172102
  • nandorb
    gondoltam win7-esed van,nemtom mien WIN-ed van,vista alatt is ugyanugy run as admin...
    De ha XP-s vagy nemtom pb-t frissitsd, esetleg directXt
  • nandorb
    hm... nekem a napokban volt 1 ilyen gondom szal,bementem a szerverre 1-2lottem es kihalyitott maga a jatek a desktopra... Gamebooster belove,szokas szerint.Gondoltam meglehet a PB szarakszik frissit,inditom a gamet szinten,akkor mar a cache foldert is toroltem,semmi ekkor mar full felbaszta a cukrom,es nyomtam restartot,gameboostert ujbol belodtem es mukodott problema nelkul.
  • Matthew Baker
    aha és honnan szedjek win7-et? és már ha belépnék a szerverre akkor is kilép
  • Drang
    Üdv Harcostársak!

Több éves kihagyással újra indul a battlefield.hu! Célunk egy minőségi elsősorban battlefieldes (bf1942, bf vietnam, bf2, bfbc, bfmc, bfbc2, bf1943, bf heroes) témával foglalkozó hír és közösségi portál beindítása. Ezért lelkes és (jó tollú) battlefield játékosok jelentkezését várjuk publicista, rovatvezető és fórum moderátor posztokra. Aki érez magában elhivatottságot, hogy a játékon túl más téren is tegyen valamit a Magyar Battlefield felemelkedéséért, azt várja csapatunk!

Jelentkezéseket emailben fogadjuk a [email protected] címre a tárgyban bf.hu megjelöléssel.
  • nandorb
    Win7 alatt run as administrorkent telepited a gamet.
  • SigS

• Matthew Baker
    valaki elárulná hogy miért lép ki a játék ha belépek a hangbeállításokba már próbáltam úgy is hogy újraraktam a játékot ötlet?
  • SigS
    Miértnem recskázol egyet, az is 5 perc naponta
  • nandorb
    szt. te meg a BANNAMAKON alakithatsz,sajat magadnak vilagot...
  • Gyuszopapa
    A join local-ba belépsz és ahova a szervereket berakná ott van baloldalt a hogy"connect to ip",rákattintasz és kiad egy ablakot,na oda kell beírni a hamachi ip-t a portot a játék maga adja.És kész.
  • bakvarnyu
    egyszerűbb bemenni egy üres coop szerverre, mint a hamachival szarozni
  • peti193
    igen minden jól van beállítva kivéve a connect to ip ami kimaradt!ezzel csak az a baj h ha indítom a játékot--->multiplayer--->join a local úgy láttam ott kellene beírni a hamachi szerver IP-t de nem találom hova kellene beírni, néztem videoba nekem nincs olyan...ezt nem teljesen értem
  • peti193
    nah igen a connect to IP az maradt ki de nem találtam a játékba ezt a lehetőséget de megnézem akkor mégeygszer.köszönöm a segítséget!nem hagytál ki szerintem semmit
  • HTS s3rg1nh00
    ez egy fényképezőgép.:)
  • SigS
    Fasza!
    Majd lassan kelleni fog valami jobb kamera is nem?
  • Gyuszopapa
    Először is az lenne a kérdésem hogy meglevő hamachi hálózathoz csatlakoztál-e?Mert annélkül nem fogsz tudni hamachin keresztül játszani.A másik pedig az hogy ha símán keresed,localba nem fogsz szervert találni kivéve ha csak nem vagy valakivel hálókábellel összekötve.Mert az a kapcsolat az igazi lan.De ha hamachival szeretnél lanozni először is kell hozzá valakinek hálózatot készíteni a hamachiba,majd csatlakoznod kell az ő hálőzatához,majd szervert kell neki a játékon belül kreálnia,és most jön a lényeg aki a szervert kreálta annak a hamachi ip címét be kell írni a connect to ip-be és csak akkor látja csak a játék a hamachis szervert.Remélem nem hagytam ki semmit.Ja nekem 2.0.1.66-os verziójú hamachi van fent ezzel biztos müködik a játék mert szoktam néha haverral tolni ilyen készített mappokon.
  • Metalmilitiakid
    thx :D
  • peti193
    helloo! lenne egy olyan problémám h hamachi-n szeretnék Lan-on játszani a a bf2-vel a hamachi üzemel is,elinditom a játékot és csatalakozni akarok egy helyi játékhoz,de nem találok egy szervert sem.mi lehet a baj?...patchelve nem volt a játék
    elmondom mit csináltam pontosan hogy könnyebb legyen megtalálni a megoldást vagy a kimaradt lépés.tehát
    játék feltelepít--->hamachi-n beállít minden--->játék inditás--->join localban nincs egy szervre se(pedig lennie kellene) ||előre is köszönöm az építő jellegű segítségeket nyilvánvaló,hogy teljesen alapvető probléma..
  • Matthew Baker
    Ez nagyon jó grat.!
  • HTS s3rg1nh00
    egy kis ajándék,Tőlünk,nektek:
  • ddt500
    Közben megtaláltam. 2 veterán hiányzik. Akkor nem mostanában léptetnek elő.Na csá!
  • ddt500
  • ddt500
    ddt500hun
  • atomboy
    dobperges
  • McKenny
    mi az accod neve játékba?
  • ddt500
    Kérdésednek melyik része visz közelebb a válaszhoz?
    Nem befolyásolja semmiben de szeretem hallani a dobpergést. Gondolom a szemedben ez halálos bűnnek minősül.
  • Bala10
    és ez miben befolyásolja a játékot?
  • Bala10
    2.ra szavaztam, az tetszik:)
  • ddt500
    Szegasztok! Egy gyors kérdés. Hol tudom megnézni, hogy még mi hiányzik az új ranghoz? Mert elértem a 180 000pontot de nem léptetett elő. Teljesen kifehéredett a csík és nyista csillagok.
  • Fujiryu
    szavazzatok legyszi erre
    meg erre. Köszi
  • schrank
    én meg a call of batlle duti field 7 -tel
  • Herold
    Én meg a Battlefield Modern Warfare-t.
  • Matthew Baker
    na kipróáltam a Call of Duty Bad Company 2-őt
  • ZTM
    Na igen, és hogy csináljam vissza a 10-et 9-re mi?
  • SigS
    kérdésben a válasz
  • ZTM
    Nem megy a böfö 2:/ indítom és azt írja hogy rakjam fel a Dx9c-t pedig Dx10 van fent:S Valami megoldás?
  • ZTM
    Gyerekek nagy baj van!
    Nem megy a Böfö 2 :/ indítom fekete képernyő és kiírja hogy Dx9c-t telepítsek, Dx 10 van fent:S Most akkor mi lesz?Valami magoldást tud valaki?
  • Herold
    Én majdnem minden nap lelövök egy repülőt tankkal.
  • torma1
    Na ezért kamuk ezek a videók überkockák topiknál. Vagy moddolt szerveren nyomják. Persze szinte célzás nélkül irtja medic-kel a népet hogyne..
  • torma1
    Miért szidjátok?? Lesz az még jobb is. Még csak most jelent meg a BF2 is ilyen volt anno. Én várok egy kicsit azt lehet megveszem Apropó tegnap lelőttem egy repülőt tankkal. :D :)