172102
  • uwu
    Tényleg az lenne a jó, ha tisztes távolból támogatnátok a földieket.
    De nem hiszem, hogy így csinálja egy olyan játékos aki egy gyakmeccsen a fix zászlóra beosztott védőket bombázza.

Ha a heli semmi mást nem csinál, csak kilövi az ellenséges heliket, már teljesítette a feladatát. A földon rohangálókat bármivel meg lehet ölni, még késsel is, ahhoz nem kell heli.

Ha sokkal jobb vagy az ellen helisnél:
    A levegőből a leghasznosabb, ha megvéded a meglévő zászlókat, repülve könnyű lereagálni az ellenség mozgását, és nem kell a földi egységeknek perceket utazni, ahhoz ami neked csak 1 klikk.
    Persze a magadfajták soha nem fognak ilyet csinálni, mert ez általában csak 1-2 freget jelent, és inkáb lövöd a tömeget, akik újra spawnolnak, és semmi nem változik a pályán, csak több freged lesz.

Ha az ellen helis a jobb:
    Az a jó, ha mindenáron basztatod, hogy ne tudja komolyan támogatni a csapatát. Ha halál béna vagy hozzá képest, akkor is jobb, ha csak veled foglalkozik. Persze te ilyet sem fogsz csinálni, inkáb elsunnyogsz valahogy és lövöd egy kicsit a gyalogosokat, persze ismét csak feleslegesen.

Publikon tényleg elég a fregelés, a zászókat akár 1 ember is behúzza de egy szervezett csapat ellen semmit nem ér, ott tényleg meg kell szerezni a zászlókat. Ezért ti soha nem lesztek jó helisek, csak publiklámák, amiből így is túl sok van.
  • Kovács legény
    üdvözlégy!
  • mackosajt
    Ez nem ér.
    Másoknak várni kell, míg újra szólhatnak, egyesek meg duplázhatnak.
  • jappy
    ezt elmentem. ez még később sokat érhet. két 148035 hsz van. UFÓ??
  • jappy
    Gondolod Te. Tőlem bizti nem jobb se TE se Kenny. Sőt Te is hazudsz itt mint a vizfolyás! Te mikor játszottál velem?? Az nem játék, hogy mikor nagynehezen felszállunk lelépsz. Abból nem sok minden derül ki! Na de nem fosom többet a szót rátok. Nem értek annyit. Két buzi
  • Running
    Hopp most mé nyomta be 2x?
  • Running
    Ja igen, és AK a király, ha van mód usmc-nél is törekeggy arra hogy lopjál magadnak egy ÁKÁT. Ha meg unlock csíter fegyver kell akkor ott van a medic g36e fegyvere.
  • Running
    Játszál jó sokat, hogy megszokd a szar hitboxot. Mennyé mediccel, medic csomagot ledobod a földre, ráfekszel és úgy lősz. Ha meg nincs idő csomira feküdni, akkor fekszik lő, vagy ugrik-oldalra-fekszik-lő. Bunnyhoppért majd fognak ugatni, de pro-k így tolják.
  • trubi
    Sziasztok!

Nagyon jó ez a fórum, eddig még nem irtam bele, de a fórumot olvasgatva, különösen a FAQ részt, nagyon sok hasznos infot kaptam a játékkal kapcsolatban.

A kérdéseimre a választ lehet, hogy már valaki leírta, de ha nem haragudtok meg, akkor most nem akarom visszaolvasni ezt a sok hozzászólást.

Eddig a haveri körrel szoktuk nyomni a BF2-t lanpartykon, most megvettem eredetiben, felmegyek a szerverekre és hullok, mint a légy.

Ha nincs ellenetekre, akkor egy kis taktikai tanácsadást kérnék töletek.
    A játéknak csak az Infantry részével játszom, mert itt nagyon bejön a Csapatjáték élmény, szerintem más játékokhoz, ezt a részt nem lehet hasonlitani, ez a játék az abszolút király.

Három kaszt tetszik úgy igazán, a Medik, a Support és az Assault.

Azt szeretném kérdezni töletek, hogy az eredeti fegyverekkel, hogyan kell célozni, mert áltlában 10-böl 8szor én halok meg, és ebben szeretnék fejlödni?
    Vagy megvan az, hogy melyik fegyver hatékony álló, fekvö, guggoló lövésnél?

Amennyiben nem gond nektek, hogy eláruljátok a titkaitok egy kezdönek, akkor nagyon megköszönném.

• SigS
  • MrYeti
    a 0-1 es KD igazán nagy eredmény
  • havercsotány
    hét szerintem ezek a statotok nem valami jók pl:az 5.nél háromszor haltatok úgyhogy szevasz bénák vagytok
  • Bala10
  • GameOverrr
    Ami azt illeti, játszottam már egy pár órát Kennyvel (1., 2., 3., 4., 5., 6. Ha már statbuzulásnál jártunk, én sem maradhatok ki), szóval nagyon nem kell bemutatni a játékstílusát. Egyébként éppen az általad leírtakat hívják hatékony helizésnek. Mégis mit vártál tőle, hogy ő legyen az utolsó akcióhős? Lelőjön mindegy egyes nyavalyás gyalogost, és még a zászlót is behúzza? Ez nem így működik. Tisztes távolból kitévézni minden nagyobb célpontot, kb. erről szól a helizés. Ettől nagyobb, direktebb támogatást az esetek többségében nem lehet elvárni a helitől, mert különben pillanatok alatt volt heli, nincs heli. (Ez egyúttal válasz KLegény #147916. sz. hsz-ára is.)
  • Boxer HUN
  • joebacsi
    van

ötezeré lekönyvelem neked a vesztegetési pénzeket költségként úgy, hogy még az áfát is visszaigényelheted róla :)
  • joebacsi
    nájsz núb
  • Boxer HUN
    Alig bírtam visszafogni magam, hogy ne én vigyem a 148K-t!!! Örülök, hogy legalább egy jóízű verseny alakult ki érte... De komolyan! Lassan már nem fogom tudni hová írni a sok TÉK-et az aláírásomban...

Van köztetek könyvelő???
  • HTS s3rg1nh00
    14 kilóméter...akkora farkam nincs(a Mortálmilkáéról nem tudok nyilatkozni,de akkor valószínűleg egy-két számmal nagyobb gatyát hordana:D!)
  • n003
    remélem nem együtt bújtok ágyba?? :DDDD puncisálmodósró vót szó :DDD :O
  • HTS s3rg1nh00
    viszont
  • Metalmilitiakid
    na jó akkor mégegy mert ez olyan szép hogy meg kell köszönnöm :D
  • n003
    puncisálmodósgatyóbamagömlősjóéccakát :D
  • n003
    de frissíccsél pb-t meg drivereket meg indítás előtt hajojj meg minden égtáj felé 3* és a ball válad felett szórjá magadmögé sót
  • Metalmilitiakid
    na még egyel növelem a hsz számot azzal hogy beírom hogy jó éjt húzok aludni
  • n003
    jobbkatt és a tulajdonságok között kompatibilitás cuccnál xp környezetet válasz oszt örülés lesz ;)
  • Metalmilitiakid
    pedig épp akarta írni hogy FAIL ! :D
  • gondan
    WINDOWS (elírtam)
  • gondan
    HELP!!!
    Vindows Vistán hogy lehet működére birni a Bf2-t???
    Single Playerben megy, csak a netes játékot nem komálja, mert állandóan kidob az egész játékból.
    Előre is kősz
  • Metalmilitiakid
    Minden KK st megkérek ezennel nyissunk szavazást kiközösítsük e tresht !
    Eddig 2-0 ra igen !

:D:D:D:D:D
  • n003
    jah :|
  • HTS s3rg1nh00
    basszátok meg mind.
  • Metalmilitiakid
    tresh ezennel kk jogomnál fogva kiközösítelek 2 boldog ték elbaszásáért ! :D
  • n003
    és ték-t sem írtam :ppp
  • atomboy
    Unfair fooldolos kocsog.
  • n003
    énis .. tresh elkúrta :|
  • Metalmilitiakid
    na ne csaljál széppen írd vissza a FAIL od mert ne mték et írtál hanem 1 et :D
  • Tresh
    ha a 999-et fejjel lefelé nézed, akkor 666, MINDMEGHALUNK
  • Metalmilitiakid
    nem azt mondtad hogy neked a 99 kel ?? most szomorú vagyok
  • Tresh

#148001 FAIL :D