172102
  • Rainbow15
    Hi
    Azon hogyan lehet segíteni, hogy ne legyen a szerveren nagy pingem? A legtöbb embernek 50-60-as pingje van, nekem meg 400-500-as. Miért van? A netemmel semmi gond, a Baf2 demoban sem volt semmi gond. És emiatt kickelnek mindig, meg még valami punkbuster client... miatt is.
  • OrionHungary
    nagyon fiatal lehetsz még ha ez ennyire megviselt, készülj fel az életben érnek még ennél nagyobb csakódások is
  • havercsotány
    oké tudjuk megfizetted a tanulópénzt most már hogy igy kisírtad magad itt légysz huzz a véres fa..ba
  • 0Fritz0
    Há' vagy ez.
  • 0Fritz0
    Ilyen-e?
  • Bala10
    hol? milyen kabaré?
  • Bala10
    nem ez a kód4 topik
  • dzsagon
    Rengeteg pénz buktam már el életemben, de mindközött az a 5000 ft a legfájóbb, amit ezért az ISTENVERTESZAR játékért a minap kifizettem.
  • joebacsi
    köcsög kampánycsend miatt nemvolt tegnap kabaréklub
  • Seat
    szép színesek a lapok :)
  • joebacsi
    köcsög politika...
  • n003
    mamá kéccer telefonozott anyám ugyanezé :DD persze ő a "húzza el a szaros seggít" egy kicsit árnyaltabban fogalmazta :DDD
  • Bogdogege
    Megtörtént Vezirem
  • Bala10
    Igen! de majd csak akkor, ha megéhezem. elszaladok egy kis pizzáért, oszt előtte... :)
  • Korpsweb
    igen, most megyek szavazni :)
  • Seat
    hülye :))))
    mit álmodtál,hogy ez reggel az első dolgod? :D

rossz álom volt?
  • schrank
    nem-nem az övé így kezdődik " épp lehajoltam a szappanért és akkor az utolsó pillanatban vettem észre, hogy egy hosszú valami távozott belőlem; addigra már teljesen kinn volt. Felpattantam, és azonnal elkezdtem vizsgálni, mi lehet az. Közben kirázott a hideg. Nem voltam rest, láttam a honlapon lévő képeket, én is kibányásztam, és lefényképeztem egy 20-25 centis..."
  • Zerénd
    Nem gémover? :D
  • Zerénd
    Mindenki húzza el a szaros seggít ma szavazni! Remélem tudjátok mire kell szavazni! Nem írom le, mert kampány sertés lenne. De a NEM-nek az ellentétére!
  • schrank
    "A 3. napon reggel elmentem a mellékhelyiségbe, ahol is az utolsó pillanatban vettem észre, hogy egy hosszú valami távozott belőlem; addigra már teljesen kinn volt. Felpattantam, és azonnal elkezdtem vizsgálni, mi lehet az. Közben kirázott a hideg. Nem voltam rest, láttam a honlapon lévő képeket, én is kibányásztam, és lefényképeztem egy 20-25 centis, fél-egy centi átmérőjű dolog volt az. Nem tudom, hogy féreg volt-e, vagy valamilyen elhalt béldarab, de hogy nagyon örülök, hogy ez távozott belőlem az biztos. Ezek után a hajhullásom teljesen leállt!!!!!"
  • Zerénd
    O beeee! Visza evett a korság b34
  • schrank
    lap alja csak hogy ne legyen gond a reggelivel
  • schrank
    cod4be is belekötne mert az egész map kerülete nincs 50m és a smkp jogsiját sincs hol kiélnie bár a hsz-éből ítélve infratyi
  • schrank
    online jáccol-e ? peccs-e 1.41-e ? a sebzés direkt ilyen gyenge hogy a jácchatóság javára vájjon mert minek is lenne értelme tanknak ha egy sraw-wal kiszednénk ez egy multi fun fps kizárólag a játszhatóságra játékélményre épít felfoghatod a felnőttek márijójának is de azok közt a legjobb
  • joebacsi
    ha reális játékra vágysz, ez való neked, vagy esetleg próbáld ki a POE2, vagy az FH2 modokat bf2-őhöz, mindkettő jóval reálisabb az alapjátéknál (és ingyenesek)
  • Cápafogxy
    A felhasználói fiók felügyeletét ki kell kapcsolni, az blockolta a punkbustert kérdezés nélkül.
  • Kovács legény
    :D
  • havercsotány
    ajánlanám a cod 4 et
  • Kovács legény
    hát sajnáljuk ,hogy nem játszol. Próbálgass tovább ,hátha megtalálod álmaid játékát. Sok sikert a kereséshez!
  • leonforce
    haat a baj az sztem hogy akkor sem tortenik az ellennel semmi(csak nagy ritkan)ha kozelrol(kb 50m)beleengedem a fel tarat...
    ismetlem EZEK A LOSZEREK A VALOSAGBAN AKKOR IS KOMOLY SERULEST(ES HARCKEPTELENSEGET)OKOZ(HAT)NAK HA "CSAK"1 db-OT KAP BE AZ EMBER GYEREKE,ES NEM IS FELTETLENUL LETFONTOSSAGU TERULETRE..nem hogy--akar--tobb tucatot.
    a talalataim nagy resze"ült".ebben biztos vagyok.ilyen tavolsagbol eleg nehez lenne mozdulatlan celpontra elhibazni egy Dragunovval pl.. :-)
    mire jo akkor a kivalo grafika ha LOSZAR az egesz(a tobbi)..??!!
    ISZONYU CSALODAS a game!!!!!!!!!! :-(((
  • n003
    ooh köszönnyük a demobemutatót!!!!!! :D
  • Cápafogxy
    Nincs is ilyen file a pb mappába.
    csak b-s
  • OrionHungary
    bárkiről lehet rossz képet csinálni még könnyeb mint használhatót, még egy hivatásos fotós is kiválogatja a képeit mielőtt kiadná a kezéből... szerintem nem kell negatívan venni az oldalt csak nevetni egy jót...
  • OrionHungary
    igaza van a srácnak! ténleg nem egy szimulátor de azért mikor nem látom az enemy-t mert takarja a célkereszt ráengedek 30 lőszert és szalad tovább az tényleg felveti a kérdést hogy jól dolgoztak-e az EA-nál mikor a találatot modellezték... én utánpotlás kaszt fegyvereivel jóformán még nem öltem mert csak fogy a lőszer és nem történik semmi
  • GameOverrr
    Üdvözlet az uraknak! Rég jártam erre, mi újság?

Nem tudom, van-e még köztetek olyan őrült, aki még játszik a játékkal, azt mindenesetre talán érdekelheti az én kis saját készítésű tankos frag moviem. Már több fórumon is közzétettem, és sokaknak tetszett. A videóval kapcsolatban még annyit, hogy ha valóban érdekel, akkor mindenféleképpen azt javaslom, hogy töltsd le (csak 160 MB) és ne streamelve nézd meg. A videó ugyanis tartalmaz egy-két elég távoli lövést, és elég nagy felbontásban is készült, éppen azért, hogy ezekből lehessen is látni valamit. Streamelve viszont semmit nem látni az egészből, mert úgy nagyon fos a minősége.

Szóval akit érdekel, az innen letöltheti. Jó szórakozást hozzá!

Még valami, ha már a fragmúviknál járunk. Gratulálok MattX-nek az új videójához! Kifejezetten tetszett, le a kalappal! Szerintem megérdemelne egy kicsit nagyobb publicitást, reklámot, mert tényleg nagyon komoly lett. A videó-szerkesztés is minőségi munkára utal (nekem ez nem megy annyira sajnos), meg úgy összességében is igen szórakoztató.
  • Fujiryu
    Majd küldök a szerkesztőségbe egy e-mailt :)
  • Wreck86
    engedélyezd a pnkbstrA.exe-t vagy tűzfalon,vagy routeren.
  • Cápafogxy
    Hiba

Help pls!
    Vistam van.
    Most lett újrarakva.
  • Kovács legény
    hát jah:)
    vártam az én képemet is de nem van köztük:)
  • vsly
    Az az érdekes ebben,hogy akiket isnerek tudom,hogy nem "brr..."+hasonló negatív jelzővel illetendő egyének,de a pillanatfelvételek alapján tényleg ilyesmi ez jöhet le egy kivülálló szemében... :)

(még jó hogy engemet nem találtak meg..,addig viszont vicces:D)