópénzt
most már hogy igy kisírtad magad itt légysz huzz a véres fa..ba
-
Há' vagy ez.
-
Ilyen-e?
-
Bala10 #136797 hol? milyen kabaré? -
Bala10 #136796 nem ez a kód4 topik
-
dzsagon #136795 Rengeteg pénz buktam már el életemben, de mindközött az a 5000 ft a legfájóbb, amit ezért az ISTENVERTESZAR játékért a minap kifizettem. -
köcsög kampánycsend miatt nemvolt tegnap kabaréklub
-
Seat #136793 szép színesek a lapok :) -
köcsög politika... -
n003 #136791 mamá kéccer telefonozott anyám ugyanezé :DD persze ő a "húzza el a szaros seggít" egy kicsit árnyaltabban fogalmazta :DDD -
Megtörtént Vezirem
-
Bala10 #136789 Igen! de majd csak akkor, ha megéhezem. elszaladok egy kis pizzáért, oszt előtte... :) -
Korpsweb #136788 igen, most megyek szavazni :) -
Seat #136787 hülye :))))
mit álmodtál,hogy ez reggel az első dolgod? :D
rossz álom volt? -
nem-nem az övé így kezdődik " épp lehajoltam a szappanért és akkor az utolsó pillanatban vettem észre, hogy egy hosszú valami távozott belőlem; addigra már teljesen kinn volt. Felpattantam, és azonnal elkezdtem vizsgálni, mi lehet az. Közben kirázott a hideg. Nem voltam rest, láttam a honlapon lévő képeket, én is kibányásztam, és lefényképeztem egy 20-25 centis..."
-
Nem gémover? :D -
Mindenki húzza el a szaros seggít ma szavazni! Remélem tudjátok mire kell szavazni! Nem írom le, mert kampány sertés lenne. De a NEM-nek az ellentétére! -
"A 3. napon reggel elmentem a mellékhelyiségbe, ahol is az utolsó pillanatban vettem észre, hogy egy hosszú valami távozott belőlem; addigra már teljesen kinn volt. Felpattantam, és azonnal elkezdtem vizsgálni, mi lehet az. Közben kirázott a hideg. Nem voltam rest, láttam a honlapon lévő képeket, én is kibányásztam, és lefényképeztem egy 20-25 centis, fél-egy centi átmérőjű dolog volt az. Nem tudom, hogy féreg volt-e, vagy valamilyen elhalt béldarab, de hogy nagyon örülök, hogy ez távozott belőlem az biztos. Ezek után a hajhullásom teljesen leállt!!!!!"
-
O beeee! Visza evett a korság b34 -
lap alja csak hogy ne legyen gond a reggelivel 
-
cod4be is belekötne mert az egész map kerülete nincs 50m
és a smkp jogsiját sincs hol kiélnie bár a hsz-éből ítélve infratyi
-
online jáccol-e ? peccs-e 1.41-e ? a sebzés direkt ilyen gyenge hogy a jácchatóság javára vájjon mert minek is lenne értelme tanknak ha egy sraw-wal kiszednénk ez egy multi fun fps kizárólag a játszhatóságra játékélményre épít felfoghatod a felnőttek márijójának is de azok közt a legjobb
-
ha reális játékra vágysz, ez való neked, vagy esetleg próbáld ki a POE2, vagy az FH2 modokat bf2-őhöz, mindkettő jóval reálisabb az alapjátéknál (és ingyenesek) -
A felhasználói fiók felügyeletét ki kell kapcsolni, az blockolta a punkbustert kérdezés nélkül. -
:D -
ajánlanám a cod 4 et -
hát sajnáljuk ,hogy nem játszol. Próbálgass tovább ,hátha megtalálod álmaid játékát. Sok sikert a kereséshez!
-
haat a baj az sztem hogy akkor sem tortenik az ellennel semmi(csak nagy ritkan)ha kozelrol(kb 50m)beleengedem a fel tarat...
ismetlem EZEK A LOSZEREK A VALOSAGBAN AKKOR IS KOMOLY SERULEST(ES HARCKEPTELENSEGET)OKOZ(HAT)NAK HA "CSAK"1 db-OT KAP BE AZ EMBER GYEREKE,ES NEM IS FELTETLENUL LETFONTOSSAGU TERULETRE..nem hogy--akar--tobb tucatot.
a talalataim nagy resze"ült".ebben biztos vagyok.ilyen tavolsagbol eleg nehez lenne mozdulatlan celpontra elhibazni egy Dragunovval pl.. :-)
mire jo akkor a kivalo grafika ha LOSZAR az egesz(a tobbi)..??!!
ISZONYU CSALODAS a game!!!!!!!!!! :-((( -
n003 #136772 ooh köszönnyük a demobemutatót!!!!!! :D -
Nincs is ilyen file a pb mappába.
csak b-s -
bárkiről lehet rossz képet csinálni még könnyeb mint használhatót, még egy hivatásos fotós is kiválogatja a képeit mielőtt kiadná a kezéből... szerintem nem kell negatívan venni az oldalt csak nevetni egy jót... -
igaza van a srácnak! ténleg nem egy szimulátor de azért mikor nem látom az enemy-t mert takarja a célkereszt ráengedek 30 lőszert és szalad tovább az tényleg felveti a kérdést hogy jól dolgoztak-e az EA-nál mikor a találatot modellezték... én utánpotlás kaszt fegyvereivel jóformán még nem öltem mert csak fogy a lőszer és nem történik semmi
-
GameOverrr #136768 Üdvözlet az uraknak! Rég jártam erre, mi újság? 

Nem tudom, van-e még köztetek olyan őrült, aki még játszik a játékkal, azt mindenesetre talán érdekelheti az én kis saját készítésű tankos frag moviem. Már több fórumon is közzétettem, és sokaknak tetszett. A videóval kapcsolatban még annyit, hogy ha valóban érdekel, akkor mindenféleképpen azt javaslom, hogy töltsd le (csak 160 MB) és ne streamelve nézd meg. A videó ugyanis tartalmaz egy-két elég távoli lövést, és elég nagy felbontásban is készült, éppen azért, hogy ezekből lehessen is látni valamit. Streamelve viszont semmit nem látni az egészből, mert úgy nagyon fos a minősége.
Szóval akit érdekel, az innen letöltheti. Jó szórakozást hozzá!
Még valami, ha már a fragmúviknál járunk. Gratulálok MattX-nek az új videójához! Kifejezetten tetszett, le a kalappal! Szerintem megérdemelne egy kicsit nagyobb publicitást, reklámot, mert tényleg nagyon komoly lett. A videó-szerkesztés is minőségi munkára utal (nekem ez nem megy annyira sajnos), meg úgy összességében is igen szórakoztató.
-
Majd küldök a szerkesztőségbe egy e-mailt :) -
engedélyezd a pnkbstrA.exe-t vagy tűzfalon,vagy routeren. -
Hiba
Help pls!
Vistam van.
Most lett újrarakva. -
hát jah:)
vártam az én képemet is de nem van köztük
:)
-
Az az érdekes ebben,hogy akiket isnerek tudom,hogy nem "brr..."+hasonló negatív jelzővel illetendő egyének,de a pillanatfelvételek alapján tényleg ilyesmi ez jöhet le egy kivülálló szemében... :)
(még jó hogy engemet nem találtak meg..,addig viszont vicces:D)