172102
  • joebacsi
    sokkal többet számít, hogy hol van, mint hogy panel e vagy sem
  • OrionHungary
    ne is mond itt is 1 napot bírtam csak ki hogy nem linkelek... ammúgya én léptem a régiről nem küldtek
  • JAG1
    Amennyit netezté' melóba nem is csoda. :-)
  • JAG1
    Nem sóznak rám szart, mert mindenről, amit beszerelnek listát adnak típusszámmal, minden lófasszal, szal tudom mit építenek be. Ha nemtecc, vehetek másikat, beteszik azt.

Annyit a okosság, hogy mondjuk a cirkót meg tudom venni feléért, vagy a 2 rugós járólap helyett nekem jó a 999FT-os akciós laminált lap is, meg ilyenek.
  • OrionHungary
    a panelnél minden jobb én most árulom az enyémet de még nem kellet senkinek ammúgy új melóhelyem van gondolom feltűnt hogy eltűntem
  • Kovács legény
    de legalább nem a szart sózzák rád drágapízé
  • JAG1
    Igen, jogos kérdés. A kiépített fokozat ennél a cégnél a félkészet jelenti. Szal a belső vakolat, a járólapok, és a szerelvényeken kívül minden benne. Szal áll a ház, szigetelve, külső nyílászárók, vezetékek, csövek, csak épp nincs belül levakolva, burkolva

Egy másik cég üzletkötője mondta nekem súgva, hogy ne akarjak kulcsrakész házat. Rendeljek félkészet, ő megadja a listát, mik kellenek a ház befejezéséhez és vegyem meg én, majd ők beszerelik, amit viszek. Sztem egy jó 500-800 ezret meg lehet spórolni. Igaz, így macerásabb is a dolog.
  • Beers
    Egyébként ez a kiépített fokozat mit jelent pontosan?
  • Kovács legény
    ja b34 mész és pancsizol a tavadban ha meleg van
  • Kovács legény
    amúgy dájvitóva van, így nemvan nagy különbség. Rohadt sok függ a ház fekvésétől is környezettől és hogy redöny le ablak ki.
  • JAG1
    De, csak mikor este átszellőztetem a házat, mingyá' szépen lehűl, míg a tégla löki a meleget egész éjjel...
  • Kovács legény
    pár ismerősömnek ilyen könnyűszerkezetese van, és nem gáz nyáron, jobb mint egy panel, amúgy szellőztetni lehet. Tény hogy nincs meg az a kellemes cidri mint egy tégla épületnél vagy méginkább egy vájog háznál.
    De mivel egy téglaház 2* annyiba kerül, fussa majd egy légkondira is ha nagyon nem bírják a meleget:)
  • mNzJean
    Nekem 15 cm isolit szigetelés van , ha a rolók le vannak húzva nyáron egész nap kellemes hüvös van.
  • joebacsi
    nem az a gond ezeknél a fa/könnyűszerkezetes házaknál, hogy bár a szigetelés már van elég hatékony ahhoz, hogy bennt tartsa a meleget télen, ellenben nyáron nagyonhamar felmelegszik, nem marad hűvös a lakás, mint a téglánál?
  • JAG1
    Ez is fa, könnyűszerkezetes. :-)
    Nem is a házra vesszük fel, hanem a telekre.
    Nincs az az isten, hogy én építkezzek. Se időm, se pénzem, se energiám házat építeni. Pláne nem gyökér romákkal, akik bebaszva tántorognak nekem oda falat húzni. Én nem idegeskedek végig 2 évet, az biztos.

Itt meg odamegyek, megmondom mit akarok, azok meg 2 hét alatt felhúzzák az egészet. + 2 hét és költözhetek.

Az ügyintézés persze itt is macerás, azért is épül fel 4 hónap alatt.

Az lehet, hogyha én húzom a falat olcsóbb lenne, de akkor ki keresi meg rá a pénzt? Szal érted, nem tehetem meg.
  • mNzJean
    Háát megnéztem ,6 millából fából szebbet és nagyobbat tudnál építeni ,azt viszont fontold meg ,hogy a bankok faházra nem nagyon adnak hitelt ,ha csak nem kiemelt üdülőkörnyezetben van.
    Szerintem ha ti csináljátok magatok ,és nem egy kivitelezőt bíztok meg akkor sokkal olcsóbban jöttök ki.
  • Kovács legény
    megelőztél:)
    nem olyan eccerű azé az a tetőtérbeépítés:P
  • Kovács legény
    beépíthető tetőtere lesz, azt meg ráér évek múlva megcsinálni.
  • JAG1
    Ezt is éppen hogy kifizetjük kurvasok hitellel. Egyébként ez tetőtérbeépíthetőséggel épül, szal járható a födém. Ha úgy van lóvé, vágok 2 ablakot, meg veszek 3 lap gipszkartont és beépítem.
  • uHs Gerzson
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd nyam-nyam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
  • Beers
    Szerintem egy kicsit nagyobban gondolkozzatok (80nm-nek mi az ára?)!
    Elég lesz egyszer végigkínlódni, mire minden ok lesz!
  • n003
    nemvanmitE :)

G.Erzsi: nálunk a fórumon van körömpöri amúgy nincs kajám tehát rám az éhhalál vár de Neked gyóétvágyat :) (hogyszáradnabeléakiszabagépbeafaszakiskaja) :DD
  • Kovács legény
    HáBéDé pajti
  • körömpörkölt
    Köszönöm szépen:)
  • uHs Gerzson
    Nálunk sztrapacska van
  • n003
    hehe ma van a napgya ho megfőtt a körömpöri :DD Bódogat beléje!
  • n003
    Dzsín = Shrekk????? :O :DDD vajh szamár is van? :DD
  • Kovács legény
    Jah egy ideje te vagy Rumcájsz és boldogan éltek Mankával a jicini kerekerdő közepén:)
  • JAG1
    Tök fasza.
    Látom a mocsarad is alakul, már szép ződ a víz.

Mi meg ilyesmit tervezünk, ha minden jól megy....

Még várok egy csomó árajánlatot ennek mintájára.
  • Bala10
  • mNzJean
    Hétvégi háznak készült ,de már szinte csak itt vagyok.
  • schrank
    ez a nyaralótok ahová a mobilnetet akartad vagy a lakóházad
  • mNzJean
    Én is faházat csináltattam , 50m2+30 m2 terasz kb 4 millába ,ablakok ajtók nélkül,szigetelve.

• schrank
    nna ez jó lesz strandszezonra csak aztán nehogy vitatkozzanak a női vendégek hogy ki hagyta el
  • atomboy
    Valld be, hogy ez a legujabb erotikus eszkozod. :)
  • Bala10
  • schrank
    nekem azt mondta az eladó szótárgép csak képes fonetikusan is kifejezni magát
  • Bala10
    ezt csak schrank tudhatja :)
  • uHs Gerzson
    what the fuck is this?
  • Bala10
    :D