172102
  • havercsotány
    most mi a franc akkor ne játszunk vagy mi van? én szerencsére nem gondolok bele az ilyen dolgokba amibe te belegondolsz ,én megyek és csinálom azt amit mondanak .
  • McKenny
    Te is tudod hogy a ti oldalatok volt az erősebb meg többen is voltatok
    nálunk az vitte a járművet aki érte.
    Na ha már beszóltál akkor.csak érezzék a többiek mennyire buta vagy
    játszottam veled heli 1v1et 2hete 14-1 (20ig ment volna de leléptél)
  • SigS
    Mivel csak publikozik, fingja sem lehet a "csapatjátékról" ...
  • MrYeti
    ráadásul tegnap mustáron úgy elvitte a kocsit(egyedül), ami nem neki lett kiosztva, hogy szép volt nézni
  • SigS
    JA, nekem
  • jappy
    Na itt bizonyitottad hogy láma vagy az egészhez. Nem a szájonbaszott statod a lényeg hanem a csapatjáték. Ki a lófaszt érdekel, hogy első lettél?? A kört melyik oldal nyerte???? Ezt dolgozd fel!
  • n003
    aranypofi te mit kerestél azon az oldalon?? :)
  • OrionHungary
    szoktam waib szerveren játszani és élmezőnyben végezni. szoktam modokkal is játszani és nem hetente egyszer. ezt az arcoskodó kioktató stílust nem szeretem mikor valaki magyarázza hogy milyen okos másik meg hülye mert nem úgy játszik mint ő. miértis? remélem nem ez a skill
  • n003
    Dzsó mán csak ijjen lentről felfelé szereti :DD
  • McKenny
    Nekem annyi bajom van ezzel hogya járműveket heli,repcsi azok kapják akik klánosak Én mint public ember vagy mi szar.lenne selejtező..na de mindegy
    pedig szerintem helit megkaphatnám
    ugyse lesz ugy ..
    De vki mondjon okot miért nem..
    de ne azt hogy te buzi bascemper mert itt se ebből ált és mégis
  • Bala10
    hagydmá, úgysejáccósz, ne szólj bele. :)
  • atomboy
    Szivembol szoltal. Teljes mertekben egyetertek.
  • Bala10
    bejött a hócsináló logó
    jövőhéttől a pénzeső lesz a menő
  • JAG1
    Most komolyan, ha egy klán nem tudja egy leírás alapján, hogy hova kell mennie, akkor ennyi, nincs miről beszélni...
    Sokadszorra...nem a taktika ellen voltam, mert persze kell, hogy ne spawnoljon 32 ember egy pontra, de túl komolyan veszitek szvsz.

Sokunknak tényleg már csak szórakozás a játék, mert családja van és ha netán heti pár órát játszik, akkor azt tényleg szórakozással szeretné eltölteni, nem unatkozva.
    Émn pölö ezért nem klánozom már. Felfogtam, hogy ott ez hozza az eredményt, viszont nekem már nem szórakozás.

Livius rátapintottál a lényegre.
    Én pölö pont telibe szarom, hogy az angolok mekkora prók. Felőlem szarrá hetelhetnének, akkor is jót marhulnék, ha jó a társaság...
    Nem mellékesen tuti pofánlőnék azért párat. :-)
  • Boxer HUN
    Ő...izé...én azt nem értem, hogy "...hogy megy be, az a nagy elefánt, az oroszlán barlangjába..."
  • OrionHungary
    kokrét létező dolgokról beszélj mert ez értelmetlen amit leírtál...
  • Livius
    Próbálkozz ESL-en a Németekkel. Azok annyian vannak BF2 ben mint a kínaiak az ESL-en.
  • Boxer HUN
  • MrYeti
    beszéltem egy norvég sráccal, és elég rossz híreket mondott. még pénteken raktak ki egy szavazást, hogy ki jönne egy magyar-angolhoz hasonló meccsre, a közel 4 nap alatt egyetlen egy szavazat sem érkezett, ezért mind a ketten úgy döntöttünk, hogy nem erőltetjük a dolgot. mondtam neki, hogy ha mégis akarnak warozni, akkor megtalál, de én személy szerint erre nem sok esélyt látok. amennyiben még van rá a mi részünkről igény, tovább keresek ellenfeleket, és akinek van potenciális jelöltje, kérem ossza meg velem a címét :)
  • Livius
    Fuji hagyd a francba az egészet. Magyarországon a BF2 sosem a skillről volt híres. Belegondolva hogy az UK oldalon kik fognak játszani, az összes ponton nagyon nagy a szint különbség az UK javára. Olyanról meg is álmodjatok hogy majd a heli lelövi és nem kell megölni, mert ha MrWhite repül F18-ban vagy J10-ben akkor kész, ők nyertek. A magyar szinvonalat sajnos tükrözi conquestben az ESL natoin championship 8v8. Egy értelmes mérkőzést nem tudtunk megnyerni mert megvolt minden taktik meg jó azt így, meg úgy kell, de már megcsinálni azt senki nem tudta normálisan. Mérközés, tapasztalat hiánnyal nem lehet csodát csinálni.

"elmész modokkal játszani, mert ott még a hülye is le tud lőni egy embert." Nah ezt a mondatot úgy kell értelmezni hogy csak a műkedvelők játszanak modokkal, akik már csak félévente egyszer vagy hónaponta egyszer játszanak, és már unják a BF2 szar hitregjét, mert nem megy nekik így a játék. Menj fel egy waib serverre és ott játsz úgy 15 percet, utána rá jösz, hogy mér nem olyan egyszerű lelőni valakait public ranked skillel.
  • Boxer HUN
    ...arra jövök én is... olyanom még nincs.
  • Boxer HUN
    ...balról jobbra!!!
  • Boxer HUN
    Be vagy te baszva...

Havernak meg piros hó esik.. nem???
    Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy cigány gyerekek kinek a logóján fognak potyogni...
  • schrank
    SE p1 , van olyan ?
  • SigS
    Azt persze senki nem veszi észre hogy Joebával van a baj???

Fordítva esik a hó a lógóján!!
  • jappy
    squadok fele rosz helyre ment. Rem nem ránk gondolsz:-)
  • SigS
    Többet érne ha a nevét írod be mert ez a link max víruos
  • schrank
    visszatérve a múltkori témához ezzel már lehet rendesen mobilozni neten ?
  • havercsotány
    punci bizony
  • joebacsi
    punci b34
  • Fujiryu
    Az én képességeimmel szerintem nincs gond, mert a communiti oldalon amikro fel lett töltve a taktika jeleztem, hogy én innentől kiszáltam és Runningékat kéne keresni a további dolgokkal.Valszeg az én hibám, hogy ami nem az én dolgom azt nem végzem el.Amúgy ez nem tudom mennyit változtat azon a tényen, hogy a gyakorlás szükséges ahhoz hogy értelmesen el tudjuk kezdeni.Szóval ismételten mondom én nem szervezek, hanem játszom és nem igazán érdekel mi a másik squad dolga.Ezzel keressed Runningot és ne engem hibáztass mert nem tudod elérni...
  • Fujiryu
    Pontosan azt jelenti, hogy amiért egy majom is át tud dugni egy négyzet alakú lukon egy kockát, te is olyan szellemi képességekkel rendelkezel mint egy majom, mert képes vagy átdugni egy négyzet alakú lukon egy kockát...
    Egyáltalán nem azt jelenti, hogy aki a normál játékkal játaszik az jobb/okosabb.Egyedül annyit jelent, hogy aki a bf2ben csak addig jutott el, hogy "lövöm a supporttal ezerrel, de csak porzik és megfordul majd lelő.ez egy vicc" emberek is eredményesen tudnak játszani -.- Nem azt jelenti, hogy ő az az ember...
  • atomboy
    Kepzeld el, elolvastam a nagyszeru taktikadat, es frx-nel ki is elemeztunk. Es itt is, a clanwaron is jeleztem a tegnapi gyakon eszrevett problemat, de valahogy elsiklottal felette, nemcsak enyemet, klantarsamet is. Ezek utan inkabb a te olvasasi teljesitmenyedet ertekeld eloszor.
  • Fujiryu
    gondolom a te agyad is leterheli 2 sor elolvasása és értelmezése.Meg ez tényleg szájbarágás, hogy lécci támadd azt a pontot és védd meg...
    Az meg, hogy ki mennyi időt szán valamire az abszolút magánügy szerintem.Most nehogy már azért legyen igazad, mert én 2 órát foglalkoztam vele te meg semennyit...Arról, hogy egész nap dolgoznod kell arról meg abszolút nem én tehetek.De valószínüleg nincs 5 perced elolvasni és értelmezni a taktikát...
  • OrionHungary
    én ezt a mondatot nem értem teljesen: "elmész modokkal játszani, mert ott még a hülye is le tud lőni egy embert." normál játékban csak okosak tudnak ölni modban a hülyék is?
  • Fujiryu
    1. Nem arról van szó hogy görcsösen fapofával kell játszani és végig meg van szabva ki mit csinálhat.Úgy beszélsz mintha külön le lenne írva, hogy mit csináljon xy akkor ha a medic aki támad 2 medic pakkot dob és mit akkor ha 3mat dob.Szóval szerintem te csinálsz bolhából elefántot.
    2. a taktika ami van a kezdést írja le ami a meccsen kb 30 mp lesz.nem többet, nem kevesebbet.
    3. Az embereke 90%-ának az a dolga hogy a leaderre szülessen.Kibaszott bonyolult.
    4. A squadleadereknek egyedül annyi dolguk van, hogy a taktikában lévő hozzájuk tartozó két sort elolvassák, hogy mit kell csinálni a meccs első 30 másodpercében.Ezzel elkerüljük azt, hogy mindenki össze vissza rohangáljon a pályán.
    5.Miután elkezdtük és behúztuk/buktuk a zászlókat a kommander irányít és az emberek funolhatnak annyi megkötéssel, hogy a kijelölt pont közelében maradnak.Tényleg görcsös és kellemetlen játék.
    6.Nem kötelező jönni ha szarul érzed magad.

Ezek ellenére a squadok fele rossz helyre ment/ egyáltalán nem ment a harmadik restart után sem.Szóval valószínüleg felesleges könyörögni és bízzuk a szerencsére és arra a feltételezésre az egész meccset, hogy az angolok szarabbak mint a magyar játékosok és ők is funra veszik.Meg ugye mindannyian szeretjük amikor publicon szarrá répelik a seggünket és nem jutunk ki a bázisról.

• JAG1
    Ezt ugatom, de nem értik.
    Ott a taktika leírva. Mindenki elolvassa, vagy nem. Lehet gyak persze, de ahhoz kötni dolgokat...
    A meccsen meg elsőbbséget élvez aki jelentkezett, ha meg időben nincs ott, jön helyette más.
    Ha meg nem tudja mit kell csinálni, hát bumm. Gyorsan elregéli neki valaki, az ellen meg má csak meg tudja különböztetni...
  • JAG1
    Sztem ezt nekem szántad, ezért én válaszolnék, ha megengeded.

Senki, ismétlem senki nem mondta, hogy nem kel taktika. Ennyi esze mindenkinek van.
    A szervezést és a vele dolgozó embereket sem kritizálta senki. Miért is tenné?
    Azt sem firtatta senki, hogy ki-miért játszik, vagy ki-miért nem.

Komolyan mondom, mint a kisgyerekek, akinek megszólják a kedvenc játékát...
    Annyi volt a megjegyzés, hogy szvsz felesleges a parázás. Egy poén meccs, amit erőlködés nélkül röhögve lehetne csapatni, nem fapofával, görcsösen, minden egyes másodpercet kiszámolva ultrafegyelemmel játszani. Meg kizárni klánokat, mert nem jelent meg a gyakon, mintha valami ESL tétmérkőzés lenne és a 10 éves vérpista a wow miatt nem jön el.

Annyi volt a megjegyzésem, hogy nem szívesen gubbasztanék a pálya végén egy pontot őrizve, ahová jó eséllyel sosem jön ellen, mert a helisek leszedik...
    Mit nem lehet ezen érteni?
  • Bogdogege
    Amúgy meg egyáltalán miről van szó
  • atomboy
    Faj az oszinte kritika? Mi nem vagyunk annyira raerosek, mint te, egyre kevesebb idonk van szorakozasra.