172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
n003 #147641 akkor baj van :( az tudod hogy 100k a piros :(( -
Rendőr rendőrnek nem lehet tanúja legjobb tudomásom szerint, de ezt majd Koshi megmondja.
Ha van egy tanúd, akkor a rendőrök lehetnek, amennyien akarnak... -
n003 #147639 a spanyolok erősen páblik arcok voltak és ez meg is látszott rajtuk ;))
azér jóaz ha mindenki tuggya ki mit csinál .. és az éles meccsen nem fogsz unatkozni az tuti -
Jag-gel egyetertek. Nem CB tetmeccs lesz, csak egyszeru nemzetkozi osszejovetel, ennel meg nem kellene ennyire komolyan venni. Spanyolok ellen se kesz taktikaval indultunk, gyakmeccsek nelkul, megis leporgettunk oket. Persze engem se zavar a sok gyak, csak eleg unalmas a vedekezes, ha nincs tamadas. Majd bealudtam tegnap este Hotelnel, jo lett volna kozelharcba szallni. -
jaja de jó lenne -
bazz 3 man voltak az egyik valami beépített fasz lehetett ilyen kamu ruhában bőrnadrág, martens, rokkerdzseki, nekem viki volt a tanu nekik meg ez a fasz -
Ha nincs fénykép és te nem vallottad be, akkor sztem bukta a rendőr.
-
n003 #147634 Runing!!!!????
"The match date has been set for Sunday 30th November 20:00 GMT"
öö izé angliánus idő szerint lesz a mecs?? mert az nálunk ugyebár 21h .. vagy miaszösz?! -
n003 #147633 rendőr egyedül volt? mert akkor az van amit ti mondotok ;)) -
tegnap családi programról leléptem hogy hazaérjek a gyakorlásra volt még egy óra elkezdtem GTASA MP vel játszani. mikor kiléptem akkor láttam hogy 50 perce irt running hogy "nem jösz gyakorolni".... mikor felmentem a szerverre kiderült hogy skvadom sincs mert nem jelent meg senki gs.bf2-ből na mindegy gondoltam fun-olok kicsit mikor észbe kaptam látom hogy 3 perc múlva népligetnél kellene lennem mert csajom 10 kor érkezik haza prágából. be kocsiba tépés keresztül városon 13 percet késtem mikor megyünk hazafele átmegyek a sárgán rendőr utánam sziréna kitalálta hogy piroson mentem át nem fizettem feljelentés... úgyhogy a tegnapi nap kurvára el voltam csúszva elnézést -
Én értem, igazad van neked is, de sok duzzogást és sértődést meg lehet spórolni azzal ha mindenki tudja mi a dolga, és az régi nagy igazság, hogy ha valami levan írva az nem egyenlő azzal, hogy el is olvassák és fel is fogják:D -
ez presztizs meccs bazze. Nem érted?? -
n003 #147629 wázze 6-3 ra kell nyernünk nemééérted??! :DD -
Le van írva pontosan, erről van szó 3 hete. Ráadásul ez nem tét meccs.
De nekem nyóc...
Csak kicsit má túl van lihegve.
Még jó, hogy nem játszom, faszomnak se lenne kedve órákig gubbasztani egy ponton. Ez buli meccs. Érted? -
Azért nem árt ha a squadok tudják mit kell védeniük és kinek melyik gép jut. -
Köszönjük a hozzászólásod. -
Mit össze szenvedtek már ezzel a faszom meccsel...
Csak úgy, mert jólesik és jól szórakoztok nem lehet játszani?
Mi a szart parázzátok túl?
Oda kell menni lőni, oszt jóvan... -
Bódogot te kis te!
Ma lehetsz felül
-
... -

(vagy ha én nem is, de david barátom biztos megfelelne nektek. :) )
mondjuk vagyunk még páran, csak mi inkább ventrilozunk. -
"A Heg úgy érezte nekik csak a meccsre kell jönni, mert annyira tudnak mindent."
Szép..... -
Új tapasztalatokkal is gazdagodtunk. A leközelebbi leszervezett meccs gyakorlásaira kötelező lesz a részvétel, hogy elkerüljünk pár problémát. Azokat pedig ki fogjuk hagyni, akik nem érzik fontosnak a részvételt. Úgyis csomó ember van aki szívesen játszana helyettük. -
1. Demo majd a meccsről.
2. Ping. Úgy tűnik összejön egy bika magyar szerver, vény_Sydac jóvoltából. Így az egyik mapot hazai szerveren a másikat meg az angolon nyomjuk le.
3. Kár hogy két teljes squad hiányzott. A Heg úgy érezte nekik csak a meccsre kell jönni, mert annyira tudnak mindent. A gsbf2 meg simán képtelen volt kiállítani embert. Emiatt volt sajnos kavarás. Köszönjük a Vénynek, a THC-nek meg azoknak akik jöttek kisegíteni a gyakorlókat. -
-
uwu #147617 Nem kell ilyen hosszan magyarázkodnod.
Elég lesz ha annyit írsz, hogy bénáztál, mert az ellenség nem tökéletesen kiszolgáltatott helyzetben hagyta magát fregelni, ahogy azt megszoktad. -
...demo most nincs, ping maradós... -
GameOverrr #147615 Akkor majd Fuji elviszi a balhét, elvégre ő találta ki a taktikát.
Bár erre nem lesz szükség, mert a mai gyakon is mindig az a csapat nyert, akinek kellett.
Két megjegyzés, ha már itt vagyok:
1)Jó lenne, ha a fullos körök demóit le lehetne tölteni (ennek a mai gyakorlásnak is).
2)A másik pedig ez a ping kérdés. Tudom, hogy a nagy többségnek jó volt, így lehet, hogy a hiba az én készülékemben van, de tekintve, hogy egész nap (más szervereken) jó volt, és voltak még rajtam kívül páran, akiknek szintén meglehetősen magas volt a pingjük, így lehet, hogy máshol van a hiba. Ez esetben, ha egyéltalán lehet ez ellen tenni valamit szerver oldalról, akkor megköszönném, ha az illetékesek megnéznék, hogy tudnak-e valamit javítani a dolgon.
Kicsit necces 200 körüli pinggel játszani, még tankban is zavaró volt (nem lőtt, mikor lőttem, meg ilyenek).
-
n003 #147614 nincs -
szép lista.
Szerintem fog még bővülni, ahogy ismerem hazánk silány fiait. -
JaNeK2007 #147612 Mehetek én is warozni? van még hely? -
BSZN Deq! -
És ha publikbanda rongyáveri a Hun Tímet, akkor mi is lesz?
-
Meg gyere fel ts-re -
ment privát -
és kódolva van a szerver ,
melyik csapatba kell állnom ?
concvest?
miért két fehér zászló van ? kapituláltak ?
-
Ma raersz, jovo heten nem, ki erti ezt... :) -
Lehetsz -
én lehetek ellenség a gyakon ?
-
Deqwator #147603 
-
Remélem is!
Megnézzük a nagy ütközetet :)!