172102
  • JAG1
    Itt már a nagycsöcsű Zsuzska sem segít, pedig mikor a szemöldökömet vágja, belelóg a melle a vizeletes zacskómba. Régebben még hörögtem rá, de már elmúlt.

Javaslom, nézz át a kód4 topikba, a kicspöcsök ott tartózkodnak.
  • OrionHungary
    ne már engem még érdekel a BF2 dolog is beszéljük meg
  • GamerKing
    Na faxom! Én sem szájkaratézni jöttem ezúttal, hanem hogy kiverjek egy kis aktivitást belőletek, vagy hogy felrázzam kicsit a punnyadt bagázst! Nekem hihettek, az egyik legbénább (80-as évekből kölcsönzött) frázisom, ott díszeleg a coRDHA CB-s oldalán (ortó). :D:D:D No mindegy! Tudomásul veszem az állapototokat...
  • OrionHungary
    én se csak ha legénykét akarom ölni az még nem megy neki annyira
  • OrionHungary
    azért ilyen ügynököket bevetnék szívesen
  • OrionHungary
    családom kitagadna
  • OrionHungary
    vágom nem azért hogy cseréld... tetszik a mostani vonalkódra emlékeztet
  • JAG1
    Höhhh és engeded az unokádnak, hogy kommunista subába mutatkozzon?
  • Zerénd
    Hazudtam, nem is kodozok beeeeee
  • Zerénd
    Köszi, de jójez a mostani is. :)
  • OrionHungary
    én is játszok vele de lagalább nem vallom be
  • Zerénd
    Nem csömörlöttem meg, ez alávaló hazugság! Skanallum!!!
    Cod4 most.
  • OrionHungary
    aamúgya szerintem nem is olyan rossz a kgb
  • koschwarz
    azt nem is láthattad, a szódásüveg-szemüveged olyan nehéz, hogy folyton lecsúszik az orrodról

mellesleg az a viagrám volt, csak eltévesztettem, a hugycsőbe akartam dugni...
  • OrionHungary
    csak azért vágja mert KGB-től ment nyugdíjba
  • OrionHungary
    pedig szekrénynek már nyitottam volna egy "imádom érett muffokat" szobát
  • JAG1
    Te honnan vagy ennyire tájékozott?
    Mondtam én Orion, hogy ez a Koshi gyanús nekem.
    Tegnap is a reggeli gyógyszer kiosztásnál az orrába dugta a piros bogyót...
  • OrionHungary
    aamúgy se tudom hogy kell topikot nyitni csak topikot szemetelni
  • Kovács legény
    nemlátom ,mire reagáltok!?!
  • OrionHungary
    ne karatézzunk inkább verjük ki egymásnak de semmi buzulás
  • OrionHungary
    beteg
  • JAG1
    Mondom, öreg faszok vagyunk, sem új topikot nyitni, sem veled szájkaratézni nem fogunk, nem is tudunk. Elbuzultunk, kacskák a kezeink, a fegyver hangját sem halljuk már rendesen és ha nem jön Icuka gyorsan a kacsával, akkor be is szarok.

Világ megváltás már megvolt pár napja, csak már elfelejtettem, hogy igennel, vagy nemmel....
  • OrionHungary
    megihletett a csajos videód
  • koschwarz
    sejtettem hogy baj lesz abból, hogy a szőke herceg meg akar téged csókolni......most megint felébredtél...

elmondom mi történt két év alatt a topclakókkal:

jag: megszületett a 3. unokája is. ünnepnapokon főtt csirke-alsólábszárra futja csak, de azt sem tudja már megenni, mert a protkója rég elkopott, de a havi 14500 ft-os nyugdíjból nem tudja pótolni, fogászati támogatás pedig már évek óta nincs...

joebacsi: kivándorolt ausztráliába, szörfoktató lett belőle, de amióta egy cápa a derekánál kettéharapta, kénytelen beérni a sivatag közepén egy őslakos fekete nővel, aki csak sáskapörköltöt tud neki főzni...

noob: szép karriert futott be politikusként, de amióta egy macskakővel fejbedobták - miközben a parlamentből igyekezett kifelé, ahol éppen megszavazták az összes rokkantsegély eltörlését - csak a nyálát csorgatja egész nap egy fotelben, és a barátok köztet nézi. rokkantsegélyt nem kap.

schrank: néhány éve a büntető törvénykönyvbe bevették az időskorúak megrontása bűncselekményt. azóta a csillagban ül, és több ánuszszűkítő műtéten is átesett már. szabadulása után revütáncosként tervezi a jövőjét.

klegény: bf2-ben szerzett célzóskilljét idegenlégiósként szerette volna kamatoztatni. eljutott a világ minden olyan pontjára, ahol valamilyen fegyveres konfliktus volt. évekre eltűnt, majd bálnapéniszből készült lándzsára tűzött zsugorított fejét egy misszionárius találta meg egy csendes óceáni kis szigeten.

cor zolly: megcsömörlött a sok erőszakos játéktól, az usába vándorolt, ahol sokáig keményen harcolt a lövöldözős játékok betiltásáért. egy chicago-i sikátorban találták meg, agyonlőtték...

(kurvára ráérek)
  • OrionHungary
    inkább adjatok puszit egymásnak
  • GamerKing
    (megvan a nagyhal, bekapta a horgot :)

Azt látom hogy jól bevackoltátok ide magatokat. De miért a BF2 topikban siránkoztok, miért nem nyitottatok egy újat, pl. "Fásult öreg BF2 geekek sirámai topic"? Ha a hsz-ed 2. fele igaz, akkor viszont fel kell hogy világosítsalak, amíg itt sem a világot megváltani nem fogod, sem a nyudíjalapod nem fog gyarapodni, vagy esetleg fizet neked érte valaki, hogy itt "duhajkodsz"?
  • OrionHungary
    nálunk 2 hónapja csak papiros van fizu nincs
  • atomboy
    Nekem sokara lesz meg csak a nyugdij.
  • joebacsi
    a politika az buziság, nyugdíjjad meg úgyse lesz, akármit is mondanak most...egyéb kérdés? :)
  • joebacsi
    az újgazdag köcsögök nagyrészt most is költségtérítésen vannak, szal utánnuk sokat nem fizetsz :)
  • JAG1
    Befásultuk, öregek lettünk. Leszarunk, nem tudsz már minket érdekelni.
    Már csak a politika és a nyugdíj érdekel minket. Tipródhatsz, ahogy akarsz...
  • GamerKing
    Offoltok keményen! 2 évre eltűnök és amikor sikerül újra életrekelni és ezt kell olvasnom... megint belelovaljátok amgatokat ebbe az osztály micsodába, mondjuk én királyként persze könnyen beszélek... :)

Egyébként nem titkolt szándékom volt, újra a pszichológiai hadviselés eszközeihez nyúlni, és a konkurens csapatokban játszó "hangadók" idegrendszerét itt ezen a fórumon szétzilálni, mint ahogy korábban már megpróbáltam. Lehet inkább egy kis életet kéne lehellni belétek, talán a harci szellemet kéne segítségül hívnom!? Mi van itt emberek?
  • Kovács legény
    !IS!
  • Kovács legény
    de tisztában vagyok vele,
    sajnos fizupapirost mindig elolvasom
  • JAG1
    Most még jobb lesz, mert azt a 60milliárdot, ami bejött vizitdíjból, meg az újgazdag köcsögök tanulmányait is te fogod fizetni...
  • joebacsi
    azt ne mond, hogy eddig nem voltál ezzel tisztában :)
  • Zerénd
    Nyád! B34 :P
  • Zerénd
    Kuruc infón is volt ez pár hete. :)
  • Kovács legény
    most kaptam, gondoltam megosztom veletek is:)
  • JAG1
    Hűűű...

Te meg a Dickhead irányzatot követed mi?