172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
sokkal többet számít, hogy hol van, mint hogy panel e vagy sem -
ne is mond itt is 1 napot bírtam csak ki hogy nem linkelek... ammúgya én léptem a régiről nem küldtek
-
Amennyit netezté' melóba nem is csoda. :-) -
Nem sóznak rám szart, mert mindenről, amit beszerelnek listát adnak típusszámmal, minden lófasszal, szal tudom mit építenek be. Ha nemtecc, vehetek másikat, beteszik azt.
Annyit a okosság, hogy mondjuk a cirkót meg tudom venni feléért, vagy a 2 rugós járólap helyett nekem jó a 999FT-os akciós laminált lap is, meg ilyenek. -
a panelnél minden jobb én most árulom az enyémet de még nem kellet senkinek
ammúgy új melóhelyem van gondolom feltűnt hogy eltűntem
-
de legalább nem a szart sózzák rád drágapízé -
Igen, jogos kérdés. A kiépített fokozat ennél a cégnél a félkészet jelenti. Szal a belső vakolat, a járólapok, és a szerelvényeken kívül minden benne. Szal áll a ház, szigetelve, külső nyílászárók, vezetékek, csövek, csak épp nincs belül levakolva, burkolva
Egy másik cég üzletkötője mondta nekem súgva, hogy ne akarjak kulcsrakész házat. Rendeljek félkészet, ő megadja a listát, mik kellenek a ház befejezéséhez és vegyem meg én, majd ők beszerelik, amit viszek. Sztem egy jó 500-800 ezret meg lehet spórolni. Igaz, így macerásabb is a dolog. -
Egyébként ez a kiépített fokozat mit jelent pontosan? -
ja b34 mész és pancsizol a tavadban ha meleg van -
amúgy dájvitóva van, így nemvan nagy különbség. Rohadt sok függ a ház fekvésétől is környezettől és hogy redöny le ablak ki. -
De, csak mikor este átszellőztetem a házat, mingyá' szépen lehűl, míg a tégla löki a meleget egész éjjel... -
pár ismerősömnek ilyen könnyűszerkezetese van, és nem gáz nyáron, jobb mint egy panel, amúgy szellőztetni lehet. Tény hogy nincs meg az a kellemes cidri mint egy tégla épületnél vagy méginkább egy vájog háznál.
De mivel egy téglaház 2* annyiba kerül, fussa majd egy légkondira is ha nagyon nem bírják a meleget:) -
Nekem 15 cm isolit szigetelés van , ha a rolók le vannak húzva nyáron egész nap kellemes hüvös van. -
nem az a gond ezeknél a fa/könnyűszerkezetes házaknál, hogy bár a szigetelés már van elég hatékony ahhoz, hogy bennt tartsa a meleget télen, ellenben nyáron nagyonhamar felmelegszik, nem marad hűvös a lakás, mint a téglánál? -
Ez is fa, könnyűszerkezetes. :-)
Nem is a házra vesszük fel, hanem a telekre.
Nincs az az isten, hogy én építkezzek. Se időm, se pénzem, se energiám házat építeni. Pláne nem gyökér romákkal, akik bebaszva tántorognak nekem oda falat húzni. Én nem idegeskedek végig 2 évet, az biztos.
Itt meg odamegyek, megmondom mit akarok, azok meg 2 hét alatt felhúzzák az egészet. + 2 hét és költözhetek.
Az ügyintézés persze itt is macerás, azért is épül fel 4 hónap alatt.
Az lehet, hogyha én húzom a falat olcsóbb lenne, de akkor ki keresi meg rá a pénzt? Szal érted, nem tehetem meg. -
Háát megnéztem ,6 millából fából szebbet és nagyobbat tudnál építeni ,azt viszont fontold meg ,hogy a bankok faházra nem nagyon adnak hitelt ,ha csak nem kiemelt üdülőkörnyezetben van.
Szerintem ha ti csináljátok magatok ,és nem egy kivitelezőt bíztok meg akkor sokkal olcsóbban jöttök ki. -
megelőztél:)
nem olyan eccerű azé az a tetőtérbeépítés:P -
beépíthető tetőtere lesz, azt meg ráér évek múlva megcsinálni. -
Ezt is éppen hogy kifizetjük kurvasok hitellel. Egyébként ez tetőtérbeépíthetőséggel épül, szal járható a födém. Ha úgy van lóvé, vágok 2 ablakot, meg veszek 3 lap gipszkartont és beépítem. -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd nyam-nyam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
Szerintem egy kicsit nagyobban gondolkozzatok (80nm-nek mi az ára?)!
Elég lesz egyszer végigkínlódni, mire minden ok lesz! -
n003 #137220 nemvanmitE :)
G.Erzsi: nálunk a fórumon van körömpöri amúgy nincs kajám tehát rám az éhhalál vár de Neked gyóétvágyat :) (hogyszáradnabeléakiszabagépbeafaszakiskaja) :DD -
HáBéDé pajti
-
körömpörkölt #137218 Köszönöm szépen:)
-
Nálunk sztrapacska van
-
n003 #137216 hehe ma van a napgya ho megfőtt a körömpöri :DD Bódogat beléje! -
n003 #137215 Dzsín = Shrekk????? :O :DDD vajh szamár is van? :DD -
Jah egy ideje te vagy Rumcájsz és boldogan éltek Mankával a jicini kerekerdő közepén:) -
Tök fasza.
Látom a mocsarad is alakul, már szép ződ a víz.
Mi meg ilyesmit tervezünk, ha minden jól megy....
Még várok egy csomó árajánlatot ennek mintájára. -
Bala10 #137212
-
Hétvégi háznak készült ,de már szinte csak itt vagyok. -
ez a nyaralótok ahová a mobilnetet akartad vagy a lakóházad
-
Én is faházat csináltattam , 50m2+30 m2 terasz kb 4 millába ,ablakok ajtók nélkül,szigetelve.
-
nna ez jó lesz strandszezonra csak aztán nehogy vitatkozzanak a női vendégek hogy ki hagyta el
-
Valld be, hogy ez a legujabb erotikus eszkozod. :) -
Bala10 #137206 
-
nekem azt mondta az eladó szótárgép csak képes fonetikusan is kifejezni magát -
Bala10 #137204 ezt csak schrank tudhatja :) -
what the fuck is this? -
Bala10 #137202 :D