172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
n003 #147881 bammeg ez ojjan réég vót hogy leis tagadhatom :DD -
Te rád szóltam rosz szót?
Miaz nem volt elég az 1v1skil? a skil szó jelentése nem csak az hogy alapból mennyit tudsz hanem az is hogy idővel mennyi ragad rádÉrdekes ezzel hogy engem megpróbáltál bántani fujit meg sydacot még jobban offoltad másik heliről nem is szólva.de próbálkozok tanulni...majd idővel ott is meglesznek a taktikáim még kb eddig 30óra van 1v1ezésbe fektetve nem évek -
Majd nem viccelődsz, mikor vésővel közelítenek a szád felé.
-
Na kezdődik megint a statbuzulás. 
Felhívom a szájsebészetet. Csókolom kaptam beutalót, mikó mehetnék. Aszongya elsőnek meg kell nézni mi van a szájában. Mondom neki, há mi lenne, fogak. Nem értette a viccet, az orvosoknak nincs humorérzékük.
-
Én meg 150et futok 100on -
É..é... énmeg noname inf serveren szo...szo...szoktam első lenni jóóóóó? :-)
-
Deqwator #147875 nem akarok villogni 
-
Seten #147874
Üdv! Véletlenül nem "Leopard2A4"-hez van szerencsém? :)
-
tegnap voltam két órát waib szerveren tönkrevágtam azokat a kurvanagy profikat most már legalább ízről felismerik a székletem... utána meg modoztam kicsit azt ott is lelőttem a hülyéket akik csak ott tudnak ölni... mindezt csak azért írom hogy világos legyen én vagyok a legjobb játékos 
ja és szerény is vagyok
-
ingyen frag :D -
Te szemet, es en? -
nem mondta hogy jó is, csak annyit, hogy napi 3-4 kört játszik és hamar kiderül, hogy szar
-
Száz szónak is egy a vége, KTC és én vagyunk a legjobbak...
Ezt senki sem vitathatja! :P
-
Livius #147868 BF2 Heli Battle 1on1 Ladder
Látom Mckenny nem elég itt a public skill a 23. helyen, még a legszarabb orosztól meg görögöktől is kikapsz? -
Linket... :-) -
Bala10 #147866 azóta is izgatja a fantáziáját
-
Noob, ezt sasold, már akkor is ezzel baszkuráltál: fenékmacerálás:D -
Senkit nem érdekel vedd má észre bazdmeg... -
Haggyadmá' magad, nem kellenek ezek a magasröptű, önfényező közhelyek.
Lófaszt raknál te be egy idegent.
Tuti megmagyaráznád, hogy miért a gyökkettő' haverod viszi az APC-t...
Hogy itt meg ki játszik, ahhoz neked semmi közöd. A szervezők döntik el.
Örüljé b+, hogy egyáltalán szóba állnak veled. Nem, te nekiállsz észt osztani. Én tuti, hogy még a G-vel kezdődő nickekeket is ignoráltam volna... -
botokat ne számold bele
-
És azt ki nem szarja le?
-
-
Már két hete tolom újra és kezdek visszarázódni, már van olyan mikor le tudok lőni vkit.
-
elő ne vedd! Csak sírás lesz a vége
-
csak volt, több mint egy éve nem játszottam:D
februárban majd újra előveszem a gémtot -
...milyen jó is volt...
-
nuni -
n003 #147854 :O :(( -
naa emberek moderáljátok magatokat...
-
n003 #147852 lucskosnuni -
n003 #147851 "hova is raktam a kék pirulát?"
;)) -
punacsula -
Emlékszem hogy hányszor lelőttelek:D
-
-
PUNCI
-
Hát ez a baj, hogy a legtöbb ember az elért eredményeivel van elalélva. Van aki büszke rá, mások kevésnek tartják... azok pedig akik az utóbbi egy-másfél évben kezdtek neki ennek a játéknak, csak a saját "fejlődő" tehetségeiket látják, és tartják szem előtt. Ez az ominózus [HUN] vs. [ENG] meccs pedig arról szól, hogy összejöjjön a társaság egy közös mókázásra. Vannak köztünk olyanok is, akik már több mint egy éve nem játszottak vele. Persze, hogy azokat részesítjük előnyben akikkel idejét sem tudjuk mikor játszottunk utoljára, és nem az újgazdag túlbuzgó mócsingokat. Ez a közösség nem egy éve alakult ki. Nem is kettő... Ebből kifolyólag nem is lehet befolyást gyakorolni ránk. Sokat megélt topik ez a miénk... De ezt olyan emberek soha nem fogják megérteni, akik csak a saját statisztikájukkal vannak elfoglalva napestig. Vannak akik sikeresen beilleszkedtek, de jóval többen vannak, akik fennakadtak a rostán. Ezekkel az emberekkel a játékon belül sem lehet szót érteni, és csak saját maguknak köszönhetik a kialakult helyzetet... (de, hogy ne csak papoljak, lásd #147843 -as hsz.-t) Ugye, Kenny... Most is csak a tehetségedet ajnározod. Még rágódom a dolgon, de ha sokáig fogsz vergődni az eredményeiddel, összehozhatok neked egy találkozót az egyik tagunkkal, aki olyanokat reggelizik mint te vagy, és J10-el öblíti le (persze heliből), és soha nem kérkedett vele.
A főmakinak meg azt üzenem, hogy a feledékenység, az impotencia korai jele...
-
hát akkor jáccogass magadnak. Ajánlom még a zsebhokit:-) -
Gratulálok, de ezt most ki nem szarja le:D
Van még 10 hozzád hasonló próhasáb és mindenki szeretne játszani.
Ha pénzdíjjas mérkőzés lenne hidd el lenne válogató és csak a legjobbak kapnának teret a mérkőzésen.
-
Napi szinten kb 3-4 kört 1v1 ezek (oilon 10-10killig)
és 1 óra alatt eldőlne kiérdemli meg
-
Segíccsetek plíííz. Nem tok belépni a huncup oldalra, ezért a régi eredményeket se tudom megnézni. Aki emlékszik az I. conquest, I. infantry, II. conquest és 1v1 kupák eredményeire azt megkérem hogy postolja: ide írd looooool