172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
vagy legaláb látni lehetne hogy hol van a modellhez képest 
-
bárcsak az ea -nál dolgoznál... és még lenne használható "kézi" légvédelem + a stinger lehetne olyan hogy a látóhatáron már méri az enemit és még sebzi is amikor eltalálja... akkor lehet hogy repülős pályákon is játszanék -
jaaaj már megint a szárazföldi patkányok
-
Baromi jó lenne az is, ha a hitboxok nem csúszkálnának össze-vissza.
-
Katonaság? :D -
én meg azt álmodtam hogy a mediknek nem pontosab a fegyvere mint a sznájpernek és még medik pakkot sem tud dobálni a blekhók minigánja nem csak jól néz ki de legalább akkorát sebez mint a 0.5-ös géppuska a helipilóta nem tud átülni tévérakétázni az artirelli szétbassza az armorokat is az AntiAir ne legyen helyhezkötött és szűnjön eg min den lézeres célzás ellenségjelzés stb.
kihagytam valamit , kérlek javíts ki :DDD -
Álmodoztam az éjjel,azt álmodtam hogy BF2-zök 1 olyan magyar serón ahol a pingem 70-90 és nem össze-vissza szaladgálunk hanem csoportokba verődve,minden csoportban van 1 medic és 1 géppuskás,a többi a maradék......
Ez csak álom de remélem megélem hogy valóság legyen... -
-
n003 #147353 -
Izééé, neked.
-
Nekem mindegy...
-
Nekem meg a punkbustert kene vegre automatizalnom, de sehogy nem jon ossze. Eloszor azert vagott ki, mert nem indult el a BF2-vel egyutt, aztan azert, mert nem frissult. -
n003 #147349 asszem nekem is kell pár órácska amit rászánok mee szánalom amit nyújtottam :D :| -
n003 #147348 majd most vaságynak :D reméljük mindegyki ott lesz és jót gyakunk végre ;) -
Nyugi én 6x felélesztettem a mg-t mire rájöttem hogyan lehet használni. A héten keményen gyakorolnom kell mert nagyon ócska vagyok. -
Lehettünk volna fele ennyien is...tudod jól. Az hogy a gsbf2 és Heg klán majdnem totál kimaradt, nem az én saram, lehet nem értek rá... -
Mi köszönjük a lehetőséget. Bár elmagyarázhattad volna az elején, hogy, hogy kell beszállni a autóba. Ezért volt egy kis kavarodás. Szegény Boxer is leragadt mire rájött , hogy, hogy kell zoomolni. -
az okozna még örömet számomra ha mastur taktika gyakorlásra is annyi figyelmet fordítanánk mint a daqing-ra, meg ha megjelenne mindenki a gyakorláson akinek szerepe lesz a csatában, mert kicsit nehezen tudtuk 6 ember szerepét 3-man ellátni. -
Remélem Deqwator úr nem haragszik meg érte, ha a róla készült sztárfotót kitettem a nap képei közé.
-
- 1 lehetett:D -
Köszönöm mindenkinek aki tegnap eljött a gyakorlásra. Szép fegyelmezett volt a társaság, mindenki tudta a dolgát, vagy sejtette. 50-en voltunk egy helyen, mégis lehetett értelmesen lehetett kommunikálni. Nagyon pozitív volt az egész.
Az olajmező China oldal taktikai módosításait megcsináljuk, ahogy megbeszéltük.
Jövőhét vasárnap lehetőség szerint legyünk meg 64-en. Lenyomnánk mind a két térkép 20-20 percét végig egyhuzamban. -
Indíts egy magyar rankedot 15-ös pinggel, és ráizgulunk, mint víziló a mocsárra...
-
Hát igen... aki csípőből (hónaljból) is tud kályha csövezni...
-
Zigdris #147338 látom most is olyan minőségűek a magyar szerverek, mint régen
-
Szegeny Deq-nak meg gyakorolnia kell az AT-zest... 
-
jja ma volt az az izé amire nem értem rá b+
-
Hát ez sem mindennapi látvány...
...és ez nem PhotoShop!!!
-
kiürült az sg forum:-) -
Ja...
amig a kicsit suliba nem megy addig nem lesz jatek a szerveren
-
kosvarc nak most születtett meg a gyereke úgy hogy egy darabig nem lesz semmi ... -
Mikor lesz a legközelebbi tömeggyilkoás a serveren? -
pedig ezt még zsül veren tervezte ha esetleg némó kapitány partraszállásakor ellenállásba ütközne
-
inkább maradnék az ébremsznél :) -
ilyen árak mellett nem csoda hogy minden kis cigánygyerek 4.2-es lendkrújzerrel jaszkarizik 
amúgy meg harcászati szempotokat figyelembevéve ez a tökéletes közel-keleti jármű
-
[sírva elfut] -
Nem a Magyarról volt szó hanem az irániról 
-
mostnemtom mi bajod van -.-
-
hát nem tudom miről beszélsz mert mondjuk dubai-ban 50ft/l és ott se szívódízellel járnak 
de ha nézel híradót irán ba se ladanívával zötykölődnek az arabok
-
Darth Vader nagyúr sem hordta ott a maszkját mert eldugult volna a finom portól? -
Van egy jó cimborám itt Tapolcán, 4 évig kint volt irakba mint polgári dolgozó, autókat javított. Aszongya, szinte mindenki légszűrő nélkül autókázik, mert az a finom por, homok, hamar eltömíteni a légszűrőt, viszont pont a homok finomsága miatt a motort sem bassza szét. És nem holmi dévósevi szuzuki autók vannak ott, elég komoly itthoni árfekvésű autók is futkároznak.