172102
  • schrank
    ".... hiába annyi légy nem tévedhet "
  • Zigdris
    Felnézek én is a szerverre :)
  • Promi #145674
    Meg annyi,hogy nem veletlenul jatszanak meg a mai napig oj sokan a cs -vel.
  • Promi #145673
    Ott a pont, en is igy vagyok vele.
  • schrank
    nnnna ma megin ki vót a király ...
  • SigS
    BF2 összetett játék. Mivel te/ti főleg infantryztok nem is csodálkozom ezen. Viszont ha én inf-zni akarok, elmegyek CS-zni mert azt arra találták ki..
  • HTS s3rg1nh00
    le lehet azt szedni iglával is,ha nem figyel...mobillal meg pláne(Boxi ennek mestere)
  • OrionHungary
    nem tudok repülni engem azzal is lelőnek vagy leesek magamtól... mondhatsz bármit a légvédelem elég gyatra a játékban még a mobil AA jó valamire de ha spotolva van gépfegyverrel szétszedi azt is a repülő
  • OrionHungary
    azaz
  • SigS
    Következő körben nálad lesz a mindenvivő...
  • Solid Snake
    DZSIHAAAAAD
  • OrionHungary
    azaz dzsungel, mocsár, csónak, tow, sunnyogó sniperek
  • OrionHungary
    ja songua nem rossz főleg azt szeretem mikor 2 csapatszállító helivel bandázunk azt légicsata srawal meg mindennel ami az ember kezében van szórni a másikat közben meg huzzák a technikát a szerelők
  • koschwarz
    azt én is megszerettem egy idő után, először kifejezetten utáltam, de aztán azok a tow-ok amivel a csónakokra lehetett vadászni, meg sunnyogni a pálya szélén...megkedveltem (ez az, ugye?)
  • Bala10
    mégis, mostanában mindig repcsis mapok vannak. :( és meghalok állandóan.
  • dronkZero
    Ja, ezeket szeretem én is. 32-es méretben.
    De úgy jó még a Dragon, Oman, Zatar is. Ezeken még teljesen játszható a földön, meg gyalog. Mondjuk az Oman necces a SU-val... Na meg amit mindenki utál, nekem az a kedvencem: Songhua. Rinyál a sok faszláma, hogy ködös, meg dzsungeles, meg nincs semmi repülő/heli. Hát, ja, ott az ember számít, nem a gép. Meg mellesleg lófasz ez, nem dzsungel, Vietnámhoz képest... :D
  • koschwarz
    nálam ez ilyen ciklusonként váltakozott (mármint nem havibaj-ciklusonként)

infantriztam orrba-szájba, majd meguntam, és conquesteztem, majd meguntam amikor agyongyaláztak a repülők-helik...
  • OrionHungary
    nálam legjobb pályák mastur, sharki, karkand, jala. a helit meg 2 vodnikkal ki lehet csinálni elég gyorsan annyira nem para
  • OrionHungary

az utosó 25 másodpercet imádom nagyon beleélik magukat a srácok
  • OrionHungary
    valami ehhez hasonlo gyalogsági légvédelem elkelne a játékban ami repülőket is leszedi
  • atomboy
    A 7th-nal nem tapasztaltam ilyensmit, sot, elveztem is a jatekot, igaz, max 2 orat jatszottam. Es epp az inf miatt untam meg a BF2-t a nyaron, utalok sokat maszkalni gyalogoskent.
    Koszonom is Boxernek, hogy teremtett egy jo szervert, es remelem, az adminok igyekszenek majd korlatozni az altalad irt buzulasokat.
  • OrionHungary
    megnéztem az opk oldalt ott se játsza le a videót de még opera se mindegy megpróbálom majd otthonról...
  • dronkZero
    Mondjuk ezért rühellem a 64-es mapokat. Sok a buziköcsög pilóta.

32-es mapokon annyira ez nem jellemző, legalábbis gyalog nem szokott nagy gáz lenni a repülő. Az is igaz, hogy főleg azokat a mapokat szeretem 32con-ban, amin nincs repülő, hát még amelyiken még heli se.

Csak ott meg a sok faszláma pilóta meg a tankért tékázik...
  • Bala10
  • OrionHungary
    bazz nem tudok képet mutatni mert megint zárolták a tárhelyem nem rendeltetésszerű használat miatt
  • OrionHungary
    most néztem meg IE ben és ugy se megy 1 perc dobok be képet
  • uHs Gerzson
    Érdekes nálam pedig megy és FF-t használok :S

Talán a hivatalos oldalon megtudod nézni.
  • OrionHungary
    FF természetesen, nem vagyok elég bátor hogy IE-t használjak
  • OrionHungary
    jó az infantry abban kevésbé lehet cigánykodni mint a konkvesztben hogy felmegyek egy szerverre azt van egy überskilles f@szláma aki kb egyedül játszik a 30 embrből mert szerzett egy j-10 et azt kicsinálja az egész szervert se földön se levegőben nem lehet vele ellene mit tenni mer nála van a mindenvivő...
  • uHs Gerzson
    FF vagy IE alatt nem megy?
  • OrionHungary
    köszönöm én meg cserébe kiolvastam a community oldal hireit csak az opk videót nem játssza le valamiért pedig az érdekelne
  • OrionHungary
    nagyon jó kis szerverek ezek és sok magyar jár fel... nincs buzulás
  • atomboy
    Blahh, mindketto inf... -_-
  • schrank
    nnna mi van kirepült az isiből a fiatalság az építkezésen meg nincs nethozzáférés ?
  • Running
    A community oldalra kitettem a két szervert hírbe, ha valami nem megfelelő szóljatok.
  • schrank
    ezek buz; szerverek buz; szabályokkal buz;knak
  • OrionHungary
    akkor már ezek is mehetnek a fejlécbe kérem tisztelettel
    =SKY= Infantry Only Server 80.64.134.76:16567
    <SHS> Ranked Inf [HUN] 80.64.134.69:16567
  • schrank
    az nem az eledelük hanem egyfajta rituális társasjáték ami során az öregek bosszúból összeszabdalják a fiatalok fütyijét mert nekik is régen
  • Boxer HUN
    ...körül...???
  • n003
    aha jól elnéztem :DDD