172102
  • JAG1
    Nem...
  • Vadembör
    Nem tudnál érthetőbben válaszolni
  • n003
    az nem hunta?! :DD mert Ráning a fődiktátor-dominátor-banáninsertor! :D
  • schrank
    a GERTs nek a szinkronizált változata
  • Vadembör
    Engem érdekel le is szedtem már a dcont. De mi az a HUNTs?
  • schrank
    ha nálam alszol használhatod a netemet de csak a kábelemen keresztül
  • Kovács legény
    nekem tetszik az ötlet, sajnos nincs netem, mennék szivesen:(
  • Kovács legény
    BF42re volt a DC, BF2 re meg a DCon, lényegében DC2
  • Running
    Ebben van capture the flag ami nekünk kell és mint említettem gyorsabbak a homokfutó és még sorolhatnám, de nem fogom, akinek nem tetszik a rendszer az nem jön és kész.
  • Énvagyokazapád
    ilyen is van hogy dcon? :D
    én a desert combatnál lemaradtam, és azt hittem arról trécseltek Oo
    na sebaj, akkor is poe2 foreva :D
  • teddymac
    innen gyorsabban jön :
    http://www.gameupdates.org/details.php?id=1481
  • schrank
    annyival nem jobb a dcon mint amennyien ez miatt nem fognak fersenyezni menni -> nem kell mod
  • Running
    A horda szerver ma átáll bf2-re, majd megpróbáljuk törni és feltolni rá a dcon-t 0.16b verziót. A térképeket a héten átnézem és próbálom megcsinálni, habár nem garantálom mert sokat felejtettem.

Akinek nincs meg a dcon az szedje le innen:
    http://totalgaming.filecloud.com/files/file.php?user_file_id=585264

Természetesen majd a térképek is kellenek, kiteszem a linkeket arról amik már működnek.

Gyűjtsétek az embereket és készüljetek mert csapatversenyek is lesznek, különböző kategóriákban (heli, repcsi, tank, autó).

Akinek nincs jogosultsága a HUNTs-hez, vagy kérdése, panasza van, keressen meg.
  • Game Hunter
    Ja elneztem!Sry Project Reality mod-rol volt szo. :)
  • Game Hunter
    ITT azt irjak, hogy Coop/Singleplayer
    Removed team lock settings on all single player and coop map versions. this should fix most of the crashes in sp/coop mode
  • Kovács legény
    nem hiszel nekem köcsög?:D
  • schrank
    vakációs , éreccségin bukó, nyáriszönetben nyári gyakorlatot nem vállaló , muterékat lejmolós és derűs meleg napsütéses nyarat ...
  • mNzJean
    Nem olvastam vissza ,tényleg elmarad a soproni lan?
  • Korpsweb
    vooow... ez nem lehet a Fuji, hisz ő csak fikázni tud xD Elrontja teljesen ez az iskola... :)
  • HTS s3rg1nh00
    az acc szerveren.
  • schrank
    EA DE -t írd be a keresőbe
  • Vacsora
    Melyik szerveren toljátok srácok?
  • schrank
    könnyű kiszámolni : (ping/internetes válaszsebesség) x 60 = ...Km
  • Zerénd
    Érted te ezt! :D
  • OrionHungary
    engem a bekapás érdekelne na jó ha a székesfőváros 40 km-es körzetében lesz a lan én jövök célpontnak
  • Running
    He? nem érteni mágyár, a többiek meg kapják be, b34
  • schrank
    szerintem se legyen mod max spéci pályák alap gammára vagy mehet vissza specnáz kerget teroristát sikátor futásra kodnégybe
  • schrank
    egeem édekee de ne is ámoggyá róóa ho regisztáok
  • theodor
    tud valaki arról valamit, hogy a US Marines kiegészítő benne van e a PR új patchében? meg a muttrah city v2.0?
  • Fujiryu
    Menő az új HEG logodesign
  • Fujiryu
    Egyszer voltam ilyenen.Helivel el alameinen.na az jó buli volt.Vmi táskát kellett megszerezni.Az még engem is visszahozna :)
  • Zerénd
    Rögtön bele is vágok a közepibe. Mostanában egyre nagyobb a nyomás rajtam amiatt, hogy nem rendezek megint "fun" versenyeket, ahogy régen a bf2, és dcon idejében. Nekem is hiányoznak a régi mókák igazából, de elég sok mindennek teljesülnie kell, hogy ez összejöhessen. Pl: Horda szervert átlőni bf2-re, dcon-ra és megtörni, térképeket valakitől megszerezni, vagy újra átalakítani. Ezek nem kis melók, de megpróbálom megoldani, ha lesz elég érdeklődő az esemény iránt. Nem akarok senkit se megbántani, de alkalmanként 12+ résztvevő alatt el sem kezdeném, szóval olyan 20-30 közötti aktív érdeklődő szükséges ahhoz h megpróbáljam.

Pár sorban ugyan ez te sajátirásbaszerelmes teeee! :D

Megutáltam a kodot, visszajönnék hozzátok IGAZI JÓ játékot játszani, vagy más versenyeket lezavarni.Kocsi, heli, tank stb stb. Szerver még van, át is tudom állítani egyszerűen ha kell dcon. ( nem kell!!!!!!!!! ) Szeretném ha sokan lennénk, minimum 13-an.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Vadembör
    Itt csak 0,15 van. Filefronton meg 0,16b. Minkettő 800 mb körüli. 0,15 is kell vagy elég csak a 0.16b?
  • Bogdogege
    Akkor te már ki is estél , szevasz
  • Énvagyokazapád
    de akkor már poe2 is :[[[[
  • Running
    www.desert-conflict.org/
  • Vadembör
    Desert COnflicot hol tudom leszedni?
  • Vadembör
    Amit én próbáltam eddig az a Point of Existence 2 és a Forgetten Hope 2. Ezeket nézd meg szerintem tetszeni fog. Alap játékkal csak internet nélkül játszottam és kijelenthetem szart sem ér. Desert COnflicot még én sem láttam. Van hozzá szerver?
  • n003
    meer mán öreg f.sz vagy :D
  • JAG1
    Jobb lenne FH2-ben bicikli versenyezni, vagy traktor roncsderbizni. :-)