172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
legyen a pass: klegeny -
Yeti intézze ha gondolja. És még a szerver pass. sem tisztázott.
Viszont majd leesik az állad, ha meglátod az ő átlag 10-es pingjüket...
-
Te Boxi!
Be kéne tenni a szerveretek elérhetőségét az angoloknak, jöjjenek gyakni rá. -
Népszerű témák
1. Modellautók
2. Fallout 3
3. Call of Duty World at War
4. Battlefield 2
5. KONAMI Soccer kiegészítők
6. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
7. World of Warcraft
8. Dead space
9. Ismerd fel a képről az autót
10. Test Drive Unlimited -
SG fórum rulez 2db 147074 :D! -
Kamus kecseg, nézzünk csak át a wowos topikba, biztos odszoktá, me hallom ám, hogy egész nap ütöd a billt. Nem dógozol az 100%, szal vagy wow, vagy Cod...
-
eugabesz #147075 Tudod mit!Én biztus ami biztos alapon töröltem az MSN-ről animust...kár,hogy egy kapcsolatot ilyenért kell törölnöm,de nem bízom ezek után benne.
És mi még gyakorló meccset játszottunk velük...
-
má kezdek hozzászokni, április óta nincs:) -
Hát én mindkettőjüket ismerem személyesen, és lanokon bizonyították, hogy azért mert egyszer kipróbálták attól még nem lesznek örökre azok.Szóval nekem ők azok a pozitív példa akik miatt én mindig második esélyt szavazok azoknak akik lebuktak... -
Az szar ügy! -
hát nemvan netem így hétvégén kilépek a virtuális világból a gonosz és veszélyes valóságba:O -
n003 #147071 előkerűté puncitőtelék :DD -
:-DD -
Hans von Luck #147069 Ha-ha-ha. Te egy állat vagy...
-
puncika
mik történtek az elmúlt pár napban? -
Te pedig a kellemes bariton hangodon rendre utasítottad :D! -
A serdülés olyan fejlődési szakasz, amikor a gyermek szervezetében a felnőtté válás lépcsőfokait jelző fizikai változások mennek végbe. Mind a fiúk, mind a lányok testsúlya és magassága is erőteljesen növekszik, és verejtékmirigyeik is ebben az életkorban válnak aktívvá. A lányok szervezetének változásai a másodlagos nemi jellegek, azaz az emlők, valamint a szemérem- és hónaljszőrzet kialakulását és a menstruáció beindulását is magukban foglalják. A fiúk arca és teste láthatóan szőrösödni kezd, hangjuk mélyül, és nemi szerveik is növekednek. A nemi érés időpontja egyénenként különbözik, és elsősorban öröklött tényezők határozzák meg; az a lány, akinek édesanyja későn kezdett menstruálni, valószínűleg szintén későn fog serdülni, vagy az a fiú, aki gyermekkorában mindig magasabb volt, mint a többiek, feltehetőleg előbb válik nemileg éretté, mint alacsonyabb, kisebb testsúlyú kortársai. A szemközti oldal táblázatában megtalálható, hogy a jellegzetes serdülőkori testi változások általában hány éves korban mennek végbe. Az átlagosnál később kezdődő serdülés az esetek túlnyomó többségében nem jelent gondot egészségügyi szempontból, néha azonban a serdülés késlekedésének hátterében valamilyen betegség húzódhat meg. -
-
Múltkor volt egy kis időm páblikon lámulni, egyik pyros emberkét behívtam a szkvadba, majd mikor megszólalt visító szoprán hangon, hogy "jóóóóóbáácsíííííí, gyere utánnam, jóóóóóóbáááácsíííí" a görcstől remegve izomból nyomtam egy alt-f4 et, és lekuporodtam sirgodálni a sarokban. Azóta is előjönnek a gyötrelmek néha éjszakánként :) -
n003 #147064 

-
JoeTATA! MSN-en vár egy levélbomba!
-
vazz, maga sárlíz jelent meg az ajtóban, sokat te se gondolkodtál volna :D
-
akiket nem ismertek és szó volt róluk itt fórumon nekem egyik sem volt új DOME pyro LA TKM ADM sőt én Hurrikánt is ismerem futólag és tudom hogy tud repülni szóval lehet nektek kéne többet vagy más szervereken játszani... -
Vannak, akik 1-2 órás játékkal szert tesznek azokra az eredményekre, amikért mások 2-3 évig küszködtek meg anyáztak. Aztán az elért "eredményeikkel" úgy hiszik, hogy egy elismert kis klánt alapítottak fél, vagy egy hónappal korábban. Viszont az okosabbak élből tudják, hogy egy "ismert klán" jelzőt nem lehet 1-2 hónap alatt kiérdemelni vagy elérni.
-
Orálisa?
-
Te a szerverek Terri blekje vagy. :-) -
Eddig is voltak, csak illegalitásba játszottak
-
eugabesz #147056 A repcsinél,vagy a helikpáternél keresztezheted akár egy madárpókkal is,úgysem oda fog lőni...azt érezni kell
-
n003 #147055 :DDDDD :O
.. mennyi szaros-huggyos klán van amirő még csak nemis hallottunk?! :| ezek vajh mit csináltak eddig mert jáccani nem láttuk őket az biztos .. vagy ezek páblik klánok?? -
Negyedik má nem, ment mi? 
-
eugabesz #147053 Jah..akkor meg...beperelem az állambácsit,mert nem is tudtam róla,hogy engem bombáznak
...egy generáció felnőtt azóta a bombázós monitorok előtt.
De 100%-ban igazad van,a TFT a jövő,sőt már lassan a múlt is..
-
Én már semmiben sem vagyok biztos...
-
TKM klán prefix, és igen, lement a szerverről. De mint írtam, a Hash azonosító el lett mentve... -
Nem tom mit fóliáztok én simán befíctollaztam a 22"-es vájd moncsi közepit, oszt sanyi. Sufni tuning rulez. Egyébként jó ez a pöttyözés, mert pl én nem teljesen szemből nézem a moncsit, így régebben mindig félrehordott a stukkerem, de má tom hova lövök, oszt én vagyok a szerverek csák nórissza, ja nemaz, mert az az Odin, akkor kirája.
-
n003 #147049 
ő nem a te kölköd!!
-
Gondolsz, amit akarsz.
A CRT monitor elve márpedig ez. Ion ágyúval bombáznak valami cuccost, ami az energia mennyiségtől függően színesen világít...Faszom tudja, nem értek hozzá. Olvass utána, ha nem hiszed, vagy ne, leszarom... -
Három gyerek után mit is mondhatnék...
-
n003 #147046 :DDDD -
n003 #147045 mi lehet aza 'atka' vagy mi a nevében? az egy klán?? :O
és lelépett magától? -
Puhapöcs...