172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Azok a gépek amik ott vannak, még tehénszarral is elmennek, vagy nem?
-
n003 #147320 aham de azta löttyöt nem tankolnám a kocsimba semmi pénzér :DD 70k egy porlasztócsúcs és abból is kell 4db :| -
annyi hozzáfűzni valóm van hogy iránban van a második legolcsóbb üzemanyagár 15ft/L első venezuela nem egész 3Ft-tal
-
-
Bala10 #147317 de azért néztétek pár percig hátha történik valami izgis. :D -
Ugyes kislany. Kepes vissza a flakonba is huzni a folyadekot. -
téded se az eszedért szeretünk
-
párizsi -
majd. Egyszerre mindent nem lehet.
Van már OPK, Wookie, AIX 2, meg még mittom én mi. Most már több helyet foglal, mint az rFactor, pedig az se kis helyen terpeszkedik a gépen, meg a PT terpeszkedik még, de azzal már csak ünnepnapokon játszom talán... (Invictus jól fejlesztene, csak a "forgalmazó" bénázik a peccsek kihozatalával...) -
tudtátok hogy a parizel az parízeR
-
okos lány
-
-
-
Bala10 #147308 -
most mér akarod átbaszni
-
-
poe 2-t tőccsed inkább ;) -
Helyesbítek, már töltöm. Próba csak holnap, mert ma még éjjel meló is vár rám. -
Akkor asszem leszedem majd a 2.0-t -
assised érdekel
-
Assi mapon mi dominál szerinted? -
még nagyobb területek még több és több fajta jármű a gyalogos harc nem dominál -
Hali!
logout-oson olvastam, ami gyk ph.
Korábban picit le lett teremtve a kolléga, mert warez verzióról beszélt, de belátta, hogy nem jó bűnösnek lenni, és megvette eredetiben.
AIX-nak tulképp mi a lényege? (hülye kérdés, tudom, de nem teljesen vágom) -
Végre valami ami 10 percnél tovább leköt! -
1) Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipari termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki.
2) Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban. Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.
3) Mivel a körzetünkben észlelhető csókák csípése madárinfluenzával fenyegethet, valamint látásában korlátozott kiskorú varjak jelenléte is aggodalomra adhat okot, gyermekünk keresztanyja két lóerős járművéért küldetett. Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését, mivel e közlekedési eszközt szintén potenciális veszélyforrások, pontosabban tollas baromfi(a)k foglalták el.
4) Teljesen felújított, eredeti meghajtással rendelkező nosztalgiavonat indul a második vágányról Kanizsa állomásra. Megerősítjük, hogy a vonat a kanizsai pályaudvarra megy. A szerelvény elején az irányítási funkciókért a gépész-menedzser felel, ő az, aki a szerelvényt hajtó mozdony irányvektorát és sebességét meghatározza. Más források szerint vonatkísérőként az utolsó kocsiban tartózkodik az a töltött tésztaféleség, amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb gumós gyökérnövényévé alakult. -
melyik a másik fórum, idegen
-
milyen tájékozott vagyol warez témában -
hehe. Másik webolad, másik fórumán is mintha láttam volna ezt a kérdést. :)
Jah, Üdv mindenkinek, ugye nem gond, ha majd írogatok én is néha?
-
Hol-hol? :-) -
Tegnap egy Litván szerveren játszodtam és volt szerencsém találkozni egy egész squadra való magyarral.
Készült is egy magyar squad,állitólag van egy kis PR-es magyar közösség. -
örüjjé mer 3 áven keresztül még egy magyar szerver sem volt, most hogy utáljuk a szovákokat nem mehetünk az antikokra (az EA teljes szlovákiára kiterjedő nagyszabású ellenőrzést indított a nagymértékű warez miatt és aki kicsit is gyanús 4 évre eltiltják az összes közügyektől ruszlitól meg sörtől ) ezért készítettünk magunknak egy gyalogos és egy járműves szervert ... -
Pisztoly az pontos. Távolra puskával egyes lövés vagy rövid sorozat akkor valamivel pontosabb.
pontossági sorrend: G36C, G36E, M4, AK47U, M16, G3, AK101, PP-19, MP5
sebzés: G3, AK101, G36E, M16, G36C, AK47U, M4, PP-19, MP5 -
- Nincs sok magyar szerver, csak a 7th meg az shs van.
- Nem lehet beallitani, az mar csalas lennel. Tanulj meg celozni. -
Battlefield 2 Top Mods
Ezek közül ajánlom a következő módokat ebben a sorrendben:
Project Reality
US Intervention
Forgotten Hope 2
és egy másik vh-s a BattleGroup-Frontlines -
[inkább nem válaszol] -
dracke #147286 kéne 1 kis help:)
feltettem a zsír ujj játékot , szuper minden, csak a bibi az hogy az xfire 5 magyar szervert talált:S:S
hogyan tudom elővarázsolni a többit? mert nemhiszem h csak 5 db van.
amire felmentem (szlovák) azon meg csak ugyanaz a map ment oda-vissza:S
egy idő után unalmas volt...
Meg valahogy nemlehet állitani a fegyo szórásán? ali lehet eltalálni valakit. közelitve is. a távcsövest meg nem is emlitem:S tudna valaki segiteni hogy lehet jóll célozni?
smile.gif -
7th AIX v2.0 -ra frissítve. (92.48.87.163:16567)
A megjelenés elötti "EXCLUSIVE" update linkje az oldalunkon.
UFF... -
n003 #147284 + bammeg ;) -
Elkészült az összes taktika, lehet bemagolni. -
ezer köszönet.Melyik modot játszák a legtöbben és van e a forgotten hope-on kívűl 2 világháborús mod?