172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
BiSeX volt beírva a prefixbe , megkérdeztem tőlük ,hogy viszonyulnak a mássághoz utána már nem kelletem
-
n003 #147003 arra mán nem emléxxem :( de mindegy is akár kint volt a prefix akár nem tag VOLT :| -
Klán jelzéssel bukott meg? -
n003 #147001 mennyit adtak vóna? teljes havi zsebpénzüket?? :DDD -
Engem a múltkor le akart szerződtetni valaki a pyro-ból , ijedtemben le is töröltem a játékot .
-
Hans von Luck #146999 Ezt sajna most meg nem tudom, de megkerdezem majd Manchestertol, hogy miert szerepelt a neve...Venator nalunk volt regen, nem csalonak ismertem, de hat ezek szerint ez megvaltozot... -
Animus Venator tök mindegy miért, hogyan mivel leszarom, de csalt. Egy buziszáju retkes faszfejü csaló mindig is az marad! Animus Venator a szemembe egy senki, ha tehetném a kezeit tördelném szilánkosra! Ez a bf basszátok meg! Aki csalni akar az menjen kodozni vagy csézni faszopó rühes banda! De ne feledkezzetek meg arról a tényről sem, hamár szóba kerűlt, Wolfguy is egy faszopo csaló csira! Ide tudom sorolni, ha jól emlékszem sztivet vagy a rák a neve annak a csirának is. Leszarom ha csak egy célkeresztet tett be a játékba magának! Csaltatok, ezért egyszerűen senkik vagytok! -
viggyázzál mert könnyen újraélszthetnek hátulról ha komiszkodsz
-
n003 #146996 sajnos ez nálunk is előfordult már hogy valaki kíváncsiságból felrakott valamit és bukott :(( ezért nem biztos hogy el kéne ítélni az egész klánt -
Most őszintén.
Aki klán jelzássel csal, az vagy ekkora fasz, vagy mert a klánban ez megszokott dolog.
Egyik eset sem a klán javát szolgálja.
Ha ekkora fasz, hogy került be? Ha meg megszokott, akkor...
Inkább nem írom le. -
Hans von Luck #146994 
En is ennek a hive vagyok es maradok tisztelettel... -
Nemhát.
-
Nézd Orion, nem kell csalónak lenni ahhoz, h valaki képviselje őket. Valakinek a szar melót is el kell végezni.
-
n003 #146991 és te volnál azaz előbukkan? :DD te kis te 
-
B+ megtámadott egy légy. 
Szal azt nem én írtam. Egyébként még a fénykorban nagyon kellett vigyázni, h az ember olyan tagot vegyen fel aki tisztességes, és maradjon is az, mert ha nem akkor csúnyán leköpködték az embert, meg a klánt is. Szal ne vedd magadra, ez csak egy ősi megszokott bf scene szokás. Amolyan célzás és biztosíték arra, hogy normális csapatok alakuljanak ki.
-
nem is szeretnék a csalók érdekképviselete lenni -
Miért lehet h így volt. Én simán el tudom képzelni azt a szitut, hogy pl noob este hazamegy, leül gépezni, majd valaki előbukkan a sötétből és szexuálisan kényszeríti, hogy tőőcsön le csalást a béefkettőhöz és buktassa le magát. Mindezt azért, hogy megalázhassa a núb klánját, vagy kitiltassa valami cébés kupából, vagy ladderből.
-
Hans von Luck #146987 Jaja, de a szoveg vegen altalanositva a 4 klanra, en csak arra reagaltam:
=SKY= sinkosamu8472HUN
HRC*** |MusT@nG|HUN|
@TKM@ Tomi10
LA* [HUN]Manchester
Hát ennyit az "új" nemzedék játék tiszteletéről. Szememben mind a négy "klán" elvágta magát, és bízom benne, hogy nem futunk össze a mi szervereinken. -
n003 #146986 oké megértem DE akkor menjenek fel a a saját lezárt szerverükre iktassák ki a pb-t és próbálják ki de ahogy Jag is mondta "Ha valaki klán jelzéssel csal, az azért elárul valamit..." -
Jajjmá' ezt te sem gondoltad komolyan...
Nem kell őket védeni.
Csaló gecik és ennyi. -
Videókat nézel róla, vagy használod, az nem mind1 Orion.
-
Pisztolyt nyomtak a homlokához, vagy elhagyta a barátnője és minden mindegy alapon, sírva, részegen játszott és hát mellényúlt, véletlen töltötte le, a pb frissítést szerette volna...
:-D
Ha valaki klán jelzéssel csal, az azért elárul valamit... -
Nincs semmi olyan körülmény ami indokolná azt, hogy valaki multiban csalással igyekezzen jobb eredményt elérni. Szerintem. -
pl kiváncsi rá hogy milyen lehetőségeket biztosít a csalás hogy felismerje ha valaki más használja. én pl youtubon szoktam a csakó videókat nézni hogy megismerjem a csalásokat, csalókat -
Nem is rólatok volt szó.
-
n003 #146979 "de szerintem nem kell ennek a dolognak nagy jelentőséget tulajdonítani mert nem tudhatod milyen körülmények között vagy miért használta"
ezt most fejcsed ki de részletesen mert én nem tudok ojjan körülményt ami feljogosítana bárkit is arra hogy csaljon??? :| -
én 2005 ősze óta játszom a játékkal és sohasem próbáltam ki vagy használtam csalást.. de szerintem nem kell ennek a dolognak nagy jelentőséget tulajdonítani mert nem tudhatod milyen körülmények között vagy miért használta... a másik meg hogy van egy pár olyan magyar név aki nincs fent a pb listán de biztos hogy nem "original" játékkal játszik -
n003 #146977 a pyro klánról beszéltek szerintem .. az hogy csalt valaki la* prefixxel azt majd ti elintézitek :| -
Hans von Luck #146976 A tobbseg nalunk 20 ev felett van baratom, pl. en 28 vagyok, a Leader 33 eves...a tobbi alvezer is 20 ev feletti... -
Hans von Luck #146975 Manchester neveben nem tudok nyilatkozni, de hiba lenne 1 ember alapjan megbelyegezni a klanunkat... -
n003 #146974 jahh köszönjük a thc-gbc-nak/nek (majd a Fúdzsi megmondja melik jó ide) inf gyakwart :D -
10 éves kis pöcsök, és nem olyan neveléssel mint amit mi kaptunk anno. Ennyi. Persze van ellenpélda is, mint pl Wolfguy, akiről csak jókat lehet elmondani...nem is keveset. -

Valaki mondja már meg, de komolyan, hogy mit élveznek abban, hogy csal?
Mi játszódik le benne? Unatkozik, vagy unja a gémet, vagy egyszerűen csak egy fasz? -
n003 #146971 annyira hüjjék hogy még ha csalnak is akkor klános jelzéssel teszik azt?! :O -
Ezek után már nem szokik...
-
musztán meg mencseszter szokott nálatok lenni ... -
Amitől igazán felment reggelről a pumpa...
A privát topikomba egy igen tekintélyes listát kaptam, magyar nevekkel belinkelve a pbbans.com -ról. (több mint 40 név)
Egyet mindenképp szeretnék kiemelni! Idézet a [pyro] honlapjáról:
"
Szabályzat:
A klánon belűl TILOS egymás szidalmazása, TILOS a RASSZIZMUS, valamint ha valaki publik játékon csal hackel vagy egyéb azonnali eltiltással jár public játékon TILOS a káromkodás és szidalmazás tilos a szerver szabályokat megszegni mert az töbszörös figyelmeztetés után kizáráshoz vezethet!!
Kötelező minden nap legalább 1 órát játszani a WAIB szerveren és ne használj UNLOCKOT
"
Ötletgazda: Animus Venator (pyro leader)
Itt pedig a remek műve.
De megemlíthetném Pl.:
=SKY= sinkosamu8472HUN
HRC*** |MusT@nG|HUN|
@TKM@ Tomi10
LA* [HUN]Manchester
Hát ennyit az "új" nemzedék játék tiszteletéről. Szememben mind a négy "klán" elvágta magát, és bízom benne, hogy nem futunk össze a mi szervereinken.
Amúgy meg gyógy reggelt... -
-
-
fütyülsz és hazucc?