172102
  • Running
    Látom már elkezdődött a marakodás. Nyugalom srácok, még csak a kezdő fázisban vagyunk. Ahogy nézem nem a magyarokon fog múlni a meccs, mert megleszünk.
    1. Infantry vagy conquest kérdés: szerintem tök mind1, habár karkand tényleg egyszerűbb. szerintem lehetne ez is az is, ha van ellenfél és rábólint. Ha conquest lesz, jó előre le lesz osztva melyik squad kb mit csinál, és kik vezetik a járműveket, légi egységeket, így nem lesz vita meg sértődés. mindenesetre erről kiteszek egy szavazást, h képben legyünk valamennyire.
    2. térkép választás nem csak rajtunk múlik, szal értelmetlen még ezen pörögni.
  • Tresh
    inkább ő, mint te...
  • Beers
  • Zerénd
    Ja és te vinnéd a helit mi? Főleg ha oman lenne?
  • Zerénd
    Mióta spawncamp az te fasz!
  • Ben007
    én mondjuk egy olyan tankban érezném jól magagm ami kivédi a helik meg a repcsik támadását
  • Tresh
    büszke lehetsz a spawncampre kis pöcs -.-
  • Tresh
    ez a baj, hogy kibasztok mindenkit aki tud játszani, marad 1-2 láma aki 1 évben 1szer játszik bf2-vel(akkor is hamar kilép mert szerinte mindenki cheater meg láma, pegig ő az...), waron meg csak lesnek hogy már nincs zászló, és jön a cheaterezés...
  • Fujiryu
    Na ez az ahol nagyott tévedsz.Majd valami hihetetlen tehetséges modbajnok fog beülni a járművekbe, aki megunta a bf2-t mert szar a hitreg és senkit nem tud lelőni.De a communityben sok a haver és van támogatás...

Mondjuk egyszer ez a 32v32 móka conqban működött(2142 lan), csak ott kemény vezetés volt.Remélem Runningnak még megvannak a tökei, vagy eltette a nővéoperálása után :)
  • n003
    ezt a bf community szervezi .. vajmi kevés esélye van annak hogy te vagy valamelyik sosemlátott haverod döntsék el ki ül vasba :|
  • bakvarnyu
    Operation clean sweep, az olyan szép pálya. Azt meg kit izgat, hogy szopnak rajta az amcsik
  • GameOverrr
    Felnőtt emberek vagyunk, azért valahogy csak sikerülne megállapodni. A többség már 3 éve játszik, szvsz mindenkinek van már annyi tapasztalata, illetve kell lennie annyi önkritikájának, hogy megítélje, hol a helye, és hogy milyen járműben érezné magát alkalmasnak (jobbnak magát másoktól) arra, hogy ne az ő lámasága miatt szívjon másik 31 játékostársa.
  • REPS0L
    szakadjále a helis képességeimről :D

• Maak
    ja mer jo vagy helivel...hulyegyerek
  • ZTM
    Jobban jársz a mesztelen képpel
  • REPS0L
    én is menni akarok amúgy a lámulásommal
  • schrank
    ha nem vesztek be a csapatba beszúrok egy mesztelen képet magamról
  • Ben007
    mindenki mást akar DE HA NEM LESZ WAKE!!
  • REPS0L
    legyen poe2 -.-
  • jappy
    ha nem kubra lesz én belefosok az egészbe:-9
  • schrank
    ha karkand lesz rám neszámíccsatok szemetek
  • Fujiryu
    Azt lenne nehéz eldönteni kié legyen a jármű.Szóval marad a 64es karkand
  • Ben007
    szerk: nyelvtanból mindig is hármas voltam (és most is...)
  • Ben007
    az első kettőt kivéve ez másról is elmondható pl: nőkröl
  • GameOverrr
    Ha conquest, akkor én is nagyon szívesen megyek (meg még 2-3 ismerősöm), egyébként nem. Tudom, hogy itt a nagy többség infantryban gondolkozik, de szerintem lennének itt még rajtam kívül jó páran, akik el tudnának képzelni egy hamisítatlan járműves csihipuhit. Annyian biztosan lennénk, ahány jármű egy 64-es mapon van, a többiek meg nyugodtan infantryzhatnának kedvükre (értsd: szophatnák a nagy f@szt bokorugróként) No, nem is, a viccet félretéve szerintem az is hatalmas fun lenne, szóval a magam részéről teljes mértékben támogatom egy conquest 32v32 fun war szervezését is.
  • schrank
    könnyen tisztán tartható
    nincs hangja
    jó fogása van
    ha nem akarom hogy elmenjen csak hanyattvágom ...
  • OrionHungary
    gondolom a teknősszex csak azért mozgattam meg a fantáziád mert köztudottan hosszú életűek így viszonylag könnyű koros partnert találni
  • schrank
    atomboj unta hogy teknőskúráskor állandóan kikopik a padlószőnyeg ezért ráspaniferezte ezt a kiskocsit hogy gördülékenyebben teljenek a hósszú téli éjszakák
  • havercsotány
    itt valaki biztosra ment:)
  • OrionHungary
    mi történik itt amugya?
  • OrionHungary
    barátságos egy környék
  • schrank
    a szennyvíztisztító telep is szabadon bejárható mégse akarja senki
  • JAG1
  • atomboy
    Palyaverseny?
    TDU-n nemcsak korozni lehet, 1000 merfold szabad autout all rendelkezesre. Es nincs lathatatlan betonfal, ellenben jo sok speci verda van.
  • OrionHungary
  • uHs Gerzson
    Dögöljenek meg a konzolok :D
  • OrionHungary
    kib szép a grafikája... tetszettek az előző részei is máramennyit én játszottam vele
  • REPS0L
  • schrank
    nézzétek szegénykének a tekintetét
  • atomboy
    ha már 4 kerek