172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ott a pont! :D -
te is ilyen szögből szoktad látni négykézláb ...
-
Pont hozzá illik. :D -
Bala10 #140309 czukee a szőnyeged
-
1995:
-
Szerinted én tudom mi a gond? Örülök már annak is, hogy betudom kapcsolni a számítógépet, plusz tudok írni ide baromságokat! :) -
ujraraktam már 3 szor ugy se jo, peccset is felraktam de attol csak rosszabb lett:S -
-
szerintem valami peccses pbs kurvaannya hiba amit maga a játék okoz hogy van.
-
nekem újratelepítés oldotta meg ezt -
Passz, enegm is néha leqr. Majd az okosok jönnek, és megaszongyák. Persze ha nincs köcsög napjuk! :) -
Jujj, tényleg, át is kell mennem oda! Jó, hogy szóltál! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
valaki tudna segiteni hogy 5 percenként mér dob ki az asztalra csak ugy? -
Bala10 #140299 főleg ha modi topik az
-
Így van! Milyen q jó dolog néha átmenni más nem KK-s topikba osztani a KK-s észt. :DDDDDD -
Sokat írtál, most menj el pihenni. :D -
Bala10 #140296 én speciel az SG-ben azt szeretem, hogy a BF-en kívül van más is. :)
annyira megszállott meg nem vagyok, hogy csak a Béefről dumáljak. :)
az oldal tényleg kircsi és ha bármi infó kell böföről akkor nézem is, de a fórumja az nem az én világom. :) -
ébreggyé má föl b+ 13 éve van egér bill konzolokhoz b+
-
Bala10 #140294 csak azt hiszik, hogy jó
-
akkor rohanok joy-al célozni
inkább játszom még 2 évet a modokkal mit hogy kontrolerrel FPS-ezzek 
-
jaja a sok hülye duma.... jaj az nem úgy néz ki meg nem átlátható meg .... bakker amiért itt tejeltek ott alapból benn van sőt még több funkció, kettő ott Running a moderátor nem gz8 (nem mintha más modival bajom lett volna eddig) de akkor is más tészta... 3 ott arról dumálsz pl a kk totyikban amiről akarsz... szerintem csak a hozzászólás mező méretével van gond( véleménym szerint indokolatlanul nagy a mező) de addig kell sirni a maki királylánynak amíg megsajnál és tuti megcsinálja... na mindegy mindenki od jár ahhova akar csak ha már valaki veszi a fáratságot szabadidejét arra fordítja hogy legyen egy valóban BF komunti akkor legalább kipróbálom milyen az új puni... -
nnna a konzolos kecsegeknek már jó ...
-
Köszi a helpet már szedem
-
Jah Running, nem csesztetni akarunk, csak megoldást találni arra, hogy jobban működjön az oldal, a fórum, hogy tényleg áttérjen mindenki idővel oda -
Akkó töröld ki. :-)
-
az se sokban különbözik egy phpbbtől, kb ugyanazok a hátrányok ugyanúgy megvannak...legalább ne dezinformáld szegényt :) -
Igen kell. Itt van hozzá -
Tegyé fel egy Invision Power Boardot a 2.0 ingyenes.
Mint az SG, meg HWSW fórumok.
Link... -
Hát felraktam elindult csak úgylátszik mapokat nem installált mert az összes PR szerver mapja hiányzik és singlében sincs 1 se szal még kell rá 1 mappack ? -
PR_0756_core_setup akkor ez már a 0.75 öt is rakaj magától nem ? -
Háááát, van benne valami sajnos. Nem egy ismerősömnek van ilyen meg olyan diplomája, de nem tudott a saját szaRmájába elhelyezkedni, most a cellcompba futószalag mellett dolgozik, és ventilátorokat rak össze, hogy eltudja tartani a családját. -
hijába tanúsz életed végéjig eccer te is egy gyárba végzed a sor mellett 
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Forgetten hope2 te láma! -
ez e :) -
a baj ott kezdődik, hogy jövőhét kedden van egy nagyonköcsög vizsgám, addig nincs nagyon időm csapkodni, amíg meg nem vagyok meg vele, addig pedig hiába mondogatom az előnyeit, úgyis csak működés közben látjátok majd, addig tök felesleges pofáznom róla :)
a phpbb egy nehézkes böszme szar, külön kell hozzá regisztrálni, nem lehet normálisan beleintegrálni az oldalba, etc, etc, a sok egyéb technikai fasságtól most megkímélném inkább az ittenieket, a dzsúmlával szintén hasonló gondok vannak -
ésezmiez?
-
Naugye b+. 1 éve ugatom.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kipróbáltam tegnap az efhát. Há az milyen gyó lett köcsögök! Gyertek efházni! -
Tudod az a gond, nem mindenki olvasgat ugyan arról több oldal fórumán. Mert itt is, és ott is ugyan az megy. Csak az szebb, de, bevallom őszintén neked, ez jobb, legalábbis megszokott. Oldal viszont igen jó amit csinyátá.
Ám lenne egy ötletem.Legyen ott fórum cimszó, minden egyes játékhoz, plusz a komjunésönhőz és a KK vs ...-hez, de ide mutasson mindegyik az sg megfelelő topikjára. Hisz minden bf topik a KK tulajdona. -
Te kodláma te!