172102
  • schrank
  • schrank
    esküszöm hgy a kicsit akartam
  • schrank
    és eszt pont te mondod aki egy 1,6-os 100LE-sel menőzik mer ha még vti lenne
  • HTS s3rg1nh00
    höbödö beléd:)
    fater nemrég 1,5ös SX4et vett,kollégája meg 1,4-es H Astrát...átült a szuzukiba,elkezdte neki taposni és komolyan megijedt,mert az autó el is indult,nem csak a motor bőgött
    (na mondjuk azt még tegyük hozzá,kipróbáltunk egy Fordfiesztát...15nél ordítani kellett az anyósülésről faternak h.értse mit mondok...visszavittük a "teszt"vezetésről,SX4ben 140nél suttogva még simán hallottuk egymást...
  • DummyBoy
    Félreértések elkerülése érdekében ...

Semmi bajom a táliával meg a szvifttel ... vagy a logennel ... nagyon jó ár/érték arányú, saját kategóriájukon belül jó kocsik ...

Azzal van bajom aki asziszi benne hogy végre ez már nem trabi, én vagyok az utak kiráJa, nájtáder meg bekaphassa ...
  • schrank
    de hogy nem mire másra 5 év alatt egyszer sem hagyta cserbe
  • Zerénd
    Ha leszopsz megtudod. :DD
  • Herold
    Buzi-e vagy?
  • Bogdogege
    Hi hi hi
  • Zerénd
    Nincs mit, és kabe. :P :)
  • Zerénd
    Mond hogy nem táliára! :DD
  • Zerénd
    Nyáron mentem győrbe. 8-asnál előre kellett engednem egy kamiont. Baszki Noszlopig kísértem, mert egyszerűen nem lehetett megelőzni. Mögöttem meg egy omegás. Gondolom ö is ment volna. Kamionosnak nem volt annyi esze, hogy elengedjen bennünk. Noszlop belterületén kellett leelőznünk. Kiértünk Noszlopról, hát nem kilométer hosszú qra belátható egyenes! :DDDD
    Nem ismertem addig azt az utat na. :(
  • Bogdogege
    Köszi srácok
  • schrank
    táliás kollégámnak most fog lejárni az 5 éves futamidejű kedvező kamatozásúja és lecseréli újjabra (32000km)
  • DummyBoy
    Ismerős ... nekem is kicsi autóm van, de 1,6-os benzines, elég dinamikusan hajtható ...

De mikor a 44-esen előznék kamiont (Aki nem ismerné, van a 70km-es szekaszon 3 db belátható egyenes ami hoszabb mint 1 km ... ), 2 óra autópályázás után, erre a "büszketáliás" vagy "büszkebuzukis" kivág elém és nyomja neki, de úgy hogy előzés közben fékeznem kell ... na akkor párom nem szeret mellettem ülni ...

Múltkor a buzi ráadásul nekiállt még a végén villogni nekem ... kicsit felidegelt, vissza egyet és fényszóróvillogtatva toltam le az útról a qrva+/%/+!/%-t! És nem tetszik neki ...

2 probléma van a magyar közlekedési morállal:

1: nincs elég türelme az embereknek
    2: nem szabad elütni a biciklisnagymamát és letolni a picsába a büszketáliást :(
  • Zerénd
    Hiába a szép drága gyors kocsi, ha nem tudják a maflák uralni az erőt! :DDDDDD

Schrank most befog linkelni egy sztárvorszos képet. :)
  • Zerénd
    Na ezaz!
    Magyar oldalon néztem ezt, lehetett kommentálni is. Valakik aszongyák, ez nem swift gti, valakik meg azt, símán lehet. Szerintem is egy régi "kocka" széttuningolt gti. De azzal is egyet lehetne érteni, aki az f40-et vezette, az csak akkor ült elösször feráriba, azért FÉKEZETT bele minden kanyarba, míg a szuzukis határon autózott. Aztán elkezdtek számolgatni, hogy hány lóerő jut az f40 telje tömegére, és mennyi a szuzukira. Nem síma gti az tuti. Megbiznyákolt, így akár lehet a tömeg lóerő egál is. Láttam én már 350 pacis két ütemű wartburgot.
  • schrank
    kizártnak tartom hogy a ferrari csak ennyit tud ez akkor lenne hiteles ha egy versenypilóta menne mind a két kocsival
  • schrank
    még csak most nézem azé nem nyalatkozok :D
  • joebacsi
    Nordschleife amiről te beszélsz (jellegzetesen össze van firkálva az aszfalt :))

(mellesleg ez az egyik legkirályságosabb befejezővideó, amit adtak játéknak, bár lehet hogy azért, mert erőteljes vérizzadás előzte meg :))

f1-et csak egy kis részén szoktak rendezni

• Zerénd
  • Zerénd
    Uuu, hát én minden más autót, autóst szidok, aki előttem van. Nem vagyok agreesziv vezető, de nem tudom elviselni, ha előttem tanul valaki vezetni. Az bosszant a legjobban, mikor lakott területen kívül a gagyi sofőr hetvennel megy. vagy azért nem tudok előzni, mert kanyargós az út, felénk az ilyen előferdűl, vagy jönnek szembe. Ilyenkor úgy markolom a kormányt, mintha az előttem lévő sofőr nyaka lenne.
  • Zerénd
    És ez ha jól látom, nem a Magyar kispolák. Ami valami rekordot tart. Vagy e vidijó után lefestették.
  • Zerénd
    Kussolsz e el!
  • Zerénd
    Minap láttam egy vidijót, valami Magyar rallya oldalon. Németországban, ahol szoktak rendezni f1 versenyt is, fasz tudja a pálya nevét, kis lovéért bárki felmehet körözni. Egy tuning swift gti elöl az f40-es ferrári csak az egyenesekben tudott elmenni kissé. De mindkettő autó a porsét othagyták.
    Mondjuk ebben egyetértek Szekrénnyel, marhaság ennyire széttuningolni egy autót. Gyári swift gti alapból 101 lovas. És se sport kipufogó, se sport légszűrő, semmi. Csak egy síma dohc motor.
  • schrank
    nincs bajom a szuzukival de azért egy lapon említeni egy ferrarival
  • Énvagyokazapád
    suzuki, mi autónk, de nem az enyém :D
  • Metalmilitiakid
    Konkrétan énse szeretem a suzukisokat főleg akik nemtudnak vezetni mert azok vhogy mindig útban vannak , mert minden kezdő sofőr suzukit vesz . De magával az autóval nincs bajom mielőtt belémkötnél
  • Bala10
    támogatom, szídta a szuzukisokat
  • Metalmilitiakid
    most megbántottad érzékeny lelki világomat ezért feljelentelek az ombutzmannál
  • schrank
    ezeket a tákolt szarokat nem nevezném autónak mint ahogyan a gyorsulási versenyeket sem nevezném autóversenynek
    azért megnézném hogy országúton az az okádék kispolcki mit mutatna egy porse ellen vagy a szuzuki a ferrari ellen a kispolák az elsőkanyarban elszálna a szuzukival még lehetne kanyarodni de azért nem úgy mint az olasz csődörrel [pedig utálom az olasz kocsikat de azért a két kategória annyira ég és föld hogy sem nem illik sem nem érdemes összehasonlítani smile]
  • Herold
    Most már fejezzed be.
  • Metalmilitiakid
    egyik kedvencem polski vs porsche911
  • OrionHungary
    akkor már érthetö
  • joebacsi
    höbödö :)
  • DummyBoy
    Lol b34 ... kipróbáltam ... fííííling

Höbödö Gege!
  • Zerénd
    Akit érdekel, zsiwiwen az ismerőseim közt megtalálja valamelyik csótányt. Hátha vendetát akar valaki. :DDDDDDDDDDDDD
  • Zerénd
    Ha jóval nyócszáz kilo felett van, akkor ja.
  • Bala10
    nekünk 97-es van, akkor az már kircsi? mert amúgy kircsi. :)
  • Zerénd
    Látom te is bele estél a tévhitbe b34
    96-tól gyártott síma swiftek nem véletlenül nehezebbek majdnem 80-100 kilóval segfej! 93-as swiftünk tényleg gyenge szar kasznival készült, kevesebb súly miatt 1000 ccm-ével le is gyorsúlja az 1300 innyektoros 2000 kiadású swiftünket. Bár 130 felett már nem nagyon megy, míg az 1300-as 3.-ban 140-nél szabályoz le. :) 2006-os swiftünkel 170 felett még nem mentem, de fater állítólag tütüpályán megszokta küldeni 180-al. Szoktam is volt neki mondani, 4* törés teszt ide vagy oda, 180-nál már nem ér semmit.
    A sok szuzmány mellett, azért a skoda 120Longot favorizálom. :DDDDDDD