172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ja nem figyeltem , bocsesz
-
Hát a BF2 te butykóóó -
Melyik? 
-
Deqwator #147719 Nem értem miért kell ezt így felfujni ,1év után látom nem nagyon változtak a dolgok. Miért nem lehetne úgy játszani mint a spanyolok ellen? az se volt komoly meccs és ez se lesz.Játszunk 1 jót és nyerünk vagy nem. -
Bazd, mi ez a pofázás, 100 új hozzászólás...
Kijött a játék?
-
Ezaz jöhet a flém, pörögjünk fel
-
Spanyolok ellen nem volt más mint egy 64-es public.Mindenki ész nélkül rohangált jobbra balra és pont az olyanok miatt mint te...
Persze dumálhatsz itt arról hogy mennyi meccset játszottál és fölösleges ez a taktika, mert nem tétmeccs.De áruld már el, hogy ebben a játékban nyertél már wart taktika nélkül?
Te pontosan az az ember vagy aki 3 év játék után se jutott el addig a csodálatos felfedezésig, hogy a sniper/claymore kombónál többet ér egy AT-t.Te vagy az aki telebasz egy pályát claymoreval, te vagy az aki sír hogy szar a bf szar a hitreg, szar az egész és elmész modokkal játszani, mert ott még a hülye is le tud lőni egy embert.Aztán amikor valaki szervez valamit ami jó mókának tűnik, te kéred a jogot magadnak hogy játszhass, mert megvetted 3 éve a bfet és 2.99 éve csak azért van a gépeden, hogy egy modban ahol a snipernek 2 embert egy lövéssel ölő fegyvere van, és minden sarkon áll egy tank ami 20 féle dolgot tud lőni játszhass.Pusztán azért, mert naponta feljössz sg-re és beböfögsz annyit, hogy punci/b34 és ettől már azt hiszed van közöd a bf2höz és jogod kérni egy helyet magadnak egy meccsen.Aztán meg ha nem vesznek be, elkezded fikázni azt amin több ember dolgozik már lassan egy hónapja.
Most felteszem a kérdést neked mint felnőtt embernek hogy nem lenne-e egyszerübb csöndben maradni és nem leszólni azt amiért más dolgozott?Biztos jól esik Runningnak meg azoknak akik ezt szervezték, hogy te ittvagy és megmondod, hogy amit csináltak az tulajdonképpen fölösleges... -
#147715 -
Mé törölted TEEEEE:D -
Töröltem, de nehogy sértődés legyen... -
Töröld mán a hszemet:) -
Rendben, kihúzom az egész HEG Squadot. Így lesz mindenkinek a legjobb.
-
Na pörögjünk fel még a héten meg kell lennie a 150K-nak -
Livius #147709 Running!
David, Atwe és én 30-án nem fogunk tudni játszani, mert Epsilon vs. Patria 12v12 mecsünk van. És ezt nem tudjuk elhalasztani, és fontos mérkőzés is. -
Olcso jatek hulyegyerekeknek. :) -
Ilyen fassággal tékelni...
-
Na, minnyá jobb. :-DD -
:D:D:D -
PUNCI -
a puncit?
-
Punci Punci PUNCI PUNCI Punci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCIPunci Punci PUNCI PUNCI -
Valaki törlje pls:D -
Livius #147700 PB szíverrés kick csupán annyi hogy a PnkBstrA.exe és a PnkBstrB.exe-ket a tűzfal blokolja, vagy valamilyen módon nem tudja a elérni őket a PB serveren. Ezeka fájlok a System32 mappában van. -
Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci Punci -
Punci -
ja :) -
Ehune -
nem :)
majd valahogy megcsinálom, hogy az legyen, de most dolgom van
azért csak hajrá :D -
Punci
Nyemá bammeg Legíny, ebaszod a nagy puncinkat... -
n003 #147692 akkor ezek szerint én pofázok itt a legtöbbet? 
-
Cuncus -
KabeZolly -
Cunci -
csinyátam én is:D
-
Deqwator #147687 Punci /besegítek/
-
Dinamukus Punci -
Punci -
Remélem dinamikus. :-) -
Punci -