172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
n003 #138842 köszi ;)) -
n003 #138841 minnél tovább fújod ezt addig fogod megkapni a magdédat :DD -
MrChef #138840 Nem, csíkos oroszlánkölyök, nem mindegy az nekem.
Meg azoknak sem, akik ide jönnének tanácsért, tippekért, és nemhogy leugatják a fejét, de még le is basszák, mert ONtopikot mert írni.:-P -
Bala10 #138839 érteni nem értek hozzá, de jól néz ki. :) -
n003 #138838 ért walaki az autóhifihez??
dvd alapú fejegységeket nézegettem és belebotlottam ebbe :) de a többi mesze 100e fölött van szal a kérdés ho megériE? -
hé haver kezdjél vallani hogy mivel játszol!!!
érdekelne a dolog
-
Bala10 #138836 
-
n003 #138835 asszem itt az antitank lenne a királj :DD -
h5n1 #138834 e teccik,én is akarok ilyet -
-
Egész pofás volt, felosztották két részre a területet és végre igazi frontvonalon osztottuk egymást.
Ami persze elég gyakran változott és ezért néha kellemetlen meglepik értek minket is. :)
A cél két „lőszeres” láda elcsórása volt az ellenséges terület mélyéről (BF3 fíling rulz), amit a nap vége felé sikeresen meg is oldottunk.
Az idő is jó volt, kaja is jutott mindenkinek, a TV2 is kijött.
Elméletileg holnap este az leadják az aktívban.
Bár a kamus disznók akkor mentek be felvételt készíteni 15-20 statisztával, amikor éppen a mócsingos gulyást gyűrtük az arcunkba. :)
Mindent összevetve: egyre jobbak lesznek ezek a scenariok. -
én azé szeretema béefet mer mazojista vagyok és mindíg az erőssebbel keszdek ki ha gyalog vagyok akkor kocsi ellen ha kocsival heli ellen ha páncélossal sznájper ellen
-
rakd fel az 1.41es patchet(megint) -
Ezzel mennyire egyet tudok erteni. 
Sokat jatszottam commanderkent, es sokszor idegesitett a squadleaderek onkenyes viselkedese, hiaba szolok neki, hogy mennek ehhez a zaszlohoz, ra se baszott... Utana meg sir, meg en vagyok a barom, amiert elfoglaltak azt, ahol fontos utanpotlas van (repcsi, tank)... -
Pontos szoveg? Esetleg screenshot? -
oriax #138827 Hello!
Nekem vaan 1 olyan problémám hogy megvettem a bf 2t meg az euro forcet..
Na most felteszema bf2t letöltöm a peccset...letöltöm az euro forcet az ea download managerből... felteszi... playt nyomok... belép inditani akarok szinglibe 1 játékot... tölt és kidobja hogy vegyem meg az euro forcet.. -
Hát ha game-ben működne engem se érdekelne hogy voipsetup lefagy de nem műxik a game-ben ha 100% ra tolom akkor se hallok semmit vissza a testnél ts pedig megy meg magában a miki is. -
h5n1 #138825 Engem meg szinte csak a K/D érdekel,nem a kör állása.Ezért is játszom sokszor szarul,azon görcsölök,hogy mikor lőnek le.Tét nélkül sokkal jobb a játék. -
minek a voip? -
nekem sem indul a voip.exe, de game-ban jo
annyit állitsál játékban a voip-nál hogy huzd le 1-5%-ra, ill probáld is ki h visszahallod-e magad... -
azóta kb 3 at szedtem le és mégse volt jó (am elmaradt, és holnap 7.25 re gye) -
1.te mi a faszt keresel otthon?megint elmaradt a 8-9 vagy lógsz?
2.szeggyél le jól egy új audio drivert az integrálthoz(ha már mondtam akkor most mondom megint
)
-
FAQ átolvasása után vki adjon már választ , hogy mért van az hogy nem tudom használni a voip omat, amikor telepítés után feldobta a bf a mikrofonbeállító menüt már akkor is lefagyott és azóta hiába indítom mindig fagy és nemtom beállítani, így meg a játék nem ismeri fel a mikim. (hozzáteszem amikor kipróbálásként felraktam a törtet a gépre hogy érdekel e a játék akkor is lefagyott) 
-
azért itt is nagy a különbség public és war között. -
pontosan
pl ha comm jelzi h vki megy 1 flag felé, akor általában kell a suicide, hogy elöbb ott legyél, és bevédd... -
Ha azt vesszük, hogy az nyer, aki a tabellán első lesz, akkor ez nem igaz sztem. Márpedig a pontos rendszer, meg rangszerzés ezt feltételezi.
Én pl. sokkal jobban bírom, ha egy jót játszom, nagyobb tét nélkül és nem azt nézem, hanyadik leszek.
Ezzel csak egy gond van, hogy akár fel is áldozom magam egy-egy szituációban, hogy a csapat ne lepleződjön le, vagy mittomén' elterelem a tank figyelmét, hogy valaki le tudja C4-ni, vagy mást sem csinálok fél óráig, ha olyan a szitu, csak élesztek.
Szal én tuti nem leszek első a ranglistán.
Aki meg önző módon bekempel egy helyet, csak fekszik egy születőpont körül, az tuti első lesz, de fél óráig mást sem csinál, csak néha rátenyerel a bal gombra... -
A K/D engem sem érdekel, én csak amiatt szoktam aggódni, hogy elveszítjük a kört.
De az tény, hogy ha valaki célorientált, és nem kedvetleníti el az, hogy pillanatnyilag vesztésre állnak, akkor jó csapatmunkával képes lehet megfordítani az állást. Főleg Wake-en tapasztaltam ilyen csodaszámba menő fordulatokat a játékmenetben. -
jaja, egyértelműen mindig jobban játszom, amikor csak úgy lazán, mókából, a könnyű kis lövöldözés kedvéért ülök le, és nem akkor amikor azon görcsölök, hogy nehogymár megint 10 alá csökkenjen a k/d-m 
-
szerintem annak megy jól fps akinek penge a hardver + csak bambul a monitorra fel se fogja mi van csak lő a tudatalattija -
hát nincs péntek este, és pár kör röviddel kevesebbet ittam perpillanat ahhoz, hogy erről érdemben értekezni tudjak :) -
Filozofáljunk egy kicsit.
A minap hallottam egy jó mondást:
"A küzdelemből főleg azok kerülnek ki győztesen, akik jobban szeretik a küzdelmet a sikernél."
Szerintetek ez mennyire lehet igaz a BF-re meg általában a multi FPS-ekre? -
-
Q jó, csak nagy a bozont. :DDDD -
van garázsod te kis te?:D
én a spejzre gondoltam:) -
akkor a garázsban a satupadon -
naon jo lett a banner :P -
hálóban már nem trendi döngetni -
én meg a hálószobában
-
Na ilyen csajokat akarok látni a bannerben:)
-
Top Gear - BMW M3 vezető nélkül :)