172102
  • nandorb
    Jobb klikk az ikonra,majd propertises vagy mar mivan legalul, es ott compatibilis mode,ott kipipazod a run as admin... es OK-t nyomsz a vegen:)
  • JagFater
    Nem olcsó egy ilyen tanfolyam...
    Meg ha jól tudom, olyan, hogy rendszergazda már nincs is. Rendszerüzemeltető okj-s tanf. van. :-)
  • Bogdogege
    Rendszergazdaként ,hogy a pöcsbe kell elindítani a játékot?
  • Axl Rose
    Első kanyarban VGA driver frissítéssel kezdenék...
  • Metalmilitiakid
    szépen mondva elbaszottsokmindetől :D olvasd végig fent a FAQ ot hamár ottvan aztán ha az se segít akkor pl, írd le milyen oprendszer, vga .... ennyiből nem lehet segíteni
  • fighter111
    Heló!

Van egy problémám a játékkal. Eredeti DVD-ről felraktam a játékot, és mikor el akarom indítani, behozza a indítóképet, és aztán kilép az asztalra. Ez mitől lehet? Légyszi segítsetek! Előre is kösz!
  • JagFater
    2. oldalon melisa ott van a szeren vazze....
  • jappy
    Ezzel zárjuk is le a témát. Kulturált módon zártak ki. Jobb, hogy így alakult, gondolom Te se akarnál úgy játszani, hogy 5ből 3an nem bírnak. Ez van. Attól még ugyan úgy lőhetünk bármikor. A hun ts mindenkié kivéve kennyt:-)
  • Beers
    A 3. nem gyenge!
    A nemnormális állatok :D!
  • JagFater
    Állat...
  • n003
    :))
  • nandorb
    Hát ezt igy nemtudhatjuk... Meg nem is érdekes, 1alap dolog miatt amire majd rájöttök késsőbb,ja és ki mit gondol rólam egyáltalán nemérdekel...

McKenny:Hiába vagy pro meg mittudom én mien jó játékos mit érsz el vele? Kinek dicsekednél vele,mikor még 1haverod sincs nem csajod.

Másnak meg további jó szórakozgatást a saját számlájára,ja meg jó szavazósdit.
  • Boxer HUN
    Annyira már nem belügy, mert már korábban meg lett szellőztetve (valaki által). Amúgy meg had beszéljen magának... ha ez szórakoztatja őt.
  • endrodiz
    nem mellesleg az IRAMot sem önszántadból hagytad ott, mert miért játszanál lámákkal...papparappara...
    ettől az én szememben se több nem leszel, se kevesebb, csak vicces ahogy játszod az ÁSZt :D
    a 7th-s ok meg tényleg a 7th belügye szerintem is.
  • Boxer HUN
    Csak azért volt ennyire nyilvános ez a belső szavazás, mert egy olyan dologban kellett döntenünk, ami mindnyájukat érintett.
    Kiírhattam volna csak az "öregeknek" is, de félő, hogy még ennyire sem lett volna megosztott a szavazás eredménye.
  • HTS s3rg1nh00
    szerintem meg a klán belügyeibe csak a tagoknak van beleszólásuk,szal köszi az eddigi hozzászólásokat.
  • nandorb
    A 7th-s dologhoz hozzá teszem,jó volt játszani a velük,csak sajnos hogy igy kivágjonak vagyis olyanok szavazzanak ki akik próbaidősök UNFAIR...
  • nandorb
    Nyilvan valo,mert hogy miert jatszanek lammakkal mint 1olyan clan mint IRAM ahol zaszlo huzgalasbol al a jatek,es mikor leverik oket kick-el bannal fenyegetoznek... nemtom mi ertelme van... a 7th-s temahoz meg mikozod...

Azt hogy beszolok az 1 mas dologra tartozik vkinek. vagy vkit. megvadolok az 1is 1alapon van.
  • Herold
    Ki van rekesztve, azért ilyen dedós.
  • atomboy
    A tobbiek mar kigyogyultak ebbol a dedos jatekbol... :p
  • Boxer HUN
    Ha tudom, hogy nem kell senkinek, nem rohantam volna ennyire...
  • Boxer HUN
    TÉK.
  • Boxer HUN
    lesz...
  • Boxer HUN
    most...
  • Boxer HUN
    hogy...
  • Boxer HUN
    lehet...
  • Boxer HUN
    vagy...
  • Boxer HUN
    De lehet, hogy bennünk van a baj... nem tudjuk produkálni az általunk támasztott igényeit.
  • Boxer HUN
  • McKenny
    j
  • McKenny
    túl hág volt
  • endrodiz
    Atteee ne dőlj be Nándinak... nem lenne ő rosz gyerek, csak hát.... talán nem véletlenül kellett mennie az IRAM-ból is. Nyilván van oka a 7th-s történetnek is, még ha csak a Nándi "verzióját" ismered is.
  • Boxer HUN
    ...ki van rekesztve. Mondjuk, ilyen felfogással nem is csoda.
  • havercsotány
    most nem értem a szavazás egy demokratikus cucc mi az anyfranc bajod van neked?
  • Metalmilitiakid
    hát te sem vagy már humor herold ...
  • Boxer HUN
    Ha csak ezt vetted le a történetből, akkor én rád szavazok...
  • Herold
    Mondjuk szavazzatok arról ki a hülyébb. Aki lecsíterezi egy klántársát, vagy az aki emiatt ki akarja rúgatni őt a klánból.
  • Boxer HUN
    ne szóljál bele, ha nem tudod az előzményeket...
  • SigS
  • HTS s3rg1nh00
    na megjött humor herold.