172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Kabe b34 -
nnna a főcími cikk elolvasása után megállapíthatjuk hogy a BFH = Worldof BattleField
-
A profil beállításainál beállítható h felül legyenek az új hszeket, a többi probléma is saccperkb orvosolható. -
Az a baj azzal a fórummal, hogy baszottvastag a szöveg mező, tele lehet baszni mindenféle logóval, meg sig-el és fél órát görgetsz, míg látsz egy új hsz-t.
Amúgy meg jahh... -
a csoportokra bomlás elkerülhetetlen, mivel nem indenki ugyanazzal játszik már. Az itten többség meg ehez a forumhoz van hozzászokva jópáran több mint 5éve idejárunk és ezt az egyszerű formát szoktuk meg.
KÖnnyebben átszokik mindenki egy hasonlóan egyszerű forumra. A külső designet spec nem kell átvenni az sgtől, de maga rendszer tökéletes a normális gyors és átlátható forumozáshoz. -
Majd ezt is eldöntjük szavazás útján. Beszéltem Joe-val egyébként. A baj ott kezdődik h én nem szívesen látok egy sg fórum szerű valamit az oldalon. Minek szarnak itt van az sg fórum, most másoljuk le? A phpbb-ben is vissza lehet még egyszerűsíteni a témák elrendezését, ha erre szükség van. Én leginkább abban látom a bajt, h akármelyik oldalról is nézzük a bf community sose volt összetartó egy szűk kör kivételével, akik ráadásul szintén csoportokra bomlanak. Én évek óta ezt látom, győzzetek meg h nem így van. Természetesen ezt nem abból szűrtem le h most ki ír az új forumra. Évek óta ez megy. -
Amúgy talán elég lenne ha nem témákra és azon belül topikokra lenne osztva, csak tök simán lenne egy bf42 bf2 bf2142 stb topik plusz egy KK ahova mehet minden
-
nem arról beszél teeee, erről a topikról ír, hogy rég volt itt és semmi nem változott.
Nekem spec nem tetszik az a forum tipus. Maga az oldal jó, örülök hogy van megint bf-nek oldala.
Ahogy írtam ott is jó lenne Joeval beszélned, mert az összes többi kezdeményezés is a fórumon bukott meg leginkább. -
Egyébként ez pont nem igaz. Alig 3-4 ember irogat oda aki ide is, a többség meg ide nem ír. Szóval érdekes, és elég sajnálatos, h pont az itten mag elutasító minden újdonsággal kapcsolatban. -
te kis pöcs:) -
kikérem magamnak, kérem szépen én nem vagyok egy pöcs, én már egy igazi farok vagyok
-
Huhúúú benéztem jó sok ezernyi olvasatlan hsz után.
Első megállapításom, hogy ugyanazok a pöcsök irogatnak, mint régen
Ja és köszi hbd-t.
pápá -
hová lehet egyáltalán kattintani? -
Szeretnélek megkérni titeket hogy teszteljétek a bf comm fórum szavazóját. Az érdekelne h mennyire farmolható, nem szeretném ha mondjuk 5 percenként lehetne küldeni választ, meg ilyenek.
Akinek van kedve segíteni az kattanjon ide, thx -
Aki javítani szeretné még a banner munkáját a bf community oldalon az szombatig megteheti. Vasárnap reggel kirakom a szavazást.
Link itt -
hát az 1,15 öst sikerült leszednem végre ma reggel majd még kiderül mi kell hozzá -
-
Bala10 #140255
-
Punci44444444
Nagyon jóóóó! :D -
As some of you may have noticed, we’ve been experiencing issues with players disconnecting from Battlefield servers over the past couple of weeks.
We’ve been working with several of our partners to troubleshoot and narrow down the possible culprit; and although we see the light at the end of the tunnel, we’re not there yet.
Additionally we’re pushing buttons, prodding circuits and dis- and reconnecting cables in all the right places and expect to have more information for you very soon.
Please hang in there. We have a lot of talented people working out the kinks and we’ll get this sorted so you can go back to your trusted Battlefield experience. -
Bala10 #140252 asszem 2 file kell. egy 1,15G és egy 931MB-os... ha jól emlékszem -
Jó kérdés.Nem tudom. -
felidegesít
elkezdem leszedni a 1,2 GB s setup ot erre lekapja 1 sec alatt és nem indul de törölni se tudom, a másik meg jön 5 kb/s kel a 3. meg 14 kb/s kel ...
-
elég ha ezt a v0.75 letöltöm vagy vhonnan kell alá az alap PR ? és mennyit foglal ez is mert a poe2 2 GB zavaró letöltésileg :D -
A PR-t kihagytad.A modjive szerint is 2x többen játszák mint pl. az Aix. Délután mindig van legalább 2 64-es szerver ami tele van. -
tod az nálam csak díszítőelemként működik
-
nemhogy írtál volna msnen...
-
ennék egy sztéket, vazz
-
Ami itt a linkgyűjteményben van poe az az 1 vagy 2 mert az nincs oda írva ? A poe2 höz kell vmi progi vagy csak simán külön mellérakja , és kb mennyit foglal ? -
Mai kor a Poe2 vagy az Aix. -
Valaki megtudná mondani melyek azok a modok amivel elég sokan játszánok mert hallotam itt a Fh 2 őt de azon kívül mivel szoktak még ? (mert a 2. vh ből elég volt a cod
)
-
100 kiló tiszta marha hús? :D -
n003 #140240 okké :) -
100 kg, maradhat?
-
héjj, akkó gyüvök ts :)
nyócóra? -
n003 #140237 rossz az aki roszra gondol :D -
Az kanyarlövő... -
görbe az, de valld be hogy azt szereted
-
n003 #140234 tuttam valahonnan ismerős vagy :DD nemesettle:|
kitartunk még páran :D (Sturm Drang Mivan) de mán egy csipetet a coRDHA is kezd leülni :( én kb 3hete nem indítottam el a bf-t .. fh2 peccset is letöltöttem de még nem volt időm megnézni .. talán majd ma este
... basszus a bannerba a soti csöve görbe vagy mán csak én látok görbén-pöszén?! :D :O -
Te beteg vagy?
Vagy punci került a közeledbe?