172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Punci -
A(nus) pontért? -
najó, de csak amiért ilyen g*ciszépen kérted b34 :) -
gonosz
-
akkor privibe egy G pontért :D -
nem -
linket köcsöge:) -
a nicked "Kovács legény" a logó alatt, azé vagy kovács :) -
Tudok oilrigre tartalekos lenni, ha mas nem vallalja. -
linket -
beb*sztam a topikot ilyen szófelhő csináló izébe :)
a szavak mérete attól függ, hogy hányszor szerepel -
KLegény lenne az a Kovács?:) -
Deqwator #147669 bal oldal -
Az en nevem hol van?! -
Ebből egy nagyobb képet mert még nagyítóval sem tudom elolvasni a kis betűket :D -
ja táinyleg
-
Ez mi ez? Feltűnően sok helyen szerepelek.
-
Tartaléknak ott lesznek azok akik az aktuális mapon nem játszanak, 32 másik ember. :D -
-
erről jut az eszembe tegnap 29 en voltunk oilon 3 fő kéne még +meg az elszállt netesek cseréi 
-
A taktika csak arra kell, hogy ne álljon 15 ember a reptéren 1 gépre várva amíg a többit hülyére lövik a csatamezőn.
Csak egy iránymutatás, hogy ki merre és mivel induljon el és melyik squad melyik területért felelős. -
De bazz, akkó az mit keres egy klánban?
noob felejtsed el, te nem tehetsz semmiről... -
Hol olvastál olyat, hogy nem kell taktika lámpi?
Én ezen a kötelező gyakos megjelenésen, meg az úr isten, mindenki magolja be és mormolja egész éjjel a feladatát dolgon akadtam fenn...
Pont ebből lesz az, hogy degecgéza miatt buktuk, me nem lőtt időbe az ápécével...
De mondom, túltárgyaltuk, leszarom. -
n003 #147658 Jag-l kapcsolatban nincs igazad mert részben az én hibámból nem játszik .. de ezt inkább hadjuk :(( -
Rengetegen vannak, hidd el:D
-
Sokan mondták már, de van ízlésem.
-
azok akik nem is játszanak mi a faszt dumálnak bele???Kell a taktika és a gyak is. Igy jó ahogy van! -
n003 #147654 akkor rendezd le őt is :DD -
Engem is random módon dobál ki. Pedig pb frissítve meg minden ami kell. -
A PB eleg erdekes tud lenni.
A tegnapi gyak elott az FRX-s arcokkal jatszottam par orat kulfoldi PB-s szerveren, semmi problema nem volt, ugyszinten az gyakon az oilfielden. De aztan amikor jott a mustar, haromszor egymas utan kivagott azzal a szoveggel, hogy a pb-nek megallt a szivverese.
Nem tudom, miert csinalja, nem is talalok ra megoldast. -
Szerveztem már pár dolgot, ezek így működnek Jag, ilyenek az emberek. Ezt be kell kalkulálni, hogy ne a fő meccsen derüljenek ki. Elnézést a kifakadásért, csak egész nap szopat a főnöknőm, mert nem dugták meg évek óta. -
Nem tudom, miért veszed ennyire magadra az egészet. A szervezéssel semmi bajom, miért is lenne...Tök jó, meg minden, örülök neki.
Csak a túlparázást nem értem.
Egy kérdésem van csak a sok felsorolt hiba után?
Ki a faszom az, aki nem érti, mit kéne csinálnia és ki a faszom az, aki egy TS-re nem tud belépni? És ilyen, hogy került be a játszók közé?
Ezren játszanának, az ilyet el kel küldeni a faszba...
Amúgy meg túl van tárgyalva, csak olyan kisiskolás fílingem van az egész meccsel kapcsolatban. -
Jag:
Igazat is adnék, ha...
- nem tudnám, hogy sokan el sem olvasták a taktikát
- ha elolvasták, már az első gyakon se tudták megcsinálni
- már az első gyakon se értették
- ha értették, és megcsinálták, akkor pont a leadert dobta ki a szerver
Igazad van ez egy fun meccs. Mindenki nagyon jól szórakozik addig, amig...
- a magyar csapatot szanaszét nem verik
Mert ha ez megtörténik, akkor...
- elindul a szájtépés hogy jóska a hibás, béla a hibás, a szerver a hibás, nem volt taktika, mindenki csak rohangált, persze ottónak a játék se volt felpeccselve, zolinak a ts belépés nem ment, marinak meg a meccs közben jut eszébe, hogy az ellenfélhez állt és nincs egere se.
Senkinek sem hiányzik két hét kúrvaanyázás a fórumokon, ezért a szervezők és a meccsen résztvevők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hibák és problémák nagy részét elkerüljük.
- Rögtön az első gyakon, csak 20 embert regeltem be a ts-re mert belépni se tudott, ezt a hibát máris megoldottuk a gyakokkal.
- Már az első gyakon minden körben 4x volt maprestart, hogy mindenki rájöjjön mit kell csinálnia pontosan, annak ellenére h olvasták a taktikot. A félreértéseket is sikerült letisztázni a gyakokkal.
- Sokan most telepítették újra a játékot, pb frissítés miatt kirúgta őket a szerver, nem voltak megcsinálva a beállítások, stb...Ezt is sikerült a gyakokkal megoldani.
Úgy érzem mindent megtettünk annak érdekében hogy egy jó hangulatú és zökkenőmentes meccsen játszunk most és a későbbiek során.
Akinek pedig nem tetszik a szervezés komolysága és úgy gondolja semmi értelme ennek az egésznek, még mindig felmehet publikolni valami bf2 szerverre és szénné funolhatja magát és boldog lehet, mert mindent megtett azért, hogy saját magát jól elszórakoztassa. A szervezők 60+ ember szórakozását igyekeznek megteremteni, nem saját magukét. Ez a véleményem.
-
n003 #147648 akkor az nekik búkta .. bár járhattok majd rendőrségre oszt bíróságra
haveromat telefonálás végett állították meg motorosrendőrök az első bírósági meghallgatáson csak az egyik jelent meg a másikon már az sem :)) -
n003 #147647 ::DDDD
"Az lesz, hogy mindenki halálba idegeskedi és urvára nem fogja jólérezni magát." erre van a Runing
-
volt egy olyan nyakban lógs jelvénye mint a sztárszki és háccs ban -
És akkor mivan?
Annak lehet, hogy jó móka lesz, aki 1 órán keresztül repül, vagy támad.
De aki egy faszom házba assza a rezet és 2x arra téved egy fél kaszt...
Nem kell hülyének nézni, waroztam én eleget, tudom, hogy tétmeccsen ez normális. A végeredmény a lényeg, de ez poén, vicc, szórakozás. És mindenki szeretne szórakozni, nem csak az 5 legkeményebb arc.
Az lesz, hogy mindenki halálba idegeskedi és urvára nem fogja jólérezni magát.
-
Az sztem civil ruhás zsernyák volt. -
én a multkori gyak alapján mondom hogy kell a gyakorlás mer ott is volt elbaszás az indulásnál ami tipikus olyan hiba hogy az egész kör múlhat rajta meg a taktika gyerekbetegségei is inkább most derüljenek ki -
n003 #147642 ez viszont felveti azt a kérdést hogyha civil volt a 3. személy miafaszt keresett a rendőrautóban! :D