172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
eugabesz #148081 De az igen,hogy én meg azzal nem játszom :) -
eugabesz #148080 Tiszteletben tartom.
-
Most nem tudsz vele lőni csípőből. Illetve tudsz, de 10 méterre már úgy hord, hogy egy tárral sem szedsz le senkit, ha mozog... -
Sosem volt betöltési gondom vele. Bug meg mindenbe van ez nem érv... -
Mondom, hogy nem játszom vele... -
eugabesz #148076 mÍmost ,hogy már kiírja azt is a találatnál,hogy mozgó vagy álló/fekvő célpontot találtál el,már csak a büszkeségem miatt is használom inkább a mesterlövészt,had lássák a többiek milyen ügyes vagyok 

-
eugabesz #148075
-
persze mozgó célpontra meg klémor mi
-
kegyetlen #148073 Über repulős gémovernek és mekkeninek tudom ajánlani a Polarbears 2 repcsisét dopehawkok és Ulf Ivant... repüljetek ellenenük és utána másolgassátok be h hogy skilleltetek J-10 el lámák ellen.pedig a csávóknak nincs olyan "fasza"KD-juk mint nektek.És még 1 észrevétel:waron ha repülsz azt csinálod,oda bombázol és azt lősz le amit a leader vagy a commander mondd.és nem az a lényeg h te 60 at öltél és 1szer haltál meg,de Ti ezt lehet h nem értitek..... -
nekem sokszor kifagyott PR bár kb fél éve játszottam utoljára. ami nagyon tetszett hogy mivel nincs célkereszt csak ha beveszed a fegyvert lassabban reagálnak a gyalogok én meg csak középre veszem a képernyőn azt lövök és ugyanolyan pontos -
Más izléssel születünk így mindenki alapozon arra amire akar, én maradok a kiprobálásnál :) -
eugabesz #148070 Távoli célpontra a Vintorez, közelire a Barett M109 
-
eugabesz #148069 Hát ha az Ő véleménye Neked nem mérvadó akkor télleg ki kell próbálni a véleményalkotáshoz. -
eugabesz #148068 A nagyobb PR játékosok,mint pl. Mozo,vagy Aiii rögtön az elején találtak benne 9 bug-ot,már ha egyáltalán hajlandó volt elsőre betölteni a pályát...én sajnos nem játszom vele(azért sajnos,mert nagyon jó módnak tartom)de hallom a fan játékosoktól,akik nem vetik meg az AIX módot sem,hogy panaszkodnak.
Ráadásul nem tudok róla,hogy Magyar szeró futna PR -módban.Pedig jó lenne,ha más miatt nem is mint pl. a ping... -
távoli célpontra m16 közelire AK -
Ez a gond hogy 1 ember véleménye még nem minden amig mindenki i nem probálja :) -
eugabesz #148065 Amúgy meg a Győzike Show-t sem nézi senki,még is mást sem hallok,hogy ezt csinálta,meg azt csinálta...de akkor honnan tudják?,ha nem nézik...na így lehetsz Te is az AIX-al...
-
Mi a baj vele? -
eugabesz #148063 Bammeg...kérdezd hent3s-t,tegnap játszott az egyik pályán...van fílingje az tuti... -
eugabesz #148062 24L4....bocsi Zalán :) -
Most a filing számit vagy hogy milyen csicsás? :) -
eugabesz #148060 24L2 munkássága,nem lehet tőle elvitatni,hogy ért hozzá a fiú.
-
eugabesz #148059 Majd ha rendbe teszik a Project Reality-t,de míg ilyen ocsmány mint a mostani 0.8-as pach óta,addig nem.Aztán lehet róla szó...az egyik szerverünket végül is erre a célra akartuk használni,hogy lehessen kipróbálni mod-okat. -
fasza a su-47 a logóban :) -
mit látok? más is szereti a reality-t? :) -
AIX-al nem játszom.
Majd ha Project Realitys servert indítotok... -
ja jó kis szeró
-
eugabesz #148054 Gyere játszanihozzánk,ekkora élményben nem lesz ugyan részed,de fejlövéseket itt is lehet osztogatni...és legtöbbször talál is a lövés,mert nem ugrándozik a játékos a lagg-tól.
Azt hiszem ez sem utolsó szempont.
-
eugabesz #148053 Bakker...azt nem lehe megtanulni,azt érezni kell,amúgy meg olyan szar a bf2 hitbox-a,hogy egy puskatussal is jobban járna.
-
M16ban az a rossz, hogy hiába van 30 golyó a tárban, mégis hamarabb kifogy valamiért, mint az AK ^^ -
eugabesz #148051 Hidegben remeg az ember keze...így értsd és nem kell belemagyarázni mást :) -
:-)
Minap odatévedtem egy szerverre és az első pár lövés után meglepődve tapasztaltam, hogy király vagyok. Az összes lövés talált. Egy golyós fejeseket osztogattam... Hjájjj de jól esett.
Többet sem találtam meg azt a szervert. :-D
Ennek ellenére nekem valahogy jobban bejön M16. AK közelre talán jobb, de megszoktam már a pötyögtetést M16-al. Unlock fegyót meg sosem használom, max ha felszedek egyet valahol... -
remélem azért heterok is kipróbálhatják :) -
ja, csak ha a "rendes" bf2 fegyvereket nem tanulja meg használni, és kapásból ilyen aimos kakikat vesz kézbe, soha nem tanul meg lőni :) -
eugabesz #148047 Melegen ajánlom az -AIX-módban- próbáld ki a Vintorez-t...le sem teszed többet,annyira durva amit azzal művelni lehet. -
M16 csak akkor jó, ha minden golyót be ad a szerver. de mivel ilyen nem létezik, az M16 egy kalap spenót
-
eugabesz #148045 Annál van egyszerűbb is ...atomot nekik... -
M16-ot jobban csípem. :-) -
tanuld meg hogy kell bemenni egy házba és onnan lődözzé. :-))) -
a hasalás gombot mindenképp tedd a az egérre és azt szogd meg ,nekem bevált :) amíg nem ismered a pályákat és a vonulási útvonalakat addig halni fogsz .