172102
  • OrionHungary
    vagy legaláb látni lehetne hogy hol van a modellhez képest
  • OrionHungary
    bárcsak az ea -nál dolgoznál... és még lenne használható "kézi" légvédelem + a stinger lehetne olyan hogy a látóhatáron már méri az enemit és még sebzi is amikor eltalálja... akkor lehet hogy repülős pályákon is játszanék
  • schrank
    jaaaj már megint a szárazföldi patkányok
  • Running
    Baromi jó lenne az is, ha a hitboxok nem csúszkálnának össze-vissza.
  • uHs Gerzson
    Katonaság? :D
  • schrank
    én meg azt álmodtam hogy a mediknek nem pontosab a fegyvere mint a sznájpernek és még medik pakkot sem tud dobálni a blekhók minigánja nem csak jól néz ki de legalább akkorát sebez mint a 0.5-ös géppuska a helipilóta nem tud átülni tévérakétázni az artirelli szétbassza az armorokat is az AntiAir ne legyen helyhezkötött és szűnjön eg min den lézeres célzás ellenségjelzés stb.
    kihagytam valamit , kérlek javíts ki :DDD
  • ZTM
    Álmodoztam az éjjel,azt álmodtam hogy BF2-zök 1 olyan magyar serón ahol a pingem 70-90 és nem össze-vissza szaladgálunk hanem csoportokba verődve,minden csoportban van 1 medic és 1 géppuskás,a többi a maradék......

Ez csak álom de remélem megélem hogy valóság legyen...
  • Boxer HUN
  • n003
  • JAG1
    Izééé, neked.
  • JAG1
    Nekem mindegy...
  • atomboy
    Nekem meg a punkbustert kene vegre automatizalnom, de sehogy nem jon ossze. Eloszor azert vagott ki, mert nem indult el a BF2-vel egyutt, aztan azert, mert nem frissult.
  • n003
    asszem nekem is kell pár órácska amit rászánok mee szánalom amit nyújtottam :D :|
  • n003
    majd most vaságynak :D reméljük mindegyki ott lesz és jót gyakunk végre ;)
  • Running
    Nyugi én 6x felélesztettem a mg-t mire rájöttem hogyan lehet használni. A héten keményen gyakorolnom kell mert nagyon ócska vagyok.
  • Running
    Lehettünk volna fele ennyien is...tudod jól. Az hogy a gsbf2 és Heg klán majdnem totál kimaradt, nem az én saram, lehet nem értek rá...
  • jappy
    Mi köszönjük a lehetőséget. Bár elmagyarázhattad volna az elején, hogy, hogy kell beszállni a autóba. Ezért volt egy kis kavarodás. Szegény Boxer is leragadt mire rájött , hogy, hogy kell zoomolni.
  • OrionHungary
    az okozna még örömet számomra ha mastur taktika gyakorlásra is annyi figyelmet fordítanánk mint a daqing-ra, meg ha megjelenne mindenki a gyakorláson akinek szerepe lesz a csatában, mert kicsit nehezen tudtuk 6 ember szerepét 3-man ellátni.
  • Running
    Remélem Deqwator úr nem haragszik meg érte, ha a róla készült sztárfotót kitettem a nap képei közé.
  • Running
    - 1 lehetett:D
  • Running
    Köszönöm mindenkinek aki tegnap eljött a gyakorlásra. Szép fegyelmezett volt a társaság, mindenki tudta a dolgát, vagy sejtette. 50-en voltunk egy helyen, mégis lehetett értelmesen lehetett kommunikálni. Nagyon pozitív volt az egész.
    Az olajmező China oldal taktikai módosításait megcsináljuk, ahogy megbeszéltük.
    Jövőhét vasárnap lehetőség szerint legyünk meg 64-en. Lenyomnánk mind a két térkép 20-20 percét végig egyhuzamban.
  • Boxer HUN
    Indíts egy magyar rankedot 15-ös pinggel, és ráizgulunk, mint víziló a mocsárra...
  • Boxer HUN
    Hát igen... aki csípőből (hónaljból) is tud kályha csövezni...
  • Zigdris
    látom most is olyan minőségűek a magyar szerverek, mint régen
  • atomboy
    Szegeny Deq-nak meg gyakorolnia kell az AT-zest...

• schrank
    jja ma volt az az izé amire nem értem rá b+
  • Boxer HUN
    Hát ez sem mindennapi látvány...

...és ez nem PhotoShop!!!
  • jappy
    kiürült az sg forum:-)
  • SigS
    Ja...
    amig a kicsit suliba nem megy addig nem lesz jatek a szerveren
  • schrank
    kosvarc nak most születtett meg a gyereke úgy hogy egy darabig nem lesz semmi ...
  • ZTM
    Mikor lesz a legközelebbi tömeggyilkoás a serveren?
  • schrank
    pedig ezt még zsül veren tervezte ha esetleg némó kapitány partraszállásakor ellenállásba ütközne
  • joebacsi
    inkább maradnék az ébremsznél :)
  • schrank
    ilyen árak mellett nem csoda hogy minden kis cigánygyerek 4.2-es lendkrújzerrel jaszkarizik
    amúgy meg harcászati szempotokat figyelembevéve ez a tökéletes közel-keleti jármű
  • REPS0L
    [sírva elfut]
  • Bogdogege
    Nem a Magyarról volt szó hanem az irániról
  • REPS0L
    mostnemtom mi bajod van -.-

• schrank
    hát nem tudom miről beszélsz mert mondjuk dubai-ban 50ft/l és ott se szívódízellel járnak

de ha nézel híradót irán ba se ladanívával zötykölődnek az arabok
  • Running
    Darth Vader nagyúr sem hordta ott a maszkját mert eldugult volna a finom portól?
  • Zerénd
    Van egy jó cimborám itt Tapolcán, 4 évig kint volt irakba mint polgári dolgozó, autókat javított. Aszongya, szinte mindenki légszűrő nélkül autókázik, mert az a finom por, homok, hamar eltömíteni a légszűrőt, viszont pont a homok finomsága miatt a motort sem bassza szét. És nem holmi dévósevi szuzuki autók vannak ott, elég komoly itthoni árfekvésű autók is futkároznak.