172102
  • Kovács legény
    inkább rakd fel;)
  • matthias92
    hát akkor asszem hogy itt az ideje hogy leszedjem :D
  • joebacsi
    jajj nemkell már rögtön behisztizni :)
    statpadot igazából csak tippeltem, nagyon nem érdekelt hogy miről van szó, csak azt láttam, hogy egy "úgy kezdődött, hogy visszaütött" szituáció van, annak meg valami hasonló hülyeség szokott lenni az alapja :)

de ha olyan nagyon akarod, estére majd a tanács (én) ítéletet hoz, addig verjél be pár pofa sört, mindenkinek jobb lesz :P
  • Kovács legény
    spec én leszarom ki kezdte meg hogy ki a régebbi arc és hogy van e valóságalapja, a stílus zavar kurvára
    nem egy flémkeltő vérpistikét kell visszaküldeni a stratmezőre...mégiscsak 1000éve itt együtt fórumozó emberek vagytok
  • Kovács legény
    mékell anyázni meg úgy amúgy ilyen stílusban beszélni?
    az egy dolog hogy bassza meg a másik de el lehet küldeni a picsába a másikat normálisabban is:(
  • jappy
    "te cigány, mert a beledet kitépem" Ez nem vérpistike igaz??

Ezt utálom mikor ugy ugatok le, hogy semmi valóságalapja!!Azt hogy lecsalóztak kurvára nem tudom feldolgozni!!
    Mivel JAG már régebbi arc itt és sok mindenki komálja(én is komáltam) ezért inkább én tiplizek innen. Bocs mindenkitől. Tőled is JAG.

U.i.: szopjatok le:-))
  • jappy
    de ki statpaddingolt?????????
  • joebacsi
    azért ésszel...a statpadding mégha nem is csalás, erkölcsileg azért erősen megkérdőjelezhető

ha a másik véleménye nem tetszik, attól még nem kéne vérpistikésen reagálni, hogy finom legyek és nőies

ez a topik teljesen szabadjára van engedve, mert így szeressük, de azért mindennek van határa...
  • jappy
    helyes. Egy senki gerinctelentől nem is várok semmit..
  • havercsotány
  • havercsotány
  • uHs Gerzson
    Bingó :)
  • Kovács legény
    dede
  • atomboy
    Boldog Nonapot... jabocs, az 1 honapja volt. Akkor szulinapot.
  • atomboy
    Nyugi... Nem kene ennyire lesullyedned.
  • matthias92
    nem, nehogy azt mond hogy az kéne hozzá :S
  • uHs Gerzson
    BF2 1.41 van neked fent?
  • JAG1
    Fél oldalt írtam, de egy gennyes mondatot nem érdemelsz...

Szerk.:
    Írhatsz amit akarsz, leszarlak, nem olvasom többet ezt a topikot...
  • Kovács legény
    lehet régi modot szedtél le
  • matthias92
    valaki tudna segíteni lécckeeee?
  • Kovács legény
  • schrank
    haver aszonta macskád van még hozzá ...
  • jappy
    Te geci! Mi nem volt alaptalan?? Ne ugass nyomorodj meg. A kutyám többet ér mint anyád te fasz!
  • matthias92
    feltettem ezt a szar modot erre kiír valami problémát és az exét se találom csak az ikonját, amire ha rákattintok akkor kidob vmi hibaüzit hogy nem talál vmi fájlt, ami nem is a mod / opk ban van benne...
  • matthias92
    köszi Herold, már feltelepítettem, mindjárt ki is próbálom meglátjuk mien ^^:D
  • OrionHungary
  • OrionHungary
    én nyomatom vele
  • havercsotány
    na bö lehet föjezni! nem értem a hangnemet én seszt tom hogy tesomnak van egy kismacskája aki már 3 hete tüzel és nonstopp nyávog,erre még rátett egy lapáttal az hogy szétbarmolódott a statja ,meg hogy lecsalózták .
  • Deqwator
    HBD!!!
  • n003
    bódog szülinapot :D
  • Herold
    Akkor szedd le az OPK-t, ha jobban szereted az infantryt. Egyébként elég kevesen játsszák.
  • JAG1
    Hogy neked mi a bántás, magánügy.
    Vélemény volt, nem is alaptalanul.

Anyámat meg még egyszer ne merd a mocskos szádra venni te cigány, mert a beledet kitépem. Érthető voltam?
  • Herold
    BSZN Kovács legény!
  • Zerénd
    Köszi szépen!
    Dzseg légy jó, te is fejezd be mára. :)

Holnap lehet folytatni, sőt esküszöm, én kezdem el, le rohadtcsiterezlek. :DDDDDDD
  • jappy
    Te meg anyucidnak b34!

Egyébként szerintem az hogy valakit lecsalóznak nagyobb bántás mint bármelyik csunya szó(faszagyu)!!

Ugy hogy viccen kivül egy köcsög lettél a szemembe.

Na itt befejeztem zerénd cuncijára való tekintettel:-)
  • JAG1
    Vita? Hol látsz te vitát? Vitatkozni értelmes emberek szoktak kultúrált formában kerek, egész mondatokkal...
  • Zerénd
    Csotány, Dzseg! Legalább a mai napon ne vitázzatok, me ma van a cuncimnak a szülinapja! Ha rá nem, akkor rám legyetek tekintettel. Holnap folytathatjátok. :DDDD
  • Beers
    Hagyd, feléjük ez a divat!
  • Kovács legény
    tessék lefejezni
  • JAG1
    Mondom, otthon kutyádnak...