172102
  • JAG1
    És hol van belőle Gyurcsánypapa?
  • Korpsweb
    maradi... "2008-at írunk" :D
  • Kovács legény
    és kabe
  • Kovács legény
    jaja ahogy írtam tipográfia egyes:)
  • schrank
    hogy lehet egy szentképet grafiti betűs címmel ellátni b+
  • Metalmilitiakid
    Tök jó nem tudod berakni csak harmadjára , végre sikerül erre (legalábbis nálam ) nem lehet megnyitni , FATAL ERROR MYSQL ... király
  • Korpsweb
    Na ti kis köcsögök!
    1. Elösszőr is az okoskodjon aki lerak valamit az asztalra!
    2. ESL-re annyira nem lehet szélsőjobboskodni, sztem ez még diszkrétebb...
    3. Shrank te egy buzi vagy :)
    4. Zolly & Bala jófej xD
    5. Klegény este átküldöm a cuccot...

Hajrá Magyarok! :D
  • tonyr #140785
    szvsz:
    magyar térkép (mostani), piros-fehér-zöld-re festve, benne a cimer (angyalok nélkül)
    font/irás lehet, ha kell...pl terepszinü...
  • tonyr #140784
    wellcome in the jungle... :P
  • schrank
  • Szathy
    Fáááákkkkk

http://imageupload.com/out.php/i128032_vd337.jpg
    http://imageupload.com/out.php/i128033_Nagymagyarorszg.jpg
    http://imageupload.com/out.php/i128034_Nagymagyarorszg2.jpg
  • Szathy
    Na, akkor még egyszer:

"Szerintem az összkép valahogy nem jó... Ahogy Klegény mondta, elég nyers még a dolog, ezért mutatok pár, szintén 1920 előtti/közbeni ikont, amelyek művészibbek és maguk öltöztetik a képet:

1. A magyar harcos. Akár elég csak a feliratot kicserélni, mert témájában is illik a dologhoz:

2. Nagymagyarország. Nem sokat lehet hozzáfűzni, ez a kép önmagában is gyönyörű. A Team Hungary felirat pedig elfér Fiumén és Erdély alatt.

3. Nagymagyarország másodszor. Ezen a képen rengeteg a lehetőség, mivel egyszínű a háttér is. Helyette be lehet tenni a piros-fehér-zöldet vagy egy árpádsávos lobogót, míg a feliratnak ott találsz helyet, ahol csak akarsz.

"

Csak azért Nagymagyarországos képeket kerestem hirtelen, mert a te címered is az egyesített nemzeté volt még anno.
  • Szathy
    Na, akkor még egyszer:

"Szerintem az összkép valahogy nem jó... Ahogy Klegény mondta, elég nyers még a dolog, ezért mutatok pár, szintén 1920 előtti/közbeni ikont, amelyek művészibbek és maguk öltöztetik a képet:

1. A magyar harcos. Akár elég csak a feliratot kicserélni, mert témájában is illik a dologhoz:

2. Nagymagyarország. Nem sokat lehet hozzáfűzni, ez a kép önmagában is gyönyörű. A Team Hungary felirat pedig elfér Fiumén és Erdély alatt.

3. Nagymagyarország másodszor. Ezen a képen rengeteg a lehetőség, mivel egyszínű a háttér is. Helyette be lehet tenni a piros-fehér-zöldet vagy egy árpádsávos lobogót, míg a feliratnak ott találsz helyet, ahol csak akarsz.
  • Szathy
    Grrrrrr
  • Szathy
    Szerintem az összkép valahogy nem jó... Ahogy Klegény mondta, elég nyers még a dolog, ezért mutatok pár, szintén 1920 előtti/közbeni ikont, amelyek művészibbek és maguk öltöztetik a képet:

2. Nagymagyarország. Szó se róla, gyönyörű ez a kép, a Team Hungary felirat pedig elférne Fiumén és Erdély alatt.

3. Nagymagyarország másodszor. Hasonló megvalósítás, több tiszta felülettel. Háttér lehet a Nemzeti Zászló vagy egy árpádsávos lobogó, a feliratot pedig oda teszed, ahova akarod.
  • Bala10
    csak a hátteret sötétítettem meg keret, de én is megpróbálok egyet készíteni. :)
  • schrank
    ájjunk meg egy szóra mióta van neked állásod ?
  • schrank
    egy hittancsoportnak elég ez a kivágott jehova tanúi újságokból összeragaszgatott frakk a macskákréme technológia de könyörgöm 2008 van ...
  • Kovács legény
    nekem nagyon nyers, a címer jó, tipográfia egyes üljön le:) ez a betütipus egy vicc újsághoz illik. Egy sima vagy katonai jobban nézne ki. A háttér sem tetszik egy normális lobogó jobban illene a címerhez, de ha ragaszkodsz ehez akkor azokat szineket használd ami a címerben van és máris egységesebb lesz.
    Szivesen segíteék de meloban nincs psem otthon meg netem, így marad a kritizálás:)
    lehet péntek este megpróbálom összerakni, a címert priviben küld már át lécci
  • Zerénd
    Nem volt ekkora eső mostanában, de volt már rá példa ilyenre.
  • Zerénd
    Baszki ez q jó! Nagyon de nagyon és annál is jobban tetszik! :D
  • Korpsweb
    csao, kéne a Team Hungary-nek egy fasza logó, én ezt dobtam össze, ha valaki tud jobbat harjá! Thx!
  • koschwarz
    dús legelők...erdők-mezők...
  • schrank
    a vak ...
  • koschwarz
    segíccsék megvakútam!
  • schrank
    "bozontosbirodalom" és akkor én vagyok a szexuálisan kreatív mi te kis gedeonbácsi
  • Bala10
    neked is jó munkát
    csak linkben merem... 18+!
  • schrank
    jó liftakna szivattyúzást
  • Zerénd
    vehehehehehehehehehe
  • OrionHungary
    szerelem első látásra
  • joebacsi
  • JAG1
    :-DDD
  • schrank
  • Bala10
    hííjááá!
  • schrank
  • Bala10
  • JAG1
    Nem olyan rég még annyi volt, de mostmár nem kötekednék vele a helyedben...
  • schrank
    60 kilósan én a hejedben még lezuhanyoznék 49-szer
  • Bala10
    dehogyisnem
  • schrank
    kussojjá én legalább nem csak női pózokba tudok elmenni mint egyesek ...