172102
  • n003
    akkor nálad először lett a tyúk és csak eztán a tojás :DDD vagy valmi ijjesmi
  • JAG1
    :-DDD
    Ástá' má' latrinát? Az legyen az első, nehogy nekem a kert végébe gyártsátok a kis kupacokat. :-)

Traktorral hova mész? TSZ-be kiégett az égő, vagy nem szól a póznán hangszóró? :-)
  • sydac
    minden ok! most vettem 3 tyúkot a kecskék meg a tehén mellé... már csak egy kakas kell, hogy tojás is legyen(pestiek kedvéért: IGEN A TYÚK "SZÜLI" A TOJÁST!!!) meg,hogy felültessem a traktor sárhányójára mikor megyek melozni...
  • atomboy
    Muti. :)
  • JAG1
    Ne csináljad má' itt a hülyét. :-)
    Inkább aztat' mondjad meg, mizujs vidéken? :-)
  • sydac
    látnád a Syd-es msn képem amit csinált!!! :D
  • sydac
    JAJJJJ SRÁCOK!!!
    igazán köszönöm a törődést majd felváltva haszálom a bigyókat!!!(avatar asszem... ugye? vagy nem?)
    nagyon meghatódtam!
  • 0Fritz0

• Kovács legény
  • n003
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ez kellet így reggelre :DDDDDD bammeg
  • Beers
    :D
  • Kovács legény
    meg havasat
  • JAG1

Csak, hogy ne legyél pucér.
    Most nincs Photoshopom, nem mögy' majd ha megszuperáltam csinálok jobbat.
  • n003
    bibigámia?? :O
  • JaNeK2007
    nem, csak öregebb lettem
  • sydac
    MEGVAN A GOOOOMB!!! :D
    nem kell feleségül venned elég az a bigyó amit a nevem helyére kreálsz éppen most!... különben is te már JÓÓÓÓL választottál egyet, ne légy telhetetlen!!!
  • JAG1
    Válasz erre gomb lámpi. :-)

Feleségül ne vegyelek?
  • JAG1
    Ha ismernéd a pár éves előzményt, akkor nem lepődnél meg a stíluson...
    Jahh, néha kicsit túlzásba viszem, de ezzel a nyomorékkal másképp nem lehet beszélni...

Látod, hiába magyarázza neki 20 ember értelmesen, egy hete ugyan azt pofázza...
  • sydac
    Jag!ha már igy összejöttünk akkor... csinálhatnál nekem olyan izét amit a nevem helyére kell berakni... lehetne olyasmi mint az MSN kép amit kreáltál! ma estig legyen kész ofkorz!!!

ja és kösz vagy ilyesmi...
  • sydac
    lemaradt a hivatkozás... jagnek cimeztem ... sry nem vagyok nagy forumozo
  • sydac
    értem én a mérged lévén FUNWAR!!!-rol beszélünk erre megy a flame 99999el de azért ez túlzás picit... ők mást gondolnak amihez szive joguk (bár én ugy értettem, hogy a dolog le lett zárva azzal, hogy legközelebb ők heliznek) csak kicsit agressziven képviselik azt.
    Emiatt az agrssziv magyaros vélemény nyilvánitás miatt voltak kétségeim, hogy a VéNY képviselje-e magát a waron de hagytam magam meggyőzni és nem lepődtem meg mikor bejött amitől tartottam. de mi magyarok már egy JÁTÉKBAN is ilyenek vagyunk, leszünk :(
  • JAG1
  • uHs Gerzson
    KabbeLegény
  • Kovács legény
    Így helizik egy igazi profi!
  • jappy
    aki már jobban lő az csíter:-))
  • JAG1
    Gyerekek. Nehogymá mi magyarázkodjunk 2 senkiházi faszzopó előtt, akik azt sem érdemlik meg, hogy itt uagassanak, nem hogy játszani az angolon.
    Erre még itt osztanak minket? Hát b+ puhapöcsök lettetek?

Már rég kizártam volna őket a faszba...

Érted gémóver, ez olyan, mintha egy társaság házibulit szervezne, te beesnél az utcáról és reklamálnál, hogy miért nem te dugog a háziasszonyt...
    örülnöd kéne, hogy a morzsát csipegetheted az asztal sarkáról b+.
    Legyen má vége ennek a helis fasságnak, mert már kúrvára unom a fejed a kenniével együtt...
  • jappy
    ki?:-)
  • jappy
    Nem én vagyok a gunner
  • Metalmilitiakid
    ja igen amúgy 1. önálló művem :D
  • Metalmilitiakid
    na jó egyenlőre sikerült irfanview val rákényszerítettem a 8 kb t :D
  • Boxer HUN
    De tényleg így van! Valóban van egy nagyágyunk aki egyedül azért nem vesz részt a viadalon, mert stabil 200-as pingel küszködik... ha tudna jönni, akkor viszont egy emberrel több lehetne a földi erőknél, mert taktika ide, vagy taktika oda... tuti, hogy nem kapna korlátot abban, hogy a levegőben át üljön az első ülésbe!

Korábban olvastam hogy "a 7th azért viszi east-ről a helit, mert biztosítjuk a szervert..."
    Hát ez akkora baromság, hogy már fáj! A szervert tudta volna biztosítani a VéNY, vagy az RDHA is. Tehát egyáltalán nem ezen múlott.
    Amúgy meg jó reggelt minden köcsögnek, noob-nak, más vallásúnak, heteró-nak és homo-nak, bisex-nek és kisgyereknek. Kihagytam valakit??? ...ja, és schrank -nak!
  • Metalmilitiakid
    valaki nagyon okos photoshopos ember vagy hasonló miben és milyen méretben mentitek a logókat hogy 8 kb alá menjen? mert nekem 14 kb gif ben 120x20 ban! lécci help
  • havercsotány
    mit erőltetitek magatokat? Mi a 7th vagyunk és van Árpinál 10 szer jobb helisünk (nálad 30x)de most Árpit vetjük be Világos TE EBBE NE DUMÁLJ BELE
  • n003
    :DDD jóbeszété tezzsvírem :DDD
  • Boxer HUN
  • uHs Gerzson
  • n003
    fa testápoló?? :DD
  • Boxer HUN
    Ha meg nem, akkor...
  • n003
    igazad van most nem érdemled meg az effajta bánásmódot .. hisz megváltoztál ..
  • JaNeK2007
    engem miért kell megint basztatni? nem elég a gémóver?